< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (391. sayfa)
-
-
Hocam 6 litre diyorlar ama daha az da olabilir. Radyatöre giden ve genleşme kabında max kısmı dahil toplam değer olablir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam normalde 6 falan olur diye düşündüm de bizimkinin radyatör hortumlar falan bildiğin küçük yani daha düşük olabilir, su seviyesi de minimum un biraz altına düşmüş saf su aldım ekledim maksimuma kadar yarım litreye yakın aldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eksilince saf su değil, antifriz eklersen daha iyi olur
-
Kesinlikle doğrusu üzerindeki karışımdan eklemek lakin hocam arabanın üzerinde fabrika antifrizi var markasının ne olduğunu tam bilmiyorum ondan dolayı farklı antifrizle karıştırmak riskli geldiği için saf su aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı marka antifrizler karışırsa motora zarar vermez diye biliyorum. Ama su katarsan içindeki eski antifrizi de seyreltirsin iyice. Arabalar ithal olduğu için fabrikanın koymuş olduğu antifrizin markasını bulma şansın bence yok. İstersen komple boşalttırıp, temizletip yeniden doldurt...
Zaten yedek deponun rengine bakınca, pek de antifriz yok gibi duruyor. Bu da hiç iyi değil. Niye gri o depo/içindeki sıvı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 22 Haziran 2024; 2:9:30 > -
Merhabalar, otobanda giderken arka cam üstü spoiler'ın üst kapağı uçtu. Bu üst kapağı nasıl temin edebilirim? İnternette n11 de birkaç ürüne baktım. Genel olarak uyumsuz olduğu yorumları yapılmış. O yüzden riske girmek istemiyorum. Eğer ki üst kapağı bulamazsam alt tabakayı söküp spoiler olmadan kullanabilir miyim? Stop lambası falan var üzerinde. Hani spoilerın benim için hiçbir önemi yok aslında. Olmasa da olur. Bunu bir tuning'çiye gitsem ayarlayabilirler mi? (2017 model aracım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikparmak -- 23 Haziran 2024; 19:50:5 > -
Hocam çok fazla sayıda şikayet var bu konuda. Facebook kullanıyorsanız orada grup var. Grup içi araması olarak "spoiler" yazıp çıkan paylaşımlarda bakarsanız orada üst kapağı fiber malzeme olarak veya komple spoiler olarak satan tuningçiler falan var.
Grup:
https://www.facebook.com/groups/Peugeot208ClubTurkey/
Teşekkür ederim hocam.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152683450
Zamanında şöyle bir mesaj atmıştım. O spoiler hala duruyor bazı kabarık yerleri ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aracı kısa süre sonra tanıdık birine satacağım. O yüzden kaliteli bir spoiler arıyorum. Daha sonra başımı ağrıtmasın Eğer kaliteli birşey bulamazsam, mümkün olursa komple bağlantıyı da söküp spoiler'sız olarak devam edeceğim.
-
Hocam merhaba, rutin bakım + triger seti değişimi için kendi ustamdan azımsanmayacak düzeyde yüksek bir fiyat aldım. Mecbur yaptıracağım yalnız aklıma bir nokta takıldı. Usta fiyat teklifinde sadece triger setine 4000 lira küsür yazmış (diğer kapak contaları, külbütör, işçilik vs. hariç, onlar ayrı eklenmiş). Kendisine özellikle sordum ki; bu setin içinde fiyat olarak devirdaim var mı diye. Devirdaim dahil değil, kontrol ediyoruz, gerekirse değiştiriyoruz dedi. Sorum şu, TRİGER SETİ derken bu setin içerisinde hangi parçalar dahil oluyor? Şöyle bir foto buldum:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Haziran 2024; 0:47:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bence devirdaim dahil değildir (kayış + bilyeleri diye biliyorum ben).Senin aracın triger sistemi devirdaimden ayrı çalışıyor genelde öyle araçlarda olmuyor diye biliyorum
Kutuda gördükleriniz dahil diye biliyorum. Devir daim pompası dahil değil.
-
Teşekkürler dostlar.
@Halilowich
@toyota16
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Haziran 2024; 14:26:46 >
2020 model eski kasa manuel 208 1.5 BlueHdi signature paket almak üzereyim fakat arabada cam tavan ve kol dayama yok. Signature paketlerin hepsinde cam tavan oluyor mu? Paketleri birbirinden en net şekilde nasıl ayırt edebilirim?
-
Selamlar beyler, 2014 benzinli aracımın kliması neredeyse hiç soğutmuyor. En son (en soğuk) kademeye alıp, üzerine dış havayı kessem bile bir türlü içerisi soğumuyor. İlk aldığımda da kliması zayıftı ama bir süre sonra soğutuyordu. Şimdi iyice gitti gibi. Sizde mevsim itibariyle klima yetersizliği sorunu var mıdır?
Klima gazı bitmiş olabilir hocam. Sanayide uygun fiyata gaz basıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanıtın için teşekkürler hocam. Araç 10 yaşını doldurdu ancak hiç gaz basılmadı. Klima tesisatında bir kaçak veya arıza yoksa gaz basımına gerek olmaması diye düşündüm ancak zamanla gazın özelliğini yitirmesi gibi bir durum olabiliyor diye okudum, yine de kapalı sistem olduğu için bu bilgi de bana mantıklı gelmedi. Bilmiyorum doğru mudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Temmuz 2024; 20:24:28 >
Ben özelliğini yitiriyor diye biliyorum hocam ama bir baktırmakta fayda var. Başka sorunlar da olabilir belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X