Şimdi Ara

peugeot 207 1.4 trendye uygun lastik jant

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah kısmet ederse almış bulunduğum aracım 1 hafta sonra elimde olacak, yanlış bilmiyorsan aracın üzerinde 15 inç jantlar var( kapaklı) ancak lastiğin tam ölçülerini aramama rağmen nette bulamadım, araca çelik jant takmak istiyorum muhtemelen 16 inch, size ölçüler ne olmalı lastikler için ve taktığımda motora veya aktarma organına bir zararı olurmu?yakıtta çok oynama olurmu?,yanıtlarsanız sevinirim saygılar

• bende 207 var 5 ay oldu alalı girilmez yere girip lastigi patlattım yanılmıyorsam lastık ölcüleri 185/15
  • 207 nin orijinal lastiklerini ve jantlarını değiştirmek doğru olmaz. zira araç fabrika çıkışında yapılan testlere göre donatılır. aksesuar olarak başka bir şey düşünmeniz daha doğru olacaktır (mp3, sunroof, cruise control vb.)
  • Allah kaza bela vermesin güle güle kullan

orjinali 15'', yükseltmek istersen bir büyüğü 16'' takabilirsin, 16'' takarsan arabayı fazla etkilemez(yakıt,titreşimleri içeri verme vb.) ama 17 takarsan aracın yakıtındave konforunda kayıplar yaşaya bilirsin ayrıca arabayı çok yorarsın bana kalırsa 16'' yeretli gelir...
  • SELAMLAR 16 İNÇ DÜŞÜNÜRSEM YANAK ÖLÇÜSÜ NE OLMALIDIR SİZCE BİRDE CRUİSE CONTROL MALİYETLERİ NE KADAR
  • cruise control için başlığı içeren linke bakın
  • 207 mi alalı bir hafta oldu.Alırken 207 nin CC versiyonundaki(3 kapılı) jantalardan ve lastiklerden taktırayım dedim.500 er YTL. jantlara,250 şer YTL lastiklere verirseniz değiştiririz dediler.Yani 3000YTL.
    CC versiyonundaki jantlar 17 galiba.Yine CCversiyonundaki lastiklerinin jant ile yer(taban) yüksekliği az olduğundan trendy versiyonundaki lastik ölçüleriyle eşitleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 207'm e 306 gt jantı almayı dşnüyorum 205/65/15 nasıl durur sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.