Şimdi Ara

peugeot 206 - 307 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13-18 bin tl butce ile hangisi alinmali ve sebebi ?

206 alinirsa donanim li olucak ama 307 bos olucak hangisi tercih edilmeli 1.4 lpglimi yoksa 1.4 hdi simi az yakar ? Az yakmasi en onemli kriter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin içine aile girecekse 307. Yoksa 206.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

İşin içine aile girecekse 307. Yoksa 206.

Aile yok cok uzun surede olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 cok daha keyifli bir araç. ama 206 alacaksanız paraya kıyıp 17 18 liraya 2003 sonrası rolland garos bakmanızı tavsiye ederim. 1.6 110 HP cok güzel bir motoru var. Deri döşeme abs yol bilgisayarı digital klima vsvs efsane bir araç ya... Bende 206 kullanıcısıym keyifli bir araç. Satıp roland garros alacağım ilandaki araca taktım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sifir-muaneli-kople-cam-tavanli-ful-full-206-101906483/detay/
  • Bu durumda cam tavanlı bir 206 bana daha mantıklı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

206 cok daha keyifli bir araç. ama 206 alacaksanız paraya kıyıp 17 18 liraya 2003 sonrası rolland garos bakmanızı tavsiye ederim. 1.6 110 HP cok güzel bir motoru var. Deri döşeme abs yol bilgisayarı digital klima vsvs efsane bir araç ya... Bende 206 kullanıcısıym keyifli bir araç. Satıp roland garros alacağım ilandaki araca taktım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sifir-muaneli-kople-cam-tavanli-ful-full-206-101906483/detay/

aynen öyle rolland garos cok harika araç ama yakıt açısından beni zorlar malesef :( o yuzden 1.4 hdı yada dizel düşünüyorum hangııs mantıklı olur karar veremedım ama o konularda sıkıntım olmasa rolland garos bulmustum kesın alıcagım araç olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Bu durumda cam tavanlı bir 206 bana daha mantıklı gelir.

yorum için teşekkür ederim aynen bende olursa cam tavanlı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapıcaksan bi çılgınlık GTİ bile bakabilirsin bende vardı benzini içerdi ama çoook tatlı araç =)
  • bu araca altarnatif olabilicek başka araç yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.