Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (397. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.924
Cevap
90
Favori
679.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1...198...394395396397
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler selam, hiç yarı otomatik-robotize (ETG5/6) araçlarınızda şanzıman yağını değiştirdiniz mi? Ne yetkili ne de özel servis bu işlemi yapmadı. Aklıma takıldı da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Düşük kilometre, makyajlı kasa, kırmızı renk, etg5 cam tavanlı allure alınır mı sence?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam merhaba, ETG5 (EAT6 DEĞİL) ise çok tavsiye edemiyorum şanzıman yüzünden. Titreme, kararsızlık, silkeleme oluyor. Öte yandan tam otomatik EAT6 şanzımanlı olanlar ise 110 hp turbo benzin oluyor 2015 yılındaki makyajdan itibaren. Kırmızı renk alırsanız vernik atması/soyulması hemen hemen kaçınılmaz, tabii düzenli bakım ve kapalı garaj yöntemleri ile bu süreç ciddi oranda ötelenebilir. Cam tavanlı aracım hiç olmadı ancak 308 (T9 kasa) de cam tavanda çatlama gibi şikayetler okuduk. Bu tarz veya tavandan trim seslerine neden olabilecek bir eklenti. Allure paket epey doludur. Benim Active bile opsiyonlarıyla beraber baya tatmin edici düzeyde dolu. Allure gırtlak desek yalan olmaz, onun üstünde daha çok stil konusunda eklentileri bulunan GT-Line paketi var zaten. Başka sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım, selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Mart 2026; 19:3:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevabın için teşekkürler. Kız kardeşime araç bakıyorum. Listeden çıkarayım o zaman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.