Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.890
Cevap
93
Favori
650.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Sorun oysa hapı yuttuk zaten. Ama bana degilmis gibi geliyor. Ozellikle park manevralarinda ve sola donuslerde bu uyarilari veriyor. Baska konuda bir arkadas kablolarda sorun olabilir demis. Uzun yolda hic sorun cikarmiyor mesela.

Alıntıları Göster
    Sonucu ben de merak ettim hocam. Buradan aydınlatırsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

Sonucu ben de merak ettim hocam. Buradan aydınlatırsanız seviniriz.

Alıntıları Göster
    1-2 haftaya baktiririm. Abs uyarisi vermiyormus ki araba ben yanlis yazmisim. Sadece Esp-asr ve geri kaydirma arizasi veriyor. Her sabah ayni koseyi donerken veriyor. Cok enteresan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeni bir 2013 model 1.6 THP GTİ 208 aldım. Araç çok iyi kullanması müthiş keyifli ancak gece sürüşleri tam bir facia çünkü kısalar nerdeyse hiç aydınlatmıyor uzunlarda eh fena değil ama oda yetersiz diyebilirim. Buna ne çözüm bulabiliriz yani olacak gibi değil , gece ciddi yoruyor bu aydınlatmalar

• Yokmudur cevap verecek, birde farkettiğim araç yokuş aşağı viteste iken veya boşta iken gaza basılmadığı takdirde hiç hızlanmıyor. Daha önceki aracım İnsignia idi onda aynı yokuşta 125 e gelen araç 208 ile denediğimde 95 de kalıyor hatta hızı bile düşüyor merak ettim bu normalmidir

• Arkadaşlar 2012 208 1.2 vti aracım var ve bazen rampa kalkışlarında titreme yapıyor kısa süre sebebi nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushisalad -- 30 Kasım 2019; 13:5:36 >
  • quote:

Son 1 haftadir bunla ugrasiyorum. Arac rölantideyken bir anda titremeye basliyor. Fren sertlesiyor. Ve kendini öne dogru atmaya calisiyor. Ardindan esp, abs arizasi ve geri kaydirma arizasi veriyor. 1-2 kere isiklarda öndeki araca vurma tehlikesi atlattim. Sorun ne olabilir ? Ne kadara patlar ? Aldigim gunden beri sanayiden cikamadim.

Araci durdurup tekrar calistirinca sorun geciyor. Ama ertesi gun tekrar devam ediyor
    Arkadaslar servise 7 aralikta gidicem. Bulundugum yerde hiç ederler bu arabayi. Simdilik su sekilde kullaniyorum.

- Arabaya bindigim zaman esp’yi manuel olarak kapatiyorum. Hizim 55’i gecerse otomatik devreye giriyor. Hizim tekrar dusunce yine kapatiyorum. İsiklarda vitesi bosa aliyorum. Simdilik bir sorun yok. Ama bu sekilde kullanmak da iskence :)

Sorun buyuk ihtimalle esp’de. Esp acik iken kirmizi isikta durunca vay halimize.

Bunun disinda esp devrede olsa bile virajlarda ciddi bir kayma yasiyor arac. Defalarca gidil geldigim, 90-100 ile dondugum virajlari, sün 70-80 ile donebildim. Yokuslarda araba cok titriyor. Muhtemelen hill holder’da da sorun var.

Cumartesi goturcem bakalim iki zara kac vercez

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Atla eşegi kıyaslamak gibi olmus. Birisi insignia birisi 208. Sence anormal mi ?

• quote:

Atla eşegi kıyaslamak gibi olmus. Birisi insignia birisi 208. Sence anormal mi ?
    Araç kalitesinin sorduğum soruyla alakası yok. Yokuş aşağı hızlanmamak nasıl bir kalite farkından olabilir ki? Hani sahinler boşa alıp yokuş aşağı sallayınca uçup gidiyor o zaman onlarda 208 den kaliteli öyle mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Araç kalitesinin sorduğum soruyla alakası yok. Yokuş aşağı hızlanmamak nasıl bir kalite farkından olabilir ki? Hani sahinler boşa alıp yokuş aşağı sallayınca uçup gidiyor o zaman onlarda 208 den kaliteli öyle mi

