Şimdi Ara

Peugeot 207 GT 1.6 THP Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk arabam olarak bu arabayı almayı düşünüyorum. Bundan daha önce ebeveynlerimin arabası olan peugeot 206 1.4 otomatik ve fiat coupe 2.0 kullandım. 206 75 bg sürüşü vergisi ucuz ve hantal bir arabaydı. Fiat coupe 206 nın aksine yakıtı içen, süper bir motor sesi olan 139 bg lik bir canavardı. Benim merak ettiğim 150 bg lik 2007 model peugeot 207 yi bu iki araçla kıyaslayacak olursak nerede konumlandırabiliriz. Satarken biraz uğraştıracağını biliyorum ama en az 5 sene değiştirmeyi düşünmüyorum arabayı eğer bir problem çıkmazsa.


    Beğendiğim bir araç var. Yarın öğlen beğendiğim bir aracı görmeye gideceğim. 207 gt yi daha önce deneme fırsatı bulmadığım için biraz heyecanlıyım.

    Sizce bu araç nasıldır ?
    Alınır mı ?
    Performansı nasıldır ?
    Yakıt tüketimi nasıldır ?



  • Aracı denedikten sonra elim ayağım titriyordu.

    Tabiki de bu sende aynı tepkiyi yaratmayabilir.

    Tamamen Öznel bu aracı anlatacağım.

    Şu anda bir C-Max kullanıorum 1.6 benzinli 100 BG, 21 yaşında olmam dolayısıyla bana her sportif araç daha farklı geliyor. Keşke daha güzel şartlarımız olsaydı benzini düşünmeseydik ya da bu kadar yüksek araç fiyatlarını düşünmeseydik bu araçları rahat rahat alıp kullanabilseydik.

    Öncelikle araca dışarıdan bakınca spor bir otomobilim diye bağırıyor, benim denediğim araçta 3.5 luk yay olması arkadaki siyah kuşağın gövde rengi kırmızıya boyanması(kırmızı çok yakışıyor) camdaki filmler falan da etkili olabilir.
    İçerisine bindiğin anda seni spor pedallar spor direksiyon ve spor koltuklar karşılıyor,çok hoşuma giden beyaz gösterge paneli.Cam tavan muhteşem yalnız aracı kullanırken kafanı azcık yukarı doğru kaldırmak zorundasın cam tavanı farketmek için.
    Aracın içine bakmaya başladığında küçük fakat tam bir genç işi olduğu belli oluyor. Yol bilgisayarında her şeyi bulabilirsin, ses sistemi çok hoş(tek opsiyonudur ses sistemi olmasında fayda var benım için).
    Motorun sesi veya yol sesi o kadar fazla gelmeyen bir araç. Şehir içinde 2. vitese atmadan gidiyorsun. Çünkü konforlu bir araç gibi görünüyor fakat 17 jantlar ve yay bir şekilde çukurları fazla hissetmene sebep oluyor.
    Aracın motoru kuşkusuz mükemmele yakın. İstediğin şekilde devirlenebiliyorsun öle 3000 devirde yada 4000 devirde neyse 1700 devirlerde de aynı duyguyu yaşıyorsun. vitesi küçültmene ya da gaza sonuna kadar basmana hiç gerek yok, araba sen ne hissediyorsan onu sana veriyor.
    Yol tutuşu muhteşem, esp ve yay uyumu çok güzel, ben belki bir seferlik arabayı deneyeceğim için tehlikeli bir şekilde virajlara girdim(tekrar söylüyorum denemek için) en ufak bir korku yaşamadım.

    Kullandığım araçta 1den 2 ye atarken acamiysen arabaya karşı ufak bir ses geliyor.
    Ben sanırım bu arabanın hastasıyım bana pm at sormak istediğin her şeyi sor cevaplayabilirim araba ile ilgili çok araştırma yaptım çünkü.
    Babamı 2. bir araç için kandırabilirsem, düşündüğüm ilk araç olacak çünkü.
    Kullandığım araçta yakın bir tanıdık olduğundan arabayı çok fazla inceleme fırsatım oldu.

    Bu arada yakıt tüketimi araç 60 km üstüne çıkmamaıştı sıfırlandığından beri 12.0 gösteriyordu ve ben aracı denedikten sonra 11.3 te falan bıraktım sanırım. Anlık yakıt tüketiminde bi ara 5 ile 6 arasında uzun süre gittiğimi gördüm, 90 KM ile falan.

    Bu arada esp 60km ye kadar kapanıyor. RC de bu sınırsız. RC'nin fren sistemi ve direksiyon sistemi daha farklı çünkü.




  • Bu arada arabayı denedikten sonra buraya deneyimlerini yazmanı ümit ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.