Şimdi Ara

peugeot 206 ile ilgili yaşadğınız sorunlar ve çözümleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
15
Favori
172.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extremeenvy

    Fren hidroliğinin de 2 Yıl ya da 60.000 km de değişmesi gerektiğini biliyor musunuz?

    Aracınızın kullanım klavuzuna bakım değişim tarihleri için teyit alabilirsiniz.

    Verdiğim tarih rakam 307 modeli içindir.





    4 silindirli tüm peugeotlar için geçerli bu değişim tarihi
  • Eyvallah soylukan :)

    Yanlış birşey söylememek adına kontrol etmelerini istedim.Noktayı sen koydun :)
  • ARKADAŞLAR KONUYA İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER( UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM)

    206 ÖN TAKIMLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR ORTALAMA KAÇ KM GİDERLER.
    DİĞER MARKALARIN ÖN TAKIMLARINA GÖRE KARŞILAŞTIRMA YAPABİLİR MİSİNİZ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty_boy2906 -- 16 Ocak 2010; 17:26:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pretty_boy2906

    ARKADAŞLAR KONUYA İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER( UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM)

    206 ÖN TAKIMLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR ORTALAMA KAÇ KM GİDERLER.
    DİĞER MARKALARIN ÖN TAKIMLARINA GÖRE KARŞILAŞTIRMA YAPABİLİR MİSİNİZ??





    sanırım buda modeline göre dişiyor benim araçta GTI da kullanılann sallıncaklar varmış 2000 model 206 xt 1.6 oto. BVA bunların orjinalleri halla üzerinde ay başında değiçecekler. araç şu anda 45000 de ama 10 yaşında :)




  • OK TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşalar selam. uygun bir araba almayı düşünüyorum. ilk arabam olacak. peugeot 206 roland gross buldum bir tane. 2001 model. 95000 km'de. sıralı lpg'Lİ14250 istiyor. uygun mudur sizce? alırken nelere dikkat edeyim. aldıktan sonra ne tür sorunlarla karşılaşabilirm? kronik sorunları varmıdır?
    aracın linki:http://www.sahibinden.com/dikkat_ozel_uretim_peugeot_206_roland_garros-23WQQaXQQ20942847WQQpXQQdisplayitem
    cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: franki58

    arkadaşalar selam. uygun bir araba almayı düşünüyorum. ilk arabam olacak. peugeot 206 roland gross buldum bir tane. 2001 model. 95000 km'de. sıralı lpg'Lİ14250 istiyor. uygun mudur sizce? alırken nelere dikkat edeyim. aldıktan sonra ne tür sorunlarla karşılaşabilirm? kronik sorunları varmıdır?
    aracın linki:http://www.sahibinden.com/dikkat_ozel_uretim_peugeot_206_roland_garros-23WQQaXQQ20942847WQQpXQQdisplayitem
    cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.





    Merhaba,

    benim açarçta da aynı motordan var sonderece performanslı yanlız LPG ile nasil olur bilemem.




  • arkadaşlar 206 nın 3kapı dizel ve otomatik vitesli modeli varmı?
  • selam arkadaşlar ben aranızda yeniyim.
    aracım peugeot 206 sedan 1.4 2008 aracım iki saat kadar önce adeta kendini kitledi elektronik hiç bişey çalışmıyor cd çalar iç lamba bagaj lambası farlar hiç bişey çalıştırmak istediğimde ise parklar açık olmamasına rağman kontağı açınca parklar da açılıyo ve marşa başınca almıyor aküsü falan gayet iyi yakıtta da sorun yok bi fikriniz varsa çok sevinirim...
  • MCDONMEZ ilk defa senden duyuyorum böyle birşey... bence servise götür bilgisayara bakıp bağlasınlar neyi var neyi yok söylesinler... aracın 2008 modelmiş madem garantisi henüz bitmediyse ücret talep etmeden yaparlar eğer servis sorun çıkarırsa (garantin varsa) müşteri hizmetlerini ara acayip ilgileniyorlar ve özel randevuyla gidiyorsun...
  • mrb arkadaşlar aranızda yeniyim 2001 model 95 binde servis bakımlı herhangi bi sorunu boyası olmayan bi 206 almak üzereyim abs hava yastağı v.s full 12500 dediler acaba fiyat nasıl
  • Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerle olmak güzel..
    Bayağı güzel paylaşımlar olmuş..
    Ben Anneme aldığımız
    2000 model 1.4 otomatik vites peugeot 206 'ya gaz taktırmayı düşünüyorum; gaz taktırıpta sonucu hakkında buradan yorum yapacak arkadaşlara buradan teşekkür ederim.
  • Selam arkadaşlar,
    bir 206 da bende var. 2000 model. Sıralı otogazlı. Arabayı alalı 5 ay olacak. Otomatik vites. Aldıktan bir ay sonra arada stop etmeye basladı. Bu olay kışın soğuk günlerde kronikleşti sanki. Şu günlerde gayet iyi. Gaza geçerken durabiliyor, soğuktandır dediler. İyi dedik napalım. Arabayı sabah ilk çalıştırmada anahtarı çevirince zıy zıy zıy diye ses çıkıyor sonra duruyor. Eğer o sırada gaza basarsam motor çalışıyor. İşte 80 dereceye kadar getirince harareti gazdan çekiyorum ayağımı motor susuyor, araba duruyor. tekrar anahtarla kapatıp açıyorım bu defa gaza basmadan direk normal bir araba gibi çalışıyor. yola devam...bir müddet benzinle çalıştırıp kullanıyorum, sonra gaza geçiyorum geçiş aşamasında hızlanıyorum sorunsuz devam ediyor.
    Fakat ara sıra kırmızı ışıkta duruyorum misal tak motor susuyor. Dediler gazdandır. E benzinde kullanıncada oluyor. Hiç birşey anlamadım. Arabayı alırken servis sorun yok demişti. Onun görmediğini ustalar görürmü bilmiyorum. Havalar düzeldi ilk çalıştırmada direk çalışmaya başladı. aramız iyi :) ama nadirende olsa olmadık yerde tak duruyor. Korkuyorum birgün yokus asagı yada yokus yukarı duracak diye.
    Ne öneririrsiniz?




