Şimdi Ara

peugeot 208 acsess ve mitsubishi colt 1.3 amt ( COLT 1.3 AMT ALINDI ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iodio75

Mitsubishi Colt 1.3 AMT (2012) alındı. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim .

ne kadar a aldınız acaba
  • Hayırlı olsun, yakın zamanda izlenimlerinizi söylerseniz güzel olur.
    Fransız yerine, yarı japon, yarı alman güzel olmuş. AMT getrag tarafından üretiliyor. Araç ise mercedesin alt firması olan smart ile %70 aynı.
    Krom parçalardan bahsetmişsiniz. Yetkili servislerde var diye biliyorum buyrun broşür ;
    http://www.mitsubishi-motors.com.tr/sites/default/files/colt_aksesuar_0.pdf

Ayrıca COLT için güvenlik donanımı zayıf diyen arkadaş, smart ile aynı araba, smart ile aynı şasi, bir bak bakalım smart testlerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 22 Mayıs 2013; 16:01:49 >
  • Sevgili arkadaşlar temennilerinize teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin.

Aracımı alalı 3 gün oldu , beyaz renkli 4 kapılı . 31 750 liraya aldm. Fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum. Yakıtına çok iyi bulduğumu söyleyebilirim. 10 km bir yol güzergahım var her gün gidip geldiğim . Ama sıkışık ve dur kalklı değil 70 km hızla durmadan seyrediyorum diyebilirim. Şimdiden 6 lt/ 100 ortalama ile gidiyorum. Anlatmaya gerek yok araç donanım oarak eksiksiz. Motoru da çok güçlü. hani şu meşhur 80km/h hızla giderken gaz köklemeye bayılıyorum :))) sert karakterli bir araba diyebilirim. Çok önceleri kullandığım corsa ile kıyaslarsam süspansiyonlarının bir nebze sert olduğunu söyleyebilirim . Fakat sürekli düz asfaltta yol aldığım düşünülürse benim için çok da nemli değil. Arabanın konforuna katkıyı kliması arttırıyor arkadaşlar. Bu kadar hızlı bir soğutma ben görmedim. Sorunlarınız olursa seve seve cevaplarım .

• quote:

Sevgili arkadaşlar temennilerinize teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin.

Aracımı alalı 3 gün oldu , beyaz renkli 4 kapılı . 31 750 liraya aldm. Fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum. Yakıtına çok iyi bulduğumu söyleyebilirim. 10 km bir yol güzergahım var her gün gidip geldiğim . Ama sıkışık ve dur kalklı değil 70 km hızla durmadan seyrediyorum diyebilirim. Şimdiden 6 lt/ 100 ortalama ile gidiyorum. Anlatmaya gerek yok araç donanım oarak eksiksiz. Motoru da çok güçlü. hani şu meşhur 80km/h hızla giderken gaz köklemeye bayılıyorum :))) sert karakterli bir araba diyebilirim. Çok önceleri kullandığım corsa ile kıyaslarsam süspansiyonlarının bir nebze sert olduğunu söyleyebilirim . Fakat sürekli düz asfaltta yol aldığım düşünülürse benim için çok da nemli değil. Arabanın konforuna katkıyı kliması arttırıyor arkadaşlar. Bu kadar hızlı bir soğutma ben görmedim. Sorunlarınız olursa seve seve cevaplarım .

Hocam sıfırı için bu fiyatı aldınız?

Kliması meşhur mitsubishi electronics tarafından geliştirilince öyle olur elbet. Yanılmıyorsam çekişten de düşürmüyor aracı? Öyle diyorlar. Tüketiminiz güzelmiş. Yıl sonuna dogru araç değiştirmeyi düşünüyorum. 2.el astra H aramaktansa yıl sonuna dogru 30-31bin TL dolaylarında sıfır colt daha iyi olabilir.

Konfor olarak B sınıfı için nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Sevgili arkadaşlar temennilerinize teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin.

