Şimdi Ara

Peugeot 106 Quicksilver hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe tam belli değil ama muhtemelen 10-13 bin arası olacak ve burda ve başka forumlarda verilen araba tavsiyelerine baktığımda hiçbiri 106 quicksilver kadar yakışıklı / spor görünümlü değildi.

Kalkışta iyi olduğu ve yakıt tüketiminin az olduğunu , tüp takılırsa çok daha azalacağını okudum.Önceden kullananlar yada bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi ?

Klima + Sunroof beraber üretilmemiş sanırım , bu yüzden ikisinden birini seçmem gerekecek.Bi yerde de sunroof olanların satışının daha kolay olduğunu okudum ama klimasız da olmaz , napmak lazım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 106 Quicksilver: Şık ve Kompakt Bir Şehir Aracı

Peugeot 106 Quicksilver, 1995-2003 yılları arasında üretilen, hatchback gövde tipine sahip şık ve kompakt bir şehir aracıdır.

Anahtar Özellikler:

• Canlı Tasarım: 106 Quicksilver, dönemi için modern ve dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Otomobilin yuvarlak farları, kıvrımlı hatları ve iki kapılı gövde yapısı, sportif bir görünüm kazandırmaktadır.
    • Mükemmel Yakıt Verimliliği: 1.1 litrelik benzinli motoru, 106 Quicksilver'a mükemmel yakıt verimliliği sağlar. Şehir içi kullanımında 100 kilometrede yaklaşık 6 litre yakıt tüketimiyle bütçe dostu bir seçenek sunar.
    • Pratik Kabin: 106 Quicksilver, küçük boyutlarına rağmen, şaşırtıcı derecede ferah bir kabine sahiptir. Ön koltuklar rahat ve destekleyicidir, arka koltuklar ise kısa yolculuklar için yeterlidir. Bagaj kapasitesi 215 litreye kadar genişletilebilir, bu da onu günlük kullanım ve küçük aileler için uygun hale getirir.
    • Eğlenceli Sürüş Deneyimi: 106 Quicksilver, hafif şasisi ve çevik yol tutuşuyla eğlenceli bir sürüş deneyimi sunar. Direksiyon hassastır ve yol geri bildirimi iyidir.

Kimler İçin İdealdir?

Peugeot 106 Quicksilver, aşağıdakiler için ideal bir seçimdir:

• Şehir içinde kolayca dolaşmak isteyenler
    • Yakıt verimliliği arayanlar
    • Kompakt ve şık bir otomobil isteyenler
    • Eğlenceli ve çevik bir sürüş deneyimi arayanlar

Sonuç

Peugeot 106 Quicksilver, şık tasarımı, mükemmel yakıt verimliliği, pratik kabini ve eğlenceli sürüş deneyimiyle öne çıkan mükemmel bir şehir aracıdır. Küçük boyutlarına rağmen, günlük kullanım ve küçük aileler için uygun bir seçenek sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • İkisini de barındıran araçlar var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İkisini de barındıran araçlar var..

Tamam teşekkürler o zaman bu problem olmaktan çıkıyor.

Eğer sunrooflu ama klimasız almak zorunda kalırsam hani ucuza temiz filan bulabilirsem , aldıktan sonra klima taktırmak saçma mı olur , çok mu performans düşüşüne sebep olur ?
  • Performans düşüşünden ziyade pahalıya patlar..

• quote:

Performans düşüşünden ziyade pahalıya patlar..

Hepten kararsız kaldım şimdi. 2-3 bin lirayı geçer mi masraf ?
  • quote:

Performans düşüşünden ziyade pahalıya patlar..

1000 liradan başlıyor, klimalisini almak daha ucuza gelebilir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen 106 gti Alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    peugeot 106 nasıldır yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz pahalı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Gereksiz pahalı bir araç.

Ama bu fiyat aralığında benim yaşında biri için en ideali bu gibi , bi öneriniz var mı acaba onlara bakayım ?

Şunu buldum mesela.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-satilik-98-model-audi-a3-benzin-plus-lpg-sok-fiyat-129531322/detay

• O paraya Coupé alınma şansı varsa, bu şans Megane Coupe alınarak değerlendirilmeli bence. Deri döşeme, sunroof, 4 havayastığı vb.. Hem daha dolu, hem de daha güvenli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O paraya Coupé alınma şansı varsa, bu şans Megane Coupe alınarak değerlendirilmeli bence. Deri döşeme, sunroof, 4 havayastığı vb.. Hem daha dolu, hem de daha güvenli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nevzat-otomotiv-den-1998-model-renault-megane-coupe-lpg-li-131470427/detay

Donanım ve güvenlik olarak haklısınız ama derdim biraz daha 106 quicksilver , a3 gibi göze güzel gelen bir arabaya binmek.Zaten öyle hız yapan biri değilim , çok şehir dışına çıkmayacağım için sorun da olmaz benim için.

• O bütçeyle alacağın audi a3den hayır gelmez.
    Fiyat gereksiz fazla dememin sebebi ise , 3-4 sene öncee 8-9 bin liraya rahatlıkla alınabilen bu aracın şimdi 10-13bin bütçe ile alınabilmesi.

