Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.850
Cevap
94
Favori
641.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 208 için ön fren diski var balata tavsiyesi olan var mı? Fren hidroliği de değişecek...

Link verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı sürüşler.
    2020 model dizel signature ile aranıza katıldım. i20 den geçtim araca alışmaya çalışıyorum görünüşü çok hoş aracın.

Hepimize kazasız belasız sürüşler .

• celal_55 C kullanıcısına yanıt

1.5 dizel active dynamicden selamlar. Hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler.

• Merhaba Arkadaşlar. 1.5 dizel active dynamic ile ben de katıldım aranıza. 207 1.5 dizel premiumdan geçtim. Pejocu olarak alışkın sayılırım araca fakat teknoloji gelişmiş  PEUGEOT 208 SAHİPLERİ 

Kazasız belasız sürüşler herkese.

• Merhaba herkese,

Sehir icinde annemin kullanmasi icin 2016 model 1.6 HDI otomatik active paket 208 bakiyoruz. Herhangi bir kronik arizasi var midir bu araci almadan once bilmem gereken? Aracin arti ve eksilerini kisaca ozetleyebilecek bir arkadas cikar mi acaba? Kendim de 2020 model 3008 sahibiyim, aracimdan oldukca memnunum. Bu yuzden peugeotya yoneldim.

• arkadaşlar 208 2016 allure 1.2. puretech 110 hp eat 6 aracımı sattım. bugüne kadar ki bilgilendirmeler için teşekkürler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 30 Ağustos 2021; 13:9:4 >
  • clio 5 2020 model 1.0 otomatik touch - 208 2019 1.2 otomatik signature arasında kaldım. Km ve fiyatlar birbirine çok yakın. İkisi de ufak zaten birkaç cm fark için de genişliğine falan takılacak değilim.

Donanım olarak 208 önde gibi ama motor ve şanzıman hakkında fazla fikrim yok. çevremde pejo ve reno kullanan da kimse yok o yüzden buraya yazayım dedim.

Genel bir kronik arızası var mıdır?

• Orjinal Total 0w30 yağ denedim ve evet motor kendine geldi fabrika çıkışı sessizliğine döndü.

• Kisa farlara nasil bir ampul onerirsiniz arkadaslar.kisalar mercekli oldugu icin yeterli isigi alamiyorum.normal h7 ampul kullandim begenmedim.h7 led aldim oda 1 senede h7 ampule dondu performansi dustu.sizler neler kullaniyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: desky

arkadaşlar 208 2016 allure 1.2. puretech 110 hp eat 6 aracımı sattım. bugüne kadar ki bilgilendirmeler için teşekkürler.

Hayırlı olsun bundan sonra hangi aracı almayı hedefliyorsunuz?

• Sağolun. 2020 model 308 1.2 130 hp allure sport eat 8 aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: desky

Sağolun. 2020 model 308 1.2 130 hp allure sport eat 8 aldım

Hayırlı olsun. Kaça aldınız ve km durumu nedir? Memnun musunuz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. 2014 peugeot 208 aracım var. Arıza ışığı yanıyordu service adı altında. Araştırmalarım doğrultusunda alttaki sitede nasıl söndüreceğini öğrendim

https://www.otoayar.com/peugeot-208-servis-isigi-neden-yanar/

Belirtilen şekilde yaptığımda arıza ışığı söndü fakat 1 haftadırda aynı. Sizce servise gitmem gereklimi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FinitoKaLyante

Arkadaşlar selamlar. 2014 peugeot 208 aracım var. Arıza ışığı yanıyordu service adı altında. Araştırmalarım doğrultusunda alttaki sitede nasıl söndüreceğini öğrendim

https://www.otoayar.com/peugeot-208-servis-isigi-neden-yanar/

Belirtilen şekilde yaptığımda arıza ışığı söndü fakat 1 haftadırda aynı. Sizce servise gitmem gereklimi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Bilgisayara bağlayıp arıza koduna baktırmanız lazım bir serviste. Katalizör arızası veya başka bir sebebi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FinitoKaLyante F kullanıcısına yanıt

Sadece "sevice" mi yazıyor, "bakıma xxxx km veya xx hafta" gibi bir ifade de var mı ayrıca? Eğer yoksa, kendi kendine yazı iptal etmek bence doğru değil. Belki önemli bir arızanın habercisidir o "service" uyarısı? Biz söndürdüğümüzde tamir etmiş de olur muyuz aynı zamanda?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Sadece "sevice" mi yazıyor, "bakıma xxxx km veya xx hafta" gibi bir ifade de var mı ayrıca? Eğer yoksa, kendi kendine yazı iptal etmek bence doğru değil. Belki önemli bir arızanın habercisidir o "service" uyarısı? Biz söndürdüğümüzde tamir etmiş de olur muyuz aynı zamanda?

Sadece service yazıyor evet. Bugün gittim bilgisayara bağladılar. Keşke götürmeseydim birçok sorun çıktı. Haftaya bıkacağım arabayı emisyon değerlerinde sorun varmış, maf sensörü felan bakılacakmış. Rölantide titreme vs vardı bakalım neler olacak . İlginiz için teşekkür ediyorum hepinize.

• Arkadaşlar selam. 2021 model 1.2 130 luk 208 alma planım var. Google da puretech lerle ilgili kronik sorunlar okudum ama son modellerde yaşanıyor mu bu sorunlar bilmiyorum. ( buji sorunu , titreme , vites geçmeyip yolda kalma vs )Bilgisi olan yaşayan varsa bilgilendirebilir mi ?

• weehwet kullanıcısına yanıt

otomatik vitesli araba alacaksanız, tam otomatik veya cvt tercih edin. Tek veya çift kavramalı yarım otomatikler üzebilir, hayal kırıklığı yaratabilir. Genel olarak tabii, sırf peugeot için değil.

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt

Hocam cvt yi nissan qashqai de kullandım. bence rezalet bir şanzıman. Vites atacakmışta atmaya gönlü yokmuş gibi garip ve gıcık eden hissiyatı vardı. Şanzıman değilde 1.2 puretech motorlarda buji vs gibi çok sorun okudum hala devam ediyorsa almanın mantığı yok diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.