Bildirim
PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (329. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
2008 otomatik mi donanımı ne ne istiyorsunuz??
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2015 model,2 Aralık 2015 tescil tarihli,1.6 e-HDİ,allure donanım,otomatik,sedefli beyaz,cam tavan.Yetkili servis bakımlı.11 gün önce yetkili serviste pasta/cila yaptırıldı.Muayenesine 15 ay civarı var.Uzun dönem sarfiyatı 4512 km/4.9 litre/100km an itibariyle.110 bin tl pazarlıklı.
@fasson :
Dostum ciddi sarfiyat göstermiş araba.Acaba normalde hangi civardadır ? 6 litre civarındaysa makul olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhadarzade -- 7 Ekim 2019; 0:18:5 > -
Arkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım fakat arka sayfalara düştü. 17 inç GT-Line ve 15 inç kışlık kapaklı jant takımlarım var. Yerim olmadığından ve yazlık-kışlık sök tak yapmak istemediğim için 16 inç orjinal jant takımı arıyorum.
İsteyen olursa 17 inç ve 15 inç takımlarımı lastiklerle beraber 16 inçlik takım karşılığında takas edebilirim. Jantlarda ve lastiklerimde herhangi bir kusur yoktur. Aracım 2016 ağustos üretimidir. -
Hocam aynı araç bende var, uzun yolda 4 ile 5 lt arası yakıyor, full şehir içi yol durumuna göre 7-8 arası değişiyor trafikte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet iyi görünüyor ozaman. Full şehir için pek girmiyorum zaten. Benim için makul.
Ben İstanbulda yoğun sıkışık dur-kalki bol, trafigi fazla olan bir bölgede yaşıyorum, daha dikkatli kullanımla tüketim düşebilir, özellikle akıcı trafiği olan sehirdekiler için çok iyi tüketim sonuçları elde edilebilir
hocam artık allure yok. yani full paket yok. 2. el tertemiz araçları 85 bine alırsınız. paketi full. sıfır diye boş paket almayın. -
iyi basmışsını. benim 3500 km ortalama hız 35 tüketim 5.2 -
Evet bayideki bayan da paket olarak fark yok artık dedi. Cam tavanlı yada cam tavansız şeklinde ayrım yapıyoruz artık dedi.Boş paket hiç gönlümden geçmiyo gerçekten aldığım gibi soğumak istemiyorum araçtan.
208 in sıfır alınacak esprisi kalmadı. 2017 üstü allure zaten yok. makyajlı allure 110 beygir araç almayacaksanız başka araç bakın bence. ben bile alacak olsam kendi aracıma bakmam. çünkü daha yenisi daha iyi değil.klima tuşu bile vazgeçirir adamı. koltuklar keza. 60 bin bütçesi olana yine altarnetif 2. elde. sıfır ise 6 daha koyup polo alınabilir. 4 hava yastığı varsa tabi. clio bakılabilir. -
Merhaba arkadaşlar,
2012 model 1.2 VTİ aracımızın arada yağ kontrolünü yaparken yağ dolum kapağından triger kayışını da kontrol ederdim. Son bir yıldır hafif çatlaklar farketmeye başladım ve riske atmamak için Ankara da özel bir peugeot servisine gittim. Trigerle ilgili şikayetimi anlattım ve usta liftteki aracın 110.000km de olduğunu ve triger kopmasından dolayı motor yapıldığını anlattı, Benim araca da baktılar ve değişim önerdiler.
Triger set halinde, v kayışı ve devir daim motorunu değiştirdik.
Tamamı orjinal yedek patçalarla 1250TL ye bu sıkıntıyı inşallah bi 5 sene öteledik.
Bu motorun en büyük sorununun triger olduğunu düşünüyorum. Yine Ostim de bir arkadaşımın dükkanında pek çok 1.2 vti motorun karterinden triger parçaları temizlediği de söylüyor. Bir sonraki bakımda ben de karteri söktürmeyi düşünüyorum. -
Tam otomatik derken, vitesi anlatabilir misiniz? Tek kavramalı iğrenç bir otomatigi var diye soylediler. O kadar kotu mu ?quote:
Orijinalden alıntı: cuhadarzade
Arkadaşlar selam.2019,sıfır km,tam otomatik,cam tavan,1.2 puretech 110 bg,kırmızı veya beyaz renk,106.000₺'ye bıraktılar en son.Bu fiyata alınır şekilde uygun mudur ? Tam otomatiklerde yakıt sarfiyatı ne durumdadır ? Şu an kullandığım aracım 2015 model 2008 dizel, km 67 bin oldu,sıfır km bir araca geçmek istiyorum ve 208 konfor performans ve yakıt konusunda 2008'i aratır mı ? ( 2008'in uzun dönem sarfiyatı şu an 5.1-5.4 arası)
Şanzımanlarla daha ilgili olan arkadaşlar daha iyi bilecektir elbet, ama araştırdığım kadarıyla Japon Aisin marka, başta Toyota olmak üzere birçok markanın kullandığı 6 ileri tork konvertörlü en sorunsuz şanzımanlardan biri olarak geçiyormuş.
@Şagop
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhadarzade -- 13 Ekim 2019; 20:29:53 >
Aisin Toyota'nın manuel şanzımanlarını da üretiyor. Otomatik tork konvertörlü birçok modeli var. Onun dışında Türkiye piyasasındaki Toyota'ların otomatiği benzinli modellerde komple CVT ve e-CVT.quote:
Orijinalden alıntı: cuhadarzade
Şanzımanlarla daha ilgili olan arkadaşlar daha iyi bilecektir elbet, ama araştırdığım kadarıyla Japon Aisin marka, başta Toyota olmak üzere birçok markanın kullandığı 6 ileri tork konvertörlü en sorunsuz şanzımanlardan biri olarak geçiyormuş.
@Şagop
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kasa mı o fiyat? -
Arkadaşlar 1.2 puretech 83hp lik motor turbo mu değil mi? 2014 model bir araç buldum. Almaya niyetlendim. Hangi motorlar turbodur hangisi değildir nereden bileceğiz? -
82hp olanlar atmosferik, 110hp olanlar turbo. -
Yeni kasa 208'lerin Türkçe incelemeleri YouTube'a düşmeye başlamış. Yeni modeller 2020 son çeyreğinde gelecekmiş. -
İyi günler peugeot 208 1.2 110 hp aracımın 195 55 16 Lastik ölçüleri var. Bijon aralıkları nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X