Şimdi Ara

Peugeot 106 x VW Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peugeot 106 quiksilver almaya karar verdim. satanlar benimle iletişime geçebilir.

Merhaba. 21 yaşındayım. Araba alacagım. 12ooo 13ooo tl arası bütçem var.
    Arabada aradığım özellikler genç arabası havası olmalı, hatchback olmalı, benzinli olmalı ama öyle çok da fazla yakmamalı. Ayrıca aldıgım arabaya da tüp baglatacagım.
    Aklımda iki model var Peugeot 106 quiksilver ve Polo 6n . İkisi de jant far stop degisimi ile gayet güzel şekillere girmektedir.
    Alacagım araba 3 kapı olacaktır.
    Bi türlü karar veremiyorum, verecegim en iyi kararı yine ben bilirim ama sizinle de paylaşımda bulunmak istedim.

tercihinizin sebebini de yazarsanız daha memnun olurum

Polo 6n
     Peugeot 106 x VW Polo

106 Quiksilver
     Peugeot 106 x VW Polo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punjhie -- 25 Ağustos 2012; 16:52:45 >

• POLO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

POLO

fikrinizin sebebini de belirtirseniz daha mutlu olurum
  • 106 için daha fazla modifiye parçası var.

Kesinlikle ve kesinlikle polodaki gibi memur arabası duruşu yok
  • Polo daha sorunsuzdur.Yakıt konusunda bilgim yok.

Hoşunuza gidiyorsa polo alın,benim pek beğendiğim bi araba değil görüntü olarak.Ama daha kaliteli 106'ya göre.

Bu arada 1.6 vts saxo yada bakın bence.Biraz yakar ama pişman etmez.
  • Polo diyorum çünkü daha kaliteli ve daha sorunsuzdur ama sportif görünüş açısından 106.
  • alttaki 106 çok iyiymiş hiç apaçi durmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Polo daha sorunsuzdur.Yakıt konusunda bilgim yok.

Hoşunuza gidiyorsa polo alın,benim pek beğendiğim bi araba değil görüntü olarak.Ama daha kaliteli 106'ya göre.

Bu arada 1.6 vts saxo yada bakın bence.Biraz yakar ama pişman etmez.

aslında polo 6n vardı ehliyetimi aldım onunla ogrendım ben araba sürmeyi. 1 yılı gecik güncel olarak kullandım sonra cok sorun cıkarmaya basladı benim hırçın sürüşümden dolayı. satmıstım. baya süredir arabam yok. poloyu ceken kaliteli ve daha güvenli bi araba olması. 106 da acayip cekici hos bi havası var, ama güvenlik yönünden cok zayıf benim gözümde. abs bile yok quikte. ama yerde gidiyo gibi bi havası var, arkadaşımda var biliyorum. saxo 1.6 vtsleri de biliyorum. 10 lt civarı yakıyo olması lazım ama tüp takılır halledilir bi şekilde. bu arada polo 6nde 9-10 lt yakıyor 1.6 100 beygir.

• quote:

Orijinalden alıntı: halit4121

Polo diyorum çünkü daha kaliteli ve daha sorunsuzdur ama sportif görünüş açısından 106.

benim kararsız olma sebebimi aynen acıkladınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

alttaki 106 çok iyiymiş hiç apaçi durmuyor

hic bi 106da bi apaçilik yok bence, süren apaçi yapıyor :) efendi sürdükten sonra kimse sana bana apaçi diyemez haksız mıyım :)
  • VW daha mantıklı gibi geliyor, malum 106'nın piyasasını ve ne kadar dikkat edersen et 106 sahiplerine ne gözle bakıldığını biliyoruz. Ama modifiye işine gircem kurcalicam sökçem takçam diyorsan 106 daha mantıklı tabiiki, bulunmayan parçası yok gibi birşey :)

Eğer sadece bu iki araç arasında kalmadıysan ibiza'da tavsiye ederim, güzel bir alternatif olabilir :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-yakit-cimrisi-seat-ibiza-94956270/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoopcess

