Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.790
Cevap
95
Favori
620.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak220589

    SMEG ekran için Peugeot türkiye temsilcisine mail attım ve evet takılıyor fakat tuzlu oluyor fiyat için bayiilerden bilgi alabilirsiniz dediler. tüm tesisatı uydu sistemi vb sökülüyor dedi.

    arkadaşlar bilgilerinize...

    Takılması güzel.muhtemelen ekran+işçilik alırlar.hazır taktırmışken vavigasyonlu olan tercih edilmeli bence.umarım bizim ekrana vavigasyon eklenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün aracı servise götürdüm ve duyduğum sesi anlattım.usta ile test sürüşü yaptık.bir süre ses duyulmadı ama parkurun sonuna doğru bozuk yolda giderken nihayetinde çıktı.usta sesin gıcırtı olduğunu kapılardan yada bagajdan geldiğini sesin nerden geldiğini anlamak için uzun inceleme yapmak gerektiğini söyledi.bende amortisör konusunu açtım.sürüş anında bir sorun hissetmediğini söyledi.bende yinede kontrol edin dedim.bakalım yarın sabah servise bırakacak sorun neymiş öğrenelim.ses gerçekten gıcırtı şeklinde.
  • uçanninja kullanıcısına yanıt
    senin için urbane soul fiyatı aldım.bu arada 36,5 fiyata ekran dahil değilmiş.bana verilen fiyat bayi indirimiyle ekranlı beyaz renk için 36,3k.36 ya inerler.metalik renk ekranlı içinde 37 fiyat verdiler.bu fiyatlar düşürülebilir.ağustosta kampanya yapabilirler.
  • Eyvllah hocam. Benim baktığım gri metalik renkti. Ekranlı ve optik park sensörlü hali 37bin ise bence iyi ki indirim de olabilir. Ama tek korkum ESP olmaması ki çok önemli bir de yokuş kalkış (şart değil ama yokuşlarda büyük nimet)
  • uçanninja kullanıcısına yanıt
    onların ikiside e-hdi versiyonunda var ama maalesef fiyatlarını uçurdular .1,4 olanı için 46 diyorlar ve muhtemelen artık düşürmeyecekler.benim sana önerim tekrar edeyim 2012 model dizel ara bul.yarın öbür gün ondada 42 den aşağıya fiyat bulunmayacak.1,4 hdi motor kesinlikle üzmez.yıllarca kullanılan cep dostu sorunsuz bir motor.
  • Navigasyon hardware uyumlu ben smeg ekranı tamamen söküp seri numaralarını servisle beraber incelemiştik ihtiyaç olan gps anteni ve yazılım ama yazılım için 1200 TL isteniyor sorun burda şuanda bile navigasyon zaten opsiyonlu gerekde olcağını zannetmiyorum. Ama şu linkteki üründen satın aldım bugün itibari ile 2 haftaya bir akrabağam sayesinde gelicek onuda takınca detaylı bilgiyi burada paylaşırım.

    208 Media Interface




  • Aynen hocam o yüzden zaten benzinliye bakıyorum mecburen : ) Dizelde de 68 beygir koymuşlar urban soul versiyona. Sütçü arabası gibi yahu : )) Benzinli yine iyidir hocam ama dediğim eksiklikleri telafi etmenin yollarını arayışları içerisindeyim sanırım. Ama 37bin'den aşağı olursa fiyat bu eksiklikler göz ardı edilebilir gibie geliyor.
  • Benim aracımda ilk kilometrelerde gıcırtı sesi geliyordu bozuk yollarda servise götürdüm ustayla beraber inceledik ses bagaj kapağından geliyor eğer farkettiyseniz bagaj kağına bastırın içeri girip çıkıyor bir miktar esnek, serviste bagaj kilidini birazdaha sıkıştırırak esnekliği aldı ve ses kesildi.

    başka bir sorundanda bahsedeyim yağmurlu havalardada arka kapıların içine su doluyor bunada dikkat edin lok lok lok sesler geliyor kapıyı açın salllayın hızlı hızlı lok lok ses geliyorsa rahatsızlık verir ve amortisör değiştimeye kadar gider kapı fitilinin altında delikler var onları biraz daha genişletin su tahliye oluyor ve sorun düzelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smcssllsmt89 -- 30 Temmuz 2013; 13:55:08 >
  • Peki arkadaşlar bu 1..2 82 beygirin yol çekişi ve özellikle yokuş performansı nasıl? Kullanan arkadaşlar yokuşta bayılma yaşıyorlar mı?
  • smcssllsmt89 kullanıcısına yanıt
    bu modülü ben youtube'ta görüp biraz inceledim. Fakat cesaret edemedim. BUrada geri görüş kamerası falanda ekleniyor ki çok iyi olur bence.

