Şimdi Ara

=== PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY === (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
111
Favori
491.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halomid

0531 890 95 10

Cep telefonu bu

isterseniz göral servisi arayıp bağlanabilirsiniz google dan aratırsanız telefonlarına ulaşabilirsiniz.

teşekkür ettim hocam.
  • halomid H kullanıcısına yanıt

başka bişey demiyorum.. her zaman yeni şeyler öğrenmeye açık olmak lazım.

arkaplandaki müzik sebebiyle sadece youtube üzerinden seyretmeye açık müziğin kaldırılması için işleme yaptım youtube de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 9 Mayıs 2017; 13:20:52 >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam sadece çok yöntem denedim ama olmadı veya olsa bile çok kısa sürede sistemden atıp duruyordu.

Samsung s3 lerin mirrorlink v1.1 yönelik portlanmış yöntemini bile denedim ama görüntü donup durduğu için çöpe gitti bu yöntem çok forumda paylaştım yapabilen yoktu yaptım diyense ne hikmetse yöntemini kesinlikle paylaşmadılar.İlk siz yönteminizi paylaştınız teşekkür ederim herhalde sizi çok sıkıştırdık olmaz diye.

lg mirrorlink uygulaması ile de denemiştim ama yapamamıştım demek ki bir şeyleri eksik yaptım veya benim SMEG yazılımı SMEG6.1.D.R21 yani üst versiyonu olduğundan da olabilir.

Paylaşım ve video için tekrar teşekkür ederim fakat bilin ki peugeot 2008 için devrim oldu.
    Bu arada 2 usb mi var arabada ve hangi launcheri kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halomid -- 9 Mayıs 2017; 18:59:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende bunu @kendimce nickli arkadaştan öğrendim o paylaşmadan video yu yaptım tek sıkıntı rootlu telefon gerekiyor ama rootlu telefonla bağlanınca mirrorlink çalışmıyor ama yapılan değişikliklerden sonra yeniden stock rom artınca gitmiyor. Onun ikizleri olduğundan vakit bulamadı.
    Smeg+iv2 sistemler için devrim oldu sadece 2008 demeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 9 Mayıs 2017; 18:52:34 >
  • 1.Lg mirrorlink ilk asama asıl samsung mirrorlink üzerinde işlem gerekiyor. Rootsuz telefonda sadece lg mirrorlink ile arac dururken uygulamalar çalışıyor ama samsung mirrorlink üzerinde yapılan ilave ile takılmadan uygulama değiştirme vs yoksa videonun ilk saniyelerinde youtube girişte olan uyarı geliyor ama yinede bir kaç deneme ile çalışıyor ama arac duruken diyelim hareket halinde uygulama attı tekrardan girmek istendiğinde hiç bir şekilde uygulama açmıyor

• Bu aksam bir başlık acayim :) eğer ikizler erken yatarsa nasılsa durum açığa çıktı:))

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Çok süper olur yaparsanız buradan açtığınız başlığın linkini atarsanız çok sevinirim.

• Bu mirror linki olayı bizim 2016 classic Edition larda yok sanırım??

• ~YuSuFeLiLi~ ~ kullanıcısına yanıt
    halomid H kullanıcısına yanıt
    Classic Editionlarda eğer SMEG+IV2 sistem kullanılıyor ise olması gerekir. ama sanırım onlarda SMEG+ sistem olmalı.

burada anlatım neler yapılması gerektiğine dair..
    https://forum.donanimhaber.com/smeg-iv2-mirrorlink-uzerinden-android-uygulama-calistirma--126142365#126142365

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 9 Mayıs 2017; 23:3:11 >
  • Teşekkürler hocam yani yine ne varsa mirrorlink v1.1 de var darısı v.1.2 başına inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

15 bin bakımı dizel otomatik aracımı aldığım yerdeki serviste yaptırdım bütün indirimler uygulandı artı yol bilgisayarımıda güncellendi 434 tl fiyat istediler memnun kaldım 10/10 vereceğim

Bayi sakarya

• brokenwings kullanıcısına yanıt
    yolbilgisayarınız hangi model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbaydar76

yolbilgisayarınız hangi model ?

Navigasyonsuz model aktive dizelinki markayı bilmiyorum Veya nerde yazıyor bakayım

• brokenwings kullanıcısına yanıt
    merhaba,

İnternetli hizmetler menüsü var mı veya ayarlar menüsün üstünde uzun basın oradaki yazan yazımlımı yazın.
    mirrorlink 1.2 nerede? bizim araçlara gelmez zaten. yeni modellerde android auto var; smeg sistemi NAC diye bir sisteme geçtiler ve navigasyonda HERE yerine TOMTOM oldu.
  • Aracın bakım kataloğu gibi bir şey mevcut mu?
    Yani standart olarak hangi bakımda hangi parçalar değişir, vs.
    Bir de ilk bakım ücreti hakkında bilgisi olan var mı? (1.6 otomatik allure)
    İlk bakım için bana 10.000 km demişlerdi, bilgide bir yanlışlık yok değil mi?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalper

Aracın bakım kataloğu gibi bir şey mevcut mu?
    Yani standart olarak hangi bakımda hangi parçalar değişir, vs.
    Bir de ilk bakım ücreti hakkında bilgisi olan var mı? (1.6 otomatik allure)
    İlk bakım için bana 10.000 km demişlerdi, bilgide bir yanlışlık yok değil mi?
    Teşekkürler.

15000 km de bir bakım

• scalper kullanıcısına yanıt
    Eğer benzinli ise 10bin de yada yıl dolduğunda dizel'lerde 15bin yada yıl dolunca hangisi önce gelirse..
  • Peugeot 2008 aracım var, aracı alırken yaptığım araştırmada orjinal Smeg ekranın kötü olduğunu forumlardan okuduktan sonra aracı ekransız aldım, şimdi dokunmatik ekran, navigasyon ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum, önerebileceğiniz bir model var mıdır?
  • Ensonhaber
    Ruhani İran'ın yerli otomobilini test etti
    http://m.ensonhaber.com/ruhani-iranin-yerli-otomobilini-test-etti.html

İran yerli araç üretimine başlamış örnek aldığı araç ise peugeut 2008

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.