Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.850
Cevap
94
Favori
641.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

95bin küsur

• Usluco kullanıcısına yanıt

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ 

• Aracım 2014 model 1,2 puretech ETG5 ve 67400 km de.. trigiyer için endişe etmiyor değilim, şanzumana yeni 14 bin TL vermişken, trigiyer için yine bir masraf düşündürüyor..

• foresteng. kullanıcısına yanıt

Şanzımana ne oldu ki? PEUGEOT 208 SAHİPLERİ 

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Selam, benim araç 1.2 vti ama baskı balata PSA'da modeller arası tamamen birbirine uyumlu ve tam parça kodunu parçacıdan aldım. Birçok sitede 2200-2500₺ arası fiyatlar, ama şurada 1700'e kadar iniyor, firma orijinal PSA parçası satıyor. Size verdikleri 3600₺ çok fahiş geldi bana. Sadece baskı balata seti fiyatı değil mi bu? Sizin 1.6 dizel olunca parça kodu değişiyor mu, ona bakın. Parça kodunu alıp yazarsanız ona da bakalım fiyat olarak.

Link bırakıyorum:

www.parcagonder.com
    Peugeot 301 208 C elysee C4 Cactus 1.2 VTi Motor Debriyaj Seti **1.733,89 TL**
    https://www.parcagonder.com/urun/1-2-12v-debriyaj-seti-peugeot-citroen-orjinal-1611284980

Parça kodu: 1611284980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Şubat 2022; 13:14:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

İlgin ve cevabın için çok teşekkür ederim. 2 gün önce (Cuma) yaptırdığım PCR testi + çıkınca lök gibi kaldım evde. Halbuki dün çıkıp özel serviste şanzıman alıştırması yaptırıp, bir de baskı balataya baktıracaktım volant var mı diye. Bazı modellerde volant olmuyormuş. Bahsettiğin parça koduna da baktırırdım ama nasip değilmiş. Önümüzdeki Cumartesi hallederim inşallah.

Koyduğun linke de baktım, sadece benzinli ve düşük beygirli araçlar için uygun bir parça. Belki dizel ve 90hp, 110hp'lerinki pahalı olabilir. Haberleşiriz PEUGEOT 208 SAHİPLERİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 27 Şubat 2022; 14:27:57 >

şöyle ki; ilk olarak 45 bin km de aşırı titreme nedeni ile garantiden değişim olmuştu.

bu sene titreme yine başladı ( güncel 67500 km ) ayrıca kararsızlık vardı vites geçişlerinde.. ilk olarak güncelleme yoluna gittiler ancak beyin cevap vermedi. set değişimine gidildi. bu seferde kritik ve pahalı parça olan debriyaj aksiyoneri ile birlikte değişim oldu. bu parça tek başına 6500 TL +KDV.

lütfen güncelleme ve ya alıştırma yapmadan önce iyice ve dikkatli baktırın yoksa daha fazla masraf çıkar...

şanzuman şimdi sıfırlandığı için sıfır titreme, daha atak vites geçişleri ve düşük yakıt tüketimi...

• Merhaba arkadaşlar, bujiler kaç yılda veya km de değiştirilmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aracım 2020 model 208. 23000km 1.5 bluehdi signature paket. Hava sıcaklığı 5 derecenin altına düşünce sabahları ilk marş a basışta çuf veya hava kaçırma sesi gibi bir ses ile çalışıyor ve motor çalıştığı anda kesiliyor. Aracı servise bıraktım fakat çözemediler. Yardımcı olabilirmisiniz. Araç bu ay sonuna kadar garantili. Bu ses ile ilgili elimde video kaydım var ama buraya yükleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peg208 -- 2 Mart 2022; 11:52:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peg208 P kullanıcısına yanıt

Aynı ses bende de var hocam. 1.5 bluehdi 3008'de vardı bizde onda da aynı ses vardı. Sanırım bu bir sorun değil motorun karakteristiği. Sorun olduğunu sanmıyorum hocam.

• brainiac58 B kullanıcısına yanıt
    2 yıl veya 30 bin km yazıyor kitapta.

Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brainiac58 B kullanıcısına yanıt

2 bakımda bir değişmesi güzel olur hocam

• muhlisnlc M kullanıcısına yanıt

fiyat çok iyiymiş hocam, hangi servis? İzmit, Sakarya ve Gebze'de 4500 altında fiyat alamadım aynı tarihlerde

• Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Erzurum’daki yetkili servis hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim arabanın debriyaj setinin parça kodu: 1628941180

Hocam sizin verdiğiniz bu parça kodu volanlı kavrama kiti diye geçiyor. Yani içinde çok pahalı olduğunu bildiğimiz volan da var. Bu nedenle kit halinde fiyatı 5 haneli seviyelere geliyor nette baktığım kadarıyla. Volan hariç sadece baskı balata şeklinde bir parça kodu olması lazım, benim paylaştığım o idi 1.2 motor için, sizin 1.6 dizelde de mutlaka ayrı ayrı satışı olabiliyordur. Selamlar.

"Volant değişmese de olur" mu diyorsun? Eğer öyle olursa süper olur ama sökünce anlaşılır herhalde değişip değişmemesi gerektiği. Yıpranmayan bir parçaysa (ömürlük denilen) gerek kalmaz ama volantsız olarak ayrıca satılan bir set var mı onu da araştırayım, onun kodunu da öğreneyim.

Hocam benim bildiğim bu tür halk arabalarında volan ayrı baskı balata hep ayrıdır. Volan (flywheel) kolay kolay değişecek bir parça değildir. Size kit olarak pazarlamaları bana şüpheli geldi açıkçası. Şikayetinize göre gerek de olabili ama ekseriyetle volan üzerinde bir sorun durumunda önce taşlama yapılır veya seçenekler incelenir ama eğrilik ve aşırı bozuk yüzey ve yanık fazla yoksa değişimi pek yapılmaz, pahalı bir parçadır. Baskı balata onun yanında sarf malzeme gibi kalıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mart 2022; 0:4:28 >
  • aracı yarın bakıma götürücem 33,000 km de 208 etg5 2017 model...

ne gibi ekstra masraf çıkarabilirler...

buji ve v kayışı değişmişti...

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.