VW daha mantıklı gibi geliyor, malum 106'nın piyasasını ve ne kadar dikkat edersen et 106 sahiplerine ne gözle bakıldığını biliyoruz. Ama modifiye işine gircem kurcalicam sökçem takçam diyorsan 106 daha mantıklı tabiiki, bulunmayan parçası yok gibi birşey :)

Eğer sadece bu iki araç arasında kalmadıysan ibiza'da tavsiye ederim, güzel bir alternatif olabilir :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-yakit-cimrisi-seat-ibiza-94956270/detay

modifiye işine bir nevi girerim o da jant lastik, film, far ve stop olur vs. motor modifiyesi ile hiç işim olmaz. iki arabaya da bunları uygulayınca cok iyi goruntuler elde edılıyor. poloda abs ve daha güvenli olması beni çekiyor. quiksilver da cok hırçın ve güzel duruyo. quiklerde abs yok. bu arada o ibiza da cok güzelmiş. abs airbag klima da var ;)

• Şahsi fikrim ABS ve klimalı bir araç alman daha mantıklı olur, özellikle bu tarz araçlar için konuşuyorum. Tek kapı araca doluşup arkadaşlarınla biryere giderken içersinin sıcak olması ve 5 kapı araçlar gibi 4 camın tamamen açılmaması büyük sorun :) Yani klima bir lüks deil ihtiyaç resmen. ABS'nin yararlarını inş gerek kalmaz ama gerek kalırsa o zaman anlarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoopcess

Şahsi fikrim ABS ve klimalı bir araç alman daha mantıklı olur, özellikle bu tarz araçlar için konuşuyorum. Tek kapı araca doluşup arkadaşlarınla biryere giderken içersinin sıcak olması ve 5 kapı araçlar gibi 4 camın tamamen açılmaması büyük sorun :) Yani klima bir lüks deil ihtiyaç resmen. ABS'nin yararlarını inş gerek kalmaz ama gerek kalırsa o zaman anlarsın :)

zaten klimayı açarım coğu zaman diye düşünüyorum. o nedenle alacagım arabada olması lazım. :) abs airbag candır, canımı sokakta bulmadım hız yaparım ara sıra biliyorum kendimi, ama yine de küçük de olsa tedbirimizi alalım. emniyet kemeri airbag abs 3lusunu tamamlayalım :) 3 kapı kesin tercihim eminim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunJhieR

quote:

POLO

Polo kalitelidir efendim parça kalitesi olarak size neredeyse 30 satır yazı yazdım ama yanlışlıkla sayfayı kapattım , bu acıyı bilirsiniz :/ . Ama yazacaklarım aklıma gelmiyor , ben size müsait bir zamanda uzun uzun mesaj atacağım .
  • quote:

quote:

quote:

POLO

Polo kalitelidir efendim parça kalitesi olarak size neredeyse 30 satır yazı yazdım ama yanlışlıkla sayfayı kapattım , bu acıyı bilirsiniz :/ . Ama yazacaklarım aklıma gelmiyor , ben size müsait bir zamanda uzun uzun mesaj atacağım .

hadi ya çok üzüldüm emeğin ziyan olmuş. tamam hocam şimdi yormayalım seni. yakın zamanda mesajını bekliyorum. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halit4121

Polo diyorum çünkü daha kaliteli ve daha sorunsuzdur ama sportif görünüş açısından 106.

benim kararsız olma sebebimi aynen acıkladınız :)

:D:D Piyasada temiz bir 106 zor bulunur diye düşünüyorum ama temiz bir polo bulup yavaş yavaş modifiye edebilirsiniz aslında modifiyeyle baya değişen pololar var ortalıkta ancak hangisi içinize siniyorsa onu almanızı tavsiye ederim umarım içinize sinen bir araç bulursunuz.
  • O fiyata alınabilecek en iyi coupè, Meganè Coupe'dir benim gözümde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot daha sevimli duruyor, ancak polo daha kalitelidir.
  • Böyle kaliteli modifiye edilmiş bir 106 olacaksa hiç düşünmem:
     Peugeot 106 x VW Polo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.