307 de araba sürmeyi öğrendim ondan sebep galiba dünyanın en iyi arabası gibi geliyor.Muayeneden geçemedim bütün göstergeler yanıyor,şanzıman yağ kaçırıyor,servise gittim şanzıman için 5000-6000 lira arası göstergelerin yanması içinde 1500 -2000 lira dediler bende koştum lavaboya ve aynayı kirli atletimle iyice temizledim ve alnıma baktım adamlar haklı gerçektende ENAYİ yazıyor biz bunu yeriz diye düşündüler.Trilyon kazansam yine vermem bu parayı araba zaten 20.000 lira bile etmiyor benden yarısını istediler.Sahiden ne kadar forum okuduysam hep canı yanan insan dolu hiç sorunu halledilen Allah kulu yok.
Yarın arabayı alıp birkaç arkadaşıma götüreceğim her zaman Seyrantepe en baba yer 2.sıra Maslak Oto San.de 1 kişi vardı ölmediyse son imparator eğer onlarda çözüm olmazsa arabayı kaçak kullanmaya devam edeceğim ne yapabilirim bilmiyorum.
hocam şanzıman yag kaçırıyorsa sökülür temizlenir kaynaklanır delik varsa kapanır geri takılır ? ne 5000 lirası ? bu neyin kafası. sanayide git yaptır hemen hemen her usta yapar onu.