Şimdi Ara

Peugeot 307 grand filou cool 2003 model araba aldım yorumlarınız nelerdir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk arabam oldu peugeot 307
    Sadece internette okuduklarıma göre ve bütçeye bu uygun geldiği için aldım arabayı.

Araba konusunda hiçbir bilgim yok.
    Sadece araç yeni muayeneye girecek ve öyle teslim edilecek bunu biliyorum.
    ( arabadan anlayan birileri olmadığı için çevremde bu şekilde aldım)

Tavsiye edeceğiniz konular var mı bu araç hakkında. Genelde besinden şikayet ediliyor bu araçların.

Biliyorum almadan önce de okudum çok yorum ama işin içinden çıkamadım her araçta hep birşeyler yazılmış çizilmiş.

Ürün Almanyada dan aldım.

Resimleri birazdan ekleyeceğim. Sorun var şu anda.

Araç 189.000km benzin ve 109 beygir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 6 Ocak 2015; 14:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: applem26

Burada o paraya Doğan vermiyorlar. Hayırlı olsun hocam kazasiz belasiz kullanım dilerim

Haklısın hocam malesef durum öyle.
    Ben bu araçta ki kronik sorunları merak ediyorum aslında ve nelere dikkat etmem gerektiğini bilmek istiyorum.

Sizin de aracınız varsa eğer sizden de tavsiye almak isterim. Söylediğim gibi ilk aracım ve acemiyim.

İyi dileklerin içinde ayrıca tşk ederm.

• Almanyada okuyan arkadaşım zanında 6 ay kadar barda çalışarak 320d almştı 2003 model, türk lirası karşılığı 9000 küsürdü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Vay memleketimin haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: abraxsas

Almanyada okuyan arkadaşım zanında 6 ay kadar barda çalışarak 320d almştı 2003 model, türk lirası karşılığı 9000 küsürdü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Vay memleketimin haline

Hocam bu fiyata aynen dediğiniz 3.20d ler vardı ama sigorta fazlaydı baya benim için. Yeni oldugum için çok fazla sigorta istiyorlar bmw mercedes audi falan aralar için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Burada o paraya Doğan vermiyorlar. Hayırlı olsun hocam kazasiz belasiz kullanım dilerim

Haklısın hocam malesef durum öyle.
    Ben bu araçta ki kronik sorunları merak ediyorum aslında ve nelere dikkat etmem gerektiğini bilmek istiyorum.

Sizin de aracınız varsa eğer sizden de tavsiye almak isterim. Söylediğim gibi ilk aracım ve acemiyim.

İyi dileklerin içinde ayrıca tşk ederm.

Hocam ben Honda City kullanıyorum. Ehliyeti alalı 6 ay oldu ve İstanbul'da en yoğun trafik saatinde araç kullanıyorum. Acemilik 2 haftada geçiyor. Ehliyei aldığım ilk gün çarşıya çıkarak cesaretle korkuyu üstümden atmıştım :D
    Peugeot 307de duyduğum en büyük sorun elektronik aksam sorunları ve trim sesi oluyor. 12 senelik araçta bunlar normal fakat elektronik sistemleri kontrol ettirin sonuçta güvenlik sistemleri de elektronik Allah korunuz hayatınız bunlara bağlı araç kullanırken. Siz bi ustaya götürün aracı elektronik aksamlarını tek tek kontrol etsin hocam. Sonra da güzel günlerde kullanın

Hocam vakit ayırıp bilgilendirme yaptığın için tşk ederim
    Bende ilk zamanlar fazla coşmamak üzere kalabalık yerlere gideceğim ( gerçi burda genelde boş oluyor)

Elektronik sorun durumunu bende okumuştum hocam korkuyordum o durumdan. Bundan dolayı yeni muayene olacak araba istedim hep baktım.

Araba daha yeni tüv e muayene ye girecek. Eğer bir sorun çıkarsa zateb satış yapan kişi hepsini üstlenecek bu şekilde konuştuk.

Sorunlu arabayı sanırım muayene den geçirmezler hele hele burda Almanya da daha sıkı oluyor denetimler ( böyle diyoruz ama burda da neler duydum neler el altında para vererek arabada sorun yokmuş gibi göstermek falan filan.)

Tekrar tşk ederim hocam çok saolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.