Şimdi Ara

peugeot 208 acsess ve mitsubishi colt 1.3 amt ( COLT 1.3 AMT ALINDI ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

hayırlı olsun, ben 2006' modelini sattığıma pişman olmuştum. ancak sıfırlarının bazı dezavantajları var. arka koltuklar ileri geri kaymıyor, bu bagajı çok etkiliyor. ön konsol ve yanlar sert plastik, eski kasada yumuşak ve "hisli". donanım olarak da instyle süperdi, artık yok.

ama yine de sınıfında tercih edilecek 2 araç var: jazz ve colt. aralarındaki fiyat farkı neredeyse %50

Aklın yolu bir. Armor A80 konusu ve şimdi colt konusu :) pişti olduk vesselam. Benim A80 kargoya verildi inşallah yarın elime geçer ;)

hacı hacıyı mekke'de deli deliyi dakkada bulur

incelemeyi 4 gözle bekliyorum, ben ilk 100'lük hediye çekini meguiars wax, turtle wax metal cilası, mikrofiber bez, sonax şampuana harcadım ikinci çekte alabilirim, 1-15 haziran arası indirim olursa

• @yigit+ temennilerine teşekkür ederim. açıkçası almadan önce fazla bir araştırma yapmadım. sadece donanım haberdeki yazılanların çokluğu dikkatimi çekti ona göre karar verdim. sonrasında malum diğer seçenekler ile fiili kıyaslama yapıp karar verdim. aldığıma çok memnunum.

@synthesizer benden de size selam olsun. Evet haklısın Coltun eski donanımları gerçekten göz kamaştırıcı hep keşke diyoruz ancak kıyaslamayı diğer modellerle yapınca hala colt ve jazz denilir. f/p oranı colttan yana ( 10 bin lira )

Colt benim ikinci aracım. Diğer aracım tiguan açıkçası bunu şehir içi diğerini şehirdıı hanımla değişerek kullanıyoruz. Oğlum coltu daha çok beğeniyor . Özellikle kick-down hastası. Radarların ortalıkta kol gezdiği bu vakitte nasıl olacak ben de bilmiyorum )))

Orijinalden alıntı: iodio75

@yigit+ temennilerine teşekkür ederim. açıkçası almadan önce fazla bir araştırma yapmadım. sadece donanım haberdeki yazılanların çokluğu dikkatimi çekti ona göre karar verdim. sonrasında malum diğer seçenekler ile fiili kıyaslama yapıp karar verdim. aldığıma çok memnunum.

@synthesizer benden de size selam olsun. Evet haklısın Coltun eski donanımları gerçekten göz kamaştırıcı hep keşke diyoruz ancak kıyaslamayı diğer modellerle yapınca hala colt ve jazz denilir. f/p oranı colttan yana ( 10 bin lira )

Colt benim ikinci aracım. Diğer aracım tiguan açıkçası bunu şehir içi diğerini şehirdıı hanımla değişerek kullanıyoruz. Oğlum coltu daha çok beğeniyor . Özellikle kick-down hastası. Radarların ortalıkta kol gezdiği bu vakitte nasıl olacak ben de bilmiyorum )))

hocam öncelikle hayırlı olsun, (biraz geç oldu) şu an liste fiyatı 34.224 lira olarak gözüküyor. siz alırken de mi liste fiyatı bu şekildeydi. bir de şu anki ortalama yakıt tüketiminden bahsedebilir misiniz?

• _kartal_07 _ kullanıcısına yanıt
    ben de yeni kasa 2009 modelini kullanıyorum. 1.3 invite amt şehir dışı 5,3lt ile 100km dolaylarında klima açık yakıyor.
    Şehir içi 7-9lt arası geziyor. İstanbul şehir içi sıkışık trafikte 9lt yaktı. şu anda genelde 7-8lt arası geziyor.

BRC lpg var bu değerlerin %20 fazlasını yakıyor. şu anda şehir dışı 16kuruş şehir içi 21-24 arası geziyor. Bu arkadaş mı bilmiyorum ama forumdan biri 31750 amt almıştı sıfır. şu anda bayilerde sıfır bulmak zor.
    ........2013 Ford C- max 1.6 TDCI beyaz titanium x paket + otm. park.........

.........1993 Renault toros 1.4 buz beyazı 130.000.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

quote:

Orijinalden alıntı: iodio75

@yigit+ temennilerine teşekkür ederim. açıkçası almadan önce fazla bir araştırma yapmadım. sadece donanım haberdeki yazılanların çokluğu dikkatimi çekti ona göre karar verdim. sonrasında malum diğer seçenekler ile fiili kıyaslama yapıp karar verdim. aldığıma çok memnunum.

hocam öncelikle hayırlı olsun, (biraz geç oldu) şu an liste fiyatı 34.224 lira olarak gözüküyor. siz alırken de mi liste fiyatı bu şekildeydi. bir de şu anki ortalama yakıt tüketiminden bahsedebilir misiniz?

Benim aldığım zamanda aynı fiyattaydı.

Oturduğum ev ile işyerimin arası 9 km . Marş basıp apartmanın sıkışık garajından çıkış ve ayrıca iş yerime kadar olan son 1 km si yokuşlu yol dışında 1 yerde ışıkta duruyorum onun dışında sürekli 70/ km/h hız ile 6- 6,5 litre/ 100 km yakıt tüketimi var.

Şehir dışı kullanıma göre değişiyor. Eğer yarış yaparsam 8-9 litre arası , sakin kullanırsam 5,5-6,5 arası yakıtı var.

Hazır yeri gelmişken 1,5 aylık deneyimlerimi yazayım. Bir kere kliması süper. Anında içeriyi soğutuyor. Motor gücünden atikliğinden ve yakıtından oldukça memnunum. Ancak tam bir asfalt arabası. Bozuk satıhlarda süspansiyonlarının sertliğinden dolayı sıkıntı yaşanıyor. Bunun dışında şükür derdim yok.

• arkadaşlar bende sıfır colt almayı düşünüyorum 1.3 amt sport tek kapı olanı

bide aklıma seat ibiza 1.4 var

ama coltun ıkıncı elı hıc yok gıbı duruyor

sızın yorumlarınız nedır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.