Şimdi Ara

Petrol ve doğalgaz mühendisliği, İTÜ-ODTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Petrol ve doğalgaz mühendisliği yazmak istiyorum,itü mü daha iyidir odtümu bu bölümde?

• ikiside iyidir ama hangisi daha iyidir bilemem takip :))
  • Pek fark olacağını sanmıyorum. İki bölüm de %100 İngilizce; ama kuşkusuz ODTÜ'de hazırlıkta verilen İngilizce eğitimi daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Pek fark olacağını sanmıyorum. İki bölüm de %100 İngilizce; ama kuşkusuz ODTÜ'de hazırlıkta verilen İngilizce eğitimi daha iyidir.

Bu Bölümün İlerde İş Garantisi Var mıdır Hocam, Bilginiz Var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Pek fark olacağını sanmıyorum. İki bölüm de %100 İngilizce; ama kuşkusuz ODTÜ'de hazırlıkta verilen İngilizce eğitimi daha iyidir.

Vallahi pek bilgim yok. Sadece yurtdışı hedefli tercih edildiğini duydum genelde.

http://teknikforum.com/konu-28207-petrol-ve-dogalgaz-muhendisligi-mezunlari

http://teknikforum.com/konu-1106-pet-petrol-ve-dogal-gaz-muh-

Bu iki linke bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Vallahi pek bilgim yok. Sadece yurtdışı hedefli tercih edildiğini duydum genelde.

http://teknikforum.com/konu-28207-petrol-ve-dogalgaz-muhendisligi-mezunlari

http://teknikforum.com/konu-1106-pet-petrol-ve-dogal-gaz-muh-

Bu iki linke bak.

Teşekkürler Hocam .

• odtü ankara diye şimdi masrafa değermi,itüye iki vasıta gidip gelebiliyorum arada 10 puan gibi bi fark var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bundan 3 sene önce bir tanıdığım ODTÜ petrol ve doğ. müh. yazdı ve onun anlatmasına göre şöyle bir şey varmış ilk sene kendini gösterirsen petrol şirketleri senin orda okumana yardımcı oluyormuş yani sana burs veriyorlar hatta ev falanda verenler varmış sen ordan mezun olunca burs aldığın kişilerin şirketinde çalışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D2CADADD -- 27 Ekim 2012; 18:17:31 >
  • odtü
  • Ben de ODTU Petrol'ü düşünüyorum.
  • ankarayı hiç bilmiyorum iyi midir? ömür boyu istanbul da yaşadım yurt falan çıkmazsa boku yerim.
  • Odtu iyidir, icinde yurt falan da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spurdo

Petrol ve doğalgaz mühendisliği yazmak istiyorum,itü mü daha iyidir odtümu bu bölümