Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (578. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.076
Cevap
113
Favori
1.408.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • melodramm kullanıcısına yanıt
    teknik veriler olarak tüm sistemlerde ve internette farklı görünüyorda o yüzden yakıta taktım resmen
  • Arkadaşım genelden kendini ifade etmekte zorlanıyorsun anlaşılan, sürekli ceza sürekli uzaklaştırma. Bak yine sildirmişsin mesajı. Yazacaksan bari özelden yaz, ben biraz daha toleranslı davranırım merak etme. Ha! zannetme ki yazdıklarının içeriğini çok merak ediyorum. Ama sana kıyamadım be birader. Yaz,yaz,yaz, ama kendini bir türlü ifade edeme nereye kadar!?. Vallahi korkuyorum sağlığına bir şey olacak diye. Haydi kal sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoert -- 1 Ağustos 2017; 12:44:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

    2011 2012 modellerine bakıyorum bu aracın otomatik şanzımanı nazil acaba tanıtım videolarında sarsıntı var denmiş ama abartılacak bir rahatsızlık veriyor mu

    Ayak alışkanlığı ile rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum ben alışmıştım tam 5 yıl bindim 2012 ye
  • aoert A kullanıcısına yanıt
    kardeşim madem mesajım silindi sana bir şarkı ile seslenmek istiyorum ha merak etme silinen mesajda küfür yoktu ben zırt pırt bağlanıp fahri trafik müfettişi gibi konuda ruhsat isteyen adama küfür etmem aklından şüphe ederim. almış olduğum bir önceki 11 günlük ceza konusunda da dh yönetimine sormak istediğim bazı sorular var bana o son cezayı veren arkadaşın niyetini merak ediyorum benim irtibata geçsin. ya da ben ilgili forum bölümünde aleni soracağım soracaklarımı







  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Tamamen ince zeka ürünü olan zerafet dolu cevabi mesajını şimdi gördüm, doğrusu kimseye de şikayet etmeye fırsatım olmadı (Zaten özel durumun nedeniyle sana karşı toleranslı olacağımı belirtmiştim). Ama yönetim sağolsun seninle özel olarak ilgileniyor sanırım. Baksana senin şarkıyı sana iade etmişler
    Bu arada ruhsatı soran ben değilim (Olsam ne olur ayrı konu) ben bu konudaki tavrını hatırlattım sadece. Bu ceza mevzuları sinirlerini bozmuş senin bir üstteki mesaja bakacaktın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoert -- 3 Ağustos 2017; 5:23:17 >
  •  PEUGEOT 3008
    -
     PEUGEOT 3008
    -
     PEUGEOT 3008

    Park yasak işareti yok fakat saat 23:57 de ceza kesmeyi biliyorlar Allahsızlar... 34 Plakaya, tatil bölgelerinde yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar.
    Nereye nasıl şikayet edeceğimide bilmiyorum ama araştıracağım bakalım itiraz şartlarını.
    Tecrübesi olan varmı arkadaşlar yardımcı olabilecek




  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Sulh ceza mahkemesine

    (Cezanın kesildiği yerdeki mahkeme,burada Edremit görünüyor) bir dilekçe ile başvurulacak . Diyelim dilekçeyi vereceğiniz yer Bursa, ceza Edremit'te kesildi başlık şöyle olacak " Edremit nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderilmek üzere Bursa nöbetçi sulh ceza hakimliğine" Başlık kısmı önemli yanlış yerde dava açmayın yetkisiz mahkemede dava açarsanız reddolunur. Bu fotoğrafların birer örneğini çıktı alarak mutlaka dilekçeniz ekine ekleyin ve deliller kısmında belirtin bu fotoğrafları delil olarak sunduğunuzu. Ceza'nın kesildiği yerin adresini tam olarak ( Ben merak ettim araştırdım adres şöyle
    ALTINOLUK MAH. ATATÜRK CAD. NO: 28, Edremit, Balıkesir)
    bildirin adres önemli ve orada park yapılmaz işareti olmadığını park yasağı olmadığını siyah harflerle kalınca göstererek belirtin. Davanızın dayanağı bu çünkü, benim gördüğüm kadarıyla Park yapılmaz levhası veya 15 dakikadan yarım saatten fazla Park yapılmaz gibi bir levha yok Bu nedenle davayı kazanırsınız gibi görünüyor en son olarak verdiğim linkteki örnek dilekçeyi kullanabilirsiniz orada bir hayli detaylı olarak anlatılmış olay. Yapacağınız bir şey yok duruşmaya falan gitmeyeceksiniz sadece bir takım masraf veya harç isteyecekler sonra da iade edecekler bu paraları size, davayı kazanırsanız tabii. Çok mühim bir tutarı yoktur gidip mahkeme kaleminden öğrenebilirsiniz. Geçmiş olsun sonucu da buradan paylaşırsanız biz de öğrenmiş oluruz.https://kararara.com/forum/viewtopic.php?t=11114
    Not: Ceza makbuzunu sakın kaybetmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoert -- 5 Ağustos 2017; 3:0:9 >