Ben bunlara alternatif olarak sana polo önerebilirim. 8-9 bine sade bi tek kapı polo alırsın. Bin liralık jant , bin liralık tesisat , bin liralık da egzoz+cam filmi+aksesuar vs.. yapsan 11-12bin civarına aşağıdaki linklerdeki gibi bir araban olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dikkat-cekmek-isteyene-130400918/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-enes-otomotiv-den-full-modifiyeli-polo-1997-130638539/detay

• quote:

O bütçeyle alacağın audi a3den hayır gelmez.
    Fiyat gereksiz fazla dememin sebebi ise , 3-4 sene öncee 8-9 bin liraya rahatlıkla alınabilen bu aracın şimdi 10-13bin bütçe ile alınabilmesi.

Ben bunlara alternatif olarak sana polo önerebilirim. 8-9 bine sade bi tek kapı polo alırsın. Bin liralık jant , bin liralık tesisat , bin liralık da egzoz+cam filmi+aksesuar vs.. yapsan 11-12bin civarına aşağıdaki linklerdeki gibi bir araban olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dikkat-cekmek-isteyene-130400918/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-enes-otomotiv-den-full-modifiyeli-polo-1997-130638539/detay

Polo bu fiyata 97 98 ve a3 de yine 97,98 model filan , a3 polo'ya göre daha kolay yıprandığından mı 12-13 e alınan a3'den hayır gelmez dediniz ?

Beyaz polo da süper gözüküyor , a3 yerine yeni favorim polo çok teşekkürler , uğraşmışsınız.

• 106 kisin alinir hocam benim arkadasim 14oooo de tertemiz quick aldi 10900 tl ye 3 gun once 11900 e satti bizum aldigimiz arac izmirde en temiz quickti mart ayinda birtane daha quick vardi o daha temizdi 10500 e satidi oda ama o simdi rahat 13000 eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

106 kisin alinir hocam benim arkadasim 14oooo de tertemiz quick aldi 10900 tl ye 3 gun once 11900 e satti bizum aldigimiz arac izmirde en temiz quickti mart ayinda birtane daha quick vardi o daha temizdi 10500 e satidi oda ama o simdi rahat 13000 eder

Valla ben alınca 4-5 yıllık üniversite öğrenimim boyunca kullanmak için alacağım.Kışın alınır derken onu anlayamadım.Zaten şuan polo gözüme daha bi güzel gözüktü , sade bi tanesini jantı filmi vs. güzel güzel süslerim ben.Ama emin de değilim belki quicksilver olur , amcam iyi anlar arabalardan belki o kesin birşey söyleyebilir.
  • Onumuzde ramazan bayrami ve kurban bayrami var ayni zamanda yaz sezonndayiz.bu arabalar tercih edenler genelde yazin aliyor.en ucuz oldugu aylar aralik ocak subat

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

O bütçeyle alacağın audi a3den hayır gelmez.

Polo bu fiyata 97 98 ve a3 de yine 97,98 model filan , a3 polo'ya göre daha kolay yıprandığından mı 12-13 e alınan a3'den hayır gelmez dediniz ?

Beyaz polo da süper gözüküyor , a3 yerine yeni favorim polo çok teşekkürler , uğraşmışsınız.

Hayır yıpranma payıyla alakası yok kardeşim a3ün temizlerinin piyasası nerden baksan 17-18bin lira olduğu için söyledim. Attığın ilana bakarsan eğer araç hararet yaptırılmış kolay kolay iflah olmaz derler hararet yapmış araca emin değilim ama... Komple de boya var. Büyük ihtimal kazalıdır. Üstüne bide otomatik vites, bir arıza verse seni mahveder. Polo iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O paraya Coupé alınma şansı varsa, bu şans Megane Coupe alınarak değerlendirilmeli bence. Deri döşeme, sunroof, 4 havayastığı vb.. Hem daha dolu, hem de daha güvenli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nevzat-otomotiv-den-1998-model-renault-megane-coupe-lpg-li-131470427/detay

Donanım ve güvenlik olarak haklısınız ama derdim biraz daha 106 quicksilver , a3 gibi göze güzel gelen bir arabaya binmek.Zaten öyle hız yapan biri değilim , çok şehir dışına çıkmayacağım için sorun da olmaz benim için.

Valla sizin estetik zevklerinizi sorgulamak elbette haddim değil ama, onlarca kupa kazanmış, karakterli ve estetik bir araç Megane.

• haziran aynda 2000 model 151. binde klimalı quicksilveri 12 bin liraya aldım alırken bende cok kararsız kalmıstım ne alsam dıe ama sonun bunu aldım ıyı ki de almısım arac benzınlı 20 liralık benzınle 80 km gıdıyo ki bence iyi....
    tavsye edermısın dersen dıkkatlı kullandıktan sonra araba da temızse bence guzel ön takımları hassas bıraz ona da sen dıkkat edeceksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.