  • merhaba arkadaslar bende gectıgımız aralık ayında 2004 model 1.4 hdi x line 5 kapılı peugeot 206 aldım ,,, arabanın kılometresı 130 bındeydı ,, su anda 135 bınde ,, ben aldıgımda arabanın tum agır bakımları 90 bınde ıken yapılmıs 120 bınde de hava fılterısı ve mazot fıltresı degıstırılmıs bende onları alır almaz tekrar degıstırdım ,,, arac sade oldugu ıcın araca spoyler taktırdım , arka stopları fk marka ledlı stop yaptım ,, arka bagaj cıtasını ve kapı kollarını krom kaplattım ,, hos gorunumlu sadece egsoz ucu takdırdım ,, arabanın ıcınıde 1500 lıralık bı ses duzenı kurdurdum ,,, bı tek jantlarım kaldı gıbı ,, benım sımdı sormak ve ogrenmek ıstedıgım bı kac sey var ,,, 70-80 km hızlarında ıken aracın dıreksıyonunu hafıf sol yaptıgımda aracın sol lastıgınden bı ıslık sesı gelıyor bu ses sol tekerlek cukura veya bı yerden gecerkende oluyor ,,, rot ayarlarını yaptırdıgım yere goturdum rotla ılgılı bı durum olmadıgını soyledıler ,,, ya aracın balatalarında yada bılyelerınde sorun oldugunu soyledıler ,,, herhangı bı peugeot servısıne gıtmemı soyledıler ,, bende bugun gıttım ,, servıs krıkoyla aracın on lastıklerını kaldırdı ve on dısk ve balatalarımın en kısa surede degıstırılmesı gerektıgını soyledı ,, bende parcacıdan bunları aldım ve kendım takıcam ,, fakat ya sesın gelme sebebı bunlar degılse ,, sesın nerden geldıgını nasıl ogrenebılırım ,, bu konuda bana yardımcı olurmusunuz




  • Arkadaşlar 2000-2001 model 206 otomatik almayı düşünüyorum 1.4 veya 1.6 motorlardan hangisini seçmeliyim yakıt olarak ne kadar yakarlar acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
  • Herkese merhaba.. 2000 model 206 1.6 roland garros aldım bir ay önce..
    İlk arabam olduğundan duygusal bir bağ oluştu hemen, hatta bazen konuşuyorum kendisiyle :)
    Arkadaşlar sorum yada sorunum diyeyim şu : Araba aynı zamanda lpgli..
    hararet sorunu var gibi .. benzindeyken sıcaklık 90 geçiyor.. lpg de ise 100 derece oluyor.. bazen geçiyorda.. bu normalmi acaba..
    Şimdiden teşekkürler.. Selamlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentese44 -- 4 Haziran 2010; 23:13:28 >
  • Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz otomatik vitesten anlayan özel peugeot servisi varmı malum yetkili servisler kazıklamaktan başka işe yaramıyorlar.
  • 2006 model 14 benzinli aracıma lpg tavsiye eder misiniz ? hangi markayı önerirsiniz artıları ve kesileri neler dir?
  • Arkadaşlar ben otomatik vites bir araç almayı düşünüyorum. Bu iki araç en fazla ne kadar eder? Ben 17.000 teklif etmeyi düşünüyorum..

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-2006-peugeot-206-x-design-bva/detay

    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2494199



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiryakan -- 30 Mayıs 2010; 22:19:04 >




  • bence 2 aracında fiyatı yüksek heleki satanlar galeri olunca bence 2 kez daha düşünmekte fayda var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.