Alıntıları Göster
    Ağırlık farkından kaynaklanıyor olabilir. Tahmin sadece.
  • Arkadaşlar geçen gün bir 208 almıştık. 2016 model 39 binde. Araçta vernik atması var biraz. yeni meydana çıktı. Satıcı muhtemelen sağlam bir temizletmiş aracı. Çünkü görünürde hiç bir şey yoktu alırken. Bunu boya koruma seramik kaplama ile kontrol altına alabilir miyiz? Üstüne bir vernik atılsa ve onun üstüne seramik kaplama yapılsa mesela olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Arkadaşlar geçen gün bir 208 almıştık. 2016 model 39 binde. Araçta vernik atması var biraz. yeni meydana çıktı. Satıcı muhtemelen sağlam bir temizletmiş aracı. Çünkü görünürde hiç bir şey yoktu alırken. Bunu boya koruma seramik kaplama ile kontrol altına alabilir miyiz? Üstüne bir vernik atılsa ve onun üstüne seramik kaplama yapılsa mesela olur mu?
    Aynı sorun bende de var. Kırmızı renk ve kaputta attı. Birçok kimsede var. Dandik boya prosesinin net göstergesi. Neyse.

Koruma olarak lokal boya + komple parçaya vernik + şeffaf folyo yapılabilir. Metalik renk ise parçanın komple boyanması daha iyi sonuç verir. Ya da fırça ile çirkin görüntüyü göze alarak rötüş ile içini doldurup yine folyo ile koruyabilirsiniz. Basınçlı yıkama ile daha da artacaktır koruma yapmazsınız. Ben hiçbirşey yapmadım bu arada.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bizim de kırmızı ve kaputta hocam. Arkadaş var seramik kaplama yapan. Getir vernik ve seramik kaplamayla görüntüyü çözeriz dedi. Olursa götüreyim diyorum. Hem boya koruması da yapılmış olur bahaneyle. Ama çözüm olur mu onu bilemiyorum işte.

• merhaba arkadaşlar 208 1.4dizel aracım var 2013 model hangi motor yağını kullanıyorsunuz birsi 0-30 birsi 5-30 diyor çok azda olsa 10-40 yazan gördüm doğrsu nedir yardımcı olurmsunuz
  • 5-30 mobil 1 esp, 4 litre yeterli

• Merhaba peugeot 208 2013 model 1.0 vti aracim surekli motor ariza lambasi yakiyor yakit sisteminden dediler yakit tam yanmiylr dediler nasil bi cozum olabilir ve surekli yakit ibresi dusuyor

• Ve araci henuz alali 2 gun oldu yani motoru iyi saglam diyor herkes bakimlarini dun yaptrdm pc baglattim sildirdim hatayi yine 50 km gittim ustune simdi tekrar yakti

• Değerli 208 sahipleri yaza doğru maddi duruma göre manuel i20 aracımı satıp eat6 208 alma niyetim var. Pejoya hakim değilim.Sadece öntakım sorunu nu duydum eskide kalmış olabilir tabi.
    Sorum şu ki hangi yıldan itibaren eat6 şanzumana geçildi. Sorunsuzluk tüketim kronik problem gibi durumları var mıdır. Sanırım motor 1.2 turbo hepsinde. Paket sıralaması nasıldır.
    Şimdiden sarı sitede takip edeyim diyorum. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 8 Aralık 2019; 14:14:55 >
  • Selamlar ,

2013 model 1.2 vti araca sahip olan arkadaşlar yakıt tüketiminiz nasıl ? benim 6.9 civari.Bana çok gibi geldi sizce nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Değerli 208 sahipleri yaza doğru maddi duruma göre manuel i20 aracımı satıp eat6 208 alma niyetim var. Pejoya hakim değilim.Sadece öntakım sorunu nu duydum eskide kalmış olabilir tabi.
    Sorum şu ki hangi yıldan itibaren eat6 şanzumana geçildi. Sorunsuzluk tüketim kronik problem gibi durumları var mıdır. Sanırım motor 1.2 turbo hepsinde. Paket sıralaması nasıldır.
    Şimdiden sarı sitede takip edeyim diyorum. Saygılar.
    Kapı fitilleri, tavan döşemesi vb. muhtelif malzeme ve işçilik sorunları olabiliyor. Eat6 şanzıman 2015 ve sonrası Facelift modellerde oluyor ama Etg5 ile karıştırmamak için vites topuzuna ve model paketine iyi bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: veyseldln

Selamlar ,

2013 model 1.2 vti araca sahip olan arkadaşlar yakıt tüketiminiz nasıl ? benim 6.9 civari.Bana çok gibi geldi sizce nasıl
    Sıkışık trafik ve kısa mesafe şartlarında hiç de anormal bir değer değil 6.9. Kış aylarının da etkisi var.

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.