Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.891
Cevap
92
Favori
652.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halilowich

quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Gençler merhabalar,

1.2 vti 2013 208 sahibiyim 5 aydır kullanıyorum aracı özellikle yakıtı şaka gibi ankarada 4.5 litre ortalamam 5 ayda.

Aracı seneye satarım hesapları yapıyordum ilk aldıgımda fakat iyice uzaklaştım o fikirden.

Aracım access donanım ve smeg dokunmatik ekran taktırmak istiyorum serviste nedir fiyatlar 2. el pek göremedim takan bilgisi olan var ise cevaplarsa sevinirim, iyi forumlar.

Orjinal takmıyorlar bildiğim kadarıyla.

Şuradan taktırın:
    www.cyclone.com.tr
    Ürünler > PEUGEOT 2008/ Peugeot 208 DVD ve Multimedya Sistemi > CYCLONE
    http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=204&uno=496

Fiyatla ilgili bilginiz varmı hocam ?

• DowyJones kullanıcısına yanıt
    Malesef yok arayıp sorun isterseniz.
  • Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,
    Aracınızın garantisi devam ediyorsa bence serviste yapmak mantıklı. garanti bitmişse düzgün bir yerde de bakımını yaptırabilirsiniz. neler değişir; yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtreleri, bujiler değişir ve genel kontroller yapılır; duruma göre fren balataları değişebilir... Hatta parçaları dışarıdan kendiniz temin ederseniz; bakım yaptırcağınız yerde bunu kabul ederse sadece işçilik ödersiniz..
    Kolay gelsin ..
  • Merhaba, 2013 model Yari Otomatik 1.4 Hdi 208 sahibiyim. Aractan genel olarak memnunum. Ama bariz bir sekilde aracta ses konusunda sorun yasiyorum.

1- Aracta bariz bir sekilde "Çıt Çıt" seklinde ses geliyor bu sesi ilk calistirma, geri vitese takarken sert bir "tak" sesiyle birlikte, ayrica seyir halindeyken dusuk viteslerde de duyuyorum. Ses sanki metal parcalar birbirine sert bir sekilde suruyormus gibi hissediliyor.

2- Araci stop ettigimde aracin alt kismindan 2 3 saniyeligine ötme sesi geliyor.

3- Araci calistirmadan gunduz fari vb acilmasinda da "Şık Şık" diye ses duyuyorum.

Bu ve bunun gibi sorun yasayan var mi? Tskler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208PPVM 2 kullanıcısına yanıt
    Benim aracı tarif ettiniz sanki hocam, hepsi bende var çok ses çıkarıyor doğru diyorsunuz

• Araci yeni aldim daha önce manuel vites kullaniyordum alisik degilim acikcasi bu seslere. Kapali otopark yanki bile yapiyor normal olmasi cok sasirtici.

Geri vitesdeki tak sesi size ozel bir sorun degil pejonun tum modellerinde var otomatik veya manuel fark ettmiyo.benim 208 de var, 207 manueldede var , arkad 508 var ondanda var geri vitesdeki tak sesi. Ama diger tarif ettiniz seslerle ilgili bir sorun yasamadim en azindan bende yok bir ustaya baktirabikirsiniz.

• alprsr A kullanıcısına yanıt
    SimsekTolga S kullanıcısına yanıt
    208PPVM 2 kullanıcısına yanıt
    Benim araç 2015 model 208 1.2 etg5. 4600 km de bu seslerin hiçbirini duymadım kronik bir sorun mu kaç bin km den sonra çıkıyor?

• Ratt R kullanıcısına yanıt
    Geri vites harici bende duymadim. Geri vitesdeki tak sesi disardan daha net duyuluyo,icerde muzik falan aciksa duymayabilirsin. 208 deki ses daha azz. 207 deki geri vites sesi baya duyuluyo yani.

Ayrica soyle bu durumda var. Bazen 1 den 2 ye atarken cok yogun trafikde cok dur kalkta ani hizlanma ve yawaslamalarda yani sanziman yorgunken tak sesi geliyo. Muzik kapali olmasi lazim duyman icin. Normal zamanda ben ses duymadim bazen ozellikle muziksiz yolculuk yapiyorum. Ses dinlemek icin ama ses yok o saydiklariniz gibi.

Ekleme. Su an is yerinde disardayim ayni ses accent dende geliuo geri vites sesi ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprsr -- 7 Haziran 2017; 23:33:0 >
  • Biraz flood gibi olucak ama etg sansiman ile alakali bir seyler soylemek istiyorum . İs icabi cok arac gelip gidiyo ve farkli araclar kullandim.maseratiden tutun sahine kadar belki 150 cesit. Arkadaslar etg kotu bir sansiman degil. Sadece performans sanzimani degil . Yani bir bmw gibi son gaz yapamasin ,sakin kullanim kontrollu hizlanma araci,tasarruf araci, sansimani.ben reno veya seat veya ww den bir farkini goremiyorum. Hatta daha saglam oldugunu idda ediyorum.eat6 ise etg nin daha performansli hali alicam gazi koklicem diyosaniz eat6 ,

Arkadaslar x marka aracin sanzimani arizalansi 35bin tl masraf cikardilar bir araba parasi, ayni sekilde x marka bir aracla antalyya gidemedik sanziman isinmasindan hararetten. Uzun yillardir pejo kullaniyorum.ve kullanmaya dewam edicem 207 100 bin oldu 1 sefer ariza vermedi masallah.