  • Merhabalar,

    İmzamda yazılı aracıma ilk defa kış lastiği alacağım. Hangi marka ve ölçüde lastik önerirsiniz? Yardımcı olabilir misiniz?
  • farukoza F kullanıcısına yanıt
    nokian öneren olursa alma, beş para etmez
    eskiden goodyearın ultra grip serisini kullanırdım ama goodyear ultra gripte 2011 den sonraki modellerin diş ve desen kalitesi düştü gibi ama yine de en iyisi benim nazarımda goodyeardır.

    diğer üyeler de tecrübelerini paylaşır zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: root_echo

    Bu mesaj silindi.
    Birincisi bundan sonra sana cevap yok konuşmayı bilmiyorsun çünkü, geçen gün bir arkadaş sana Edebiyat yapma demişti ama aslında boşuna endişe, zira normal bir tartışmayı bile beceremeyen birinden edebiyat beklemek fazla iyiniyetli bir yaklaşım. Özel durumun için de bir zahmet siciline bak, bir ihtimal zorlarsan anlayabilirsin içinde bulunduğun durumu. Kendince hakaret mi etmişsin? şaka mı yapmaya çalışmışsın? anlamadım ama hakkımda başka şey diyeceklerine şeker gibi adam desinler gocunmam. Habire sağa sola saldırıyor denilmesinden daha iyi, bir düşünmeyi dene istersen sen bile farkı anlayabilirsin .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoert -- 7 Ağustos 2017; 9:9:59 >
  • aoert A kullanıcısına yanıt
    kardeşim hiç tanımadığın birine sırf şurada yazdığı birkaç şeyi baz alarak böyle ithamlarda bulunmak zaten abes, ben sağa sola saldıran öfkesini kontrol edemeyen biri olsaydım bu yaşıma dek en az 15 kişiyi öldürmüş olurdum haklı olarak. Yani sıradan insanlarla konuş onlara laf sok ama aklı her daim intifada olanlarla kendi orjininde başka saiklerle kafası çalışanların senin dediklerini yazdıklarını nasıl anlayacağını kestiremiyorsan imalı iletiler yazma. 3008 aracım var, akıl hastası mıyım ki olmayan şey için gelip burada zaman harcayayım. Bana cevap yazmayacak mışın isabet olur yolun açık olsun.
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    manual modda kullanırsan ve düz vites araçtaki gibi vites yükseltir ya da küçültürken saniyelik ayağını çekersen gazdan ve aracı sürekli tek kişi kullanırsa yani sık sık sürücü değişmezse çokta can sıkmaz
  • Merhaba arkadaşlar,
    Eski kasa 3008 alma aşamasındayım. Seçeneklerim 2011 hdi felline ve 2012 e-hdi allure.
    Donanım farklarını az çok biliyorum ama motorları arasında ki farkı tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 2011 model olan 3 bin tl daha ucuz, km olarak 20 bin fazla.
  • Merhaba arkadaşlar
    bende yeni 2011 hdi feline ile aranıza katıldım.
    bende kış için lastik almak istiyorum .Ben marka değilde ebat konusunda emin olamıyorum orjinal ebatlar zor bulunuyor. 215-60-16.
    grip kontrolüde etkilemiyecek şekilde alternatif olarak sadece kış için hangi ebat kullanılabilir? daha önce kullanmış olanlardan tecrübesi olanlardan bilgi bekliyorum.
    teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar,
    3008 90.000 bakımı ne kadar tutuyor. yeni yaptıran var mı? Triger kayışı kaç kmde değişir?
  • Triger 180.000 veya 10 yıl (peugeot merkezden maille sormuştum isterseniz siz de sorun) benimki 150.000 7 yıl oldu daha değiştirmedim. 90.000 için özel bir bakım prosedürü yok normal bakım gibi düşünün.
  • Selcem61 S kullanıcısına yanıt
    GoodYear teknolojisi ile üretilen SAVA Eskimo HP2 Kış Lastiği deneyebilirsiniz.
  • Selcem61 S kullanıcısına yanıt
    Iki hafta once 105000 bakimi yaptirdim mazot filtresi dahil 500tl tuttu sizin bir oneki bakimda filtre degismisse 400~450 civari tutar beklerseniz kasim gibi %25 civari yedek parca indiromi oluyo
  • randa R kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2 ay önce normal bakım (yıllık) 556 tl tuttu

    bu ülkede araç kullanmak enayiliktir

     PEUGEOT 3008
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornio

    GoodYear teknolojisi ile üretilen SAVA Eskimo HP2 Kış Lastiği deneyebilirsiniz.

    Teşekkürler,

    Başka kışlık lastik önerisi olan yok mu koca forumda?
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.