    Sorun şu anda araçlar garanti içinde, sıkıntı olur.

    Fiyatlar konusunu daha hiç konuşmadık. adamlar daha bize cd ne zaman gelecek onu öğrenecekler. Bakalım gelsin sorarız.

    Olmazsa sizin yöntemden deneriz.
  • Hocam linkteki ürünü kullandığınız zaman resimli incelemelerinizi merakla bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar sabah servise götürdüm ve öğleden sonra aldım.ön takımların yağlamasını yapmışlar arka tamponun vidalarını sıkıştırmışlar.ses kalmadı dediler.aracı alıp işyerine geldiğimde seslerin devam ettiğini duydum.hiçmi kontrol etmez bu adamlar
    neyse servisi aradım durumu anlattım.amörtisör problemlerinden haberleri bile yok adamların.1 hafta kullanıp duruma bakacağım.çok rahatsız etmezse senelik bakımda tekrar kontrol ettireceğim.yoksa haftaya yine servis yolları
  • arkadaşlar ben de aranıza katıldım, urban soul hdi ile. bu ikinci peugeot um, halen 3008 allure kullanmaktayım, 208 i şehir içi kullanma amacı ile aldım umarım memnun kalırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complication -- 1 Ağustos 2013; 7:48:46 >
  • Selamlar... kısmetse bende yarın ilandaki aracı alacağım.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2012-peugeot-208-1.2-vti-13.000-km-hatasiz-133161065/detay

    26.500 bu araç için nasıl bir fiyat sizce?


    ( Aynı aracın 2013 sıfırı ; Aynalar -kapı kolları boyatma - park sensörü falan derken 32.000 lira izmir ünallar, 32.500 lira turmak muğla )
  • 26dan aşağısını beklemek hayal olur zaten de access donanım bence baya boş,sizi tatmin eder mi bilemem.
  • Ben de aranıza katıldım arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bimba

    Ben de aranıza katıldım arkadaşlar.

    Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

    Bilgiler için teşekkür ederim.
    Aracım bildiğiniz gibi 1.2 vti.
    Hararet göstergesi 90 derece çubuğunun biraz üzerinde duruyor,ama yukarı gitmiyor gibi.Yalnız hava sıcaklığı 0 derece civarında,yaz aylarında sorun oluşturur mu?

    Aynı durumla bende karşı karşıyayım. Hararet göstergesi sürekli 95 civarında duruyor. Yoğun şehir içi kullanımda herhangi bir yükselme olmuyor. Sizin aracınızda durum düzeldi mi yoksa aynı şekilde mi kullanıyorsunuz?
  • Arkadaşlar sis farı için servis 470 lira fiyat verdi.


    sis farı çerçeve takımı;
    http://www.hepsipeugeot.com/PEUGEOT-208-SIS-FARI-CERCEVESI-TAKIM-KROM,PR-6745.html 142 TL


    sis farı;
    http://www.hepsipeugeot.com/PEUGEOT-208-SIS-FARI-SAGSOL-AYNIDIR,PR-6742.html 42 TL /adet

    kdv dahil 226 liraya gelen parçalar için servise 470 lira bayılmak hoş değil


    Parçaları alıp dışarıda tanıdık bir oto elektirkçisine taktırsam garantide sıkıntı çıkarırlar mı?




  • Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yinede bayiye danışmakta fayda var.belki elektrik sistemini garanti dışı bırakabilirler.servise taktırırsan o sorunda ortadan kalkar sanırım
    Hararet konusunda benim 206 da yüksek ısıda çalışırdı.normal olduğunu söylemişlerdi.6 sene kullandım,hala kullanılıyor.problem yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 4 Ağustos 2013; 19:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.