• alprsr A kullanıcısına yanıt
    Bazen ben de muziksiz kullaniyorum ama hic farketmedim yada normal bi ses gibi gelmistir bana. Etg5 sanzimanla ilgili cok olumsuz yorum var ben de deneyene kadar önyargılıydım ama bundan önceki tam otomatik aracımdan daha kötü değil kesinlikle ve gayet memnunum. 1 den 2 ye geçerken aracın bazen çok yavaşlaması dışında bir sorun yok onu da yarı otomatik için doğal karşılıyorum ve beni rahatsız etmiyor. Umarım ben de 100 bin kmleri deviririm. aracı memnun olmazsam kısa süre sonra degiştiririm diye almıştım ama şimdi satmaya niyetim yok 😊

• Aslında benim icin sorun olan durum araci geri vitese taktigimdaki ses degil. Sorun hareket halinde vites seslerinin duyulmasi. Diyelim 2den 3 e gecerken gelen ses adeta metal parca bir seye surermiscesine duyulmasi. Bu durum acik bir alanda duyulmasi belki zor alabilir ama apartman aralarinda yada kapali otoparklarda daha net ve rahatsiz edici oldugunu soyleyebilirim. En yakin zamanda servise goturup sanziman alistirmasi yaptirmayi dusunuyorum belki bu soruna bir nebze faydasi dokunur.

• Geri vitese geçerken o sesi bende duyuyorum ama önemsemiyorum.. Benim canımı sıkan, aracın hill holder yani geri kaydırmazlık olayında kararsız kalması.. bazen kaydırmaz diye düşünürken araç kayıyor ya da burada kendini bırakır diye düşünürken birden fırlıyor.. Mesela aracı park ederken hafif eğimli bir yerde olsa R den A atarken ya da A dan R ye geçerken kayma ve kararsızlık olayları.. yoksa gerisi bencede güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foresteng. -- 8 Haziran 2017; 10:12:4 >
  • Arkadaşlar kolay gelsin merhaba. Son periyodik bakımda yetkili servis elemanı şöför tarafındaki kapı eşiği ve koltuk bölgesindeki iç plastik trimlere yağlı yapışkan bir sıvı bulaştırmış. Normal yollarla çıkartamadım. Plastik yüzeye ve trim boyasına zarar vermeden bu yağlı tabakayı nasıl sökebilirim?

Her bakım sonrası garantili olarak bir ihmal/kusur mutlaka oluyor. Bu seferde şimdilik bu çıktı. Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Haziran 2017; 21:32:59 >
  • foresteng. kullanıcısına yanıt
    Start stopla alakali bir durum o , start stopu kapatirsan sorun yasamazsin veya. Ayagini frenden tek seferde degil double yaparak cekmelisin, cektin yarim araba calisdi bas tekrar cek kaydirmadan yoluna dewam et.
    .....duzeltme
    2.kez okudum seninki biraz farkli bir sorunmus vites gecislerinde rampada kaydirma gibi ben sorun yasamadim.Belki sizde yazilimsal bir sey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprsr -- 8 Haziran 2017; 12:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprsr

Start stopla alakali bir durum o , start stopu kapatirsan sorun yasamazsin veya. Ayagini frenden tek seferde degil double yaparak cekmelisin, cektin yarim araba calisdi bas tekrar cek kaydirmadan yoluna dewam et.
    .....duzeltme
    2.kez okudum seninki biraz farkli bir sorunmus vites gecislerinde rampada kaydirma gibi ben sorun yasamadim.Belki sizde yazilimsal bir sey olabilir.

start stop yok malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foresteng.

Geri vitese geçerken o sesi bende duyuyorum ama önemsemiyorum.. Benim canımı sıkan, aracın hill holder yani geri kaydırmazlık olayında kararsız kalması.. bazen kaydırmaz diye düşünürken araç kayıyor ya da burada kendini bırakır diye düşünürken birden fırlıyor.. Mesela aracı park ederken hafif eğimli bir yerde olsa R den A atarken ya da A dan R ye geçerken kayma ve kararsızlık olayları.. yoksa gerisi bencede güzel...

Yokuşta beklerken frene kuvvetli basın. Hafif basıyorsanız bazen aktif olmayabiliyor hill holder.
  • Arkadaslar bu tas izleri icin ne yapmamiz lazim.onerileriniz neler

Bugun ozellikle dinledim dediginiz gibi geri ve boşa alirken ses geliyor. Soylemeseniz kimbilir ne zaman duyardim. Kontagi cevirince radyo acildigindan sesi duyamiyormusum şu ana kadar. Ozellikle yapilmis olabilir belki. Çok takılmadım bu duruma.

• Ratt R kullanıcısına yanıt
    Bende 2017 model peugot 208 active 1.2 etg5 S6S var ondada var bu ses, arkadasın 1.4hdi 2012 208 indede var, yani peugeot a özgü bir şey sıkıntı etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.