Kliması meşhur mitsubishi electronics tarafından geliştirilince öyle olur elbet. Yanılmıyorsam çekişten de düşürmüyor aracı? Öyle diyorlar. Tüketiminiz güzelmiş. Yıl sonuna dogru araç değiştirmeyi düşünüyorum. 2.el astra H aramaktansa yıl sonuna dogru 30-31bin TL dolaylarında sıfır colt daha iyi olabilir.

dediğim gibi süspansiyonları sert. Daha önce B sınıfı araba kullanmadım açıkçası .Şunu diyebilirim. MAlzeme kaitesini beğendim. Kultukları rahar sürüşü keyifli bir araba . virajlara 150km/h hızla girdim ne arkası attı ne de çizgisini kaybettim.

edit : Evet sıfırını 31.750 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iodio75 -- 22 Mayıs 2013; 17:07:11 >

• Hayırlı olsun. Güzel bir tercih olmuş. Güle güle kullanın.
    Hem performanslı, hem donanımlı, hem kaliteli bir aracı tercih ettiniz.
    Yolda gördükçe severek bakıyorum o küçük köpek balığına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

dediğim gibi süspansiyonları sert. Daha önce B sınıfı araba kullanmadım açıkçası .Şunu diyebilirim. MAlzeme kaitesini beğendim. Kultukları rahar sürüşü keyifli bir araba . virajlara 150km/h hızla girdim ne arkası attı ne de çizgisini kaybettim.

edit : Evet sıfırını 31.750 ye aldım

manuel olanını ne kadara bırakırlar acaba

• @Hamdi0555 çok teşekkür ediyorum.

@superxp açıkçası sormadım manueli kaça olur diye. Ama tahminim listesinde aradaki fark kadar daha inerler diye düşünüyorum
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • kick down çok zevklidir... yüksek devirlerde güzel bi ses verir. 120-140 kadar performans iyidir sonradan kesilmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkür ederim.

@conquête Açıkçası kick-down yaptığımda sesinden ürküp yol veren çok araç oluyor. :)))
  • manuele alıp kullanmak da çok zevklidir. Trafikte çoğu arabadan seri ve kıvraktır
  • Keske czt ler uretimde olsaydi
  • quote:

@Hamdi0555 çok teşekkür ediyorum.

@superxp açıkçası sormadım manueli kaça olur diye. Ama tahminim listesinde aradaki fark kadar daha inerler diye düşünüyorum

tşk, yeni aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

quote:

@Hamdi0555 çok teşekkür ediyorum.

tşk, yeni aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

Ben de teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun Allah başka dert vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

geçmiş olsun Allah başka dert vermesin

Sağol Sevgili Semih )))
  • hayırlı olsun, ben 2006' modelini sattığıma pişman olmuştum. ancak sıfırlarının bazı dezavantajları var. arka koltuklar ileri geri kaymıyor, bu bagajı çok etkiliyor. ön konsol ve yanlar sert plastik, eski kasada yumuşak ve "hisli". donanım olarak da instyle süperdi, artık yok.

ama yine de sınıfında tercih edilecek 2 araç var: jazz ve colt. aralarındaki fiyat farkı neredeyse %50
  • Hayırlı olsun. Colt plus getirmedikleri için onun benzeri picasso ile devam eden. Colt aşığı birinden selamlar size.

Daha google da eleştirdiği arabanın resmini bulamayanlar tarafından millete ocu gibi anlatilsa da araştırıp bulan pek çok kişi bu aracı kesfediyor.

Hep söylerim 2005 yılında bazı colt sahipleri ABS EBD ASR ESP EPS + 6 Hava yastığı + sunroof + ısıtmalı deri koltuklu araçlarına binerken. 1.5 motordan 109bg keyfini 6lt gibi değerler ile yaşarken.

Diğer markalar basık ezik ve performans ve ekonomi konusunda berbat motorlu araçların peşinden kosuyordu.

Aynı donanımı yine getirse bile yeter ama ahh ahh..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

hayırlı olsun, ben 2006' modelini sattığıma pişman olmuştum. ancak sıfırlarının bazı dezavantajları var. arka koltuklar ileri geri kaymıyor, bu bagajı çok etkiliyor. ön konsol ve yanlar sert plastik, eski kasada yumuşak ve "hisli". donanım olarak da instyle süperdi, artık yok.

ama yine de sınıfında tercih edilecek 2 araç var: jazz ve colt. aralarındaki fiyat farkı neredeyse %50

Aklın yolu bir. Armor A80 konusu ve şimdi colt konusu :) pişti olduk vesselam. Benim A80 kargoya verildi inşallah yarın elime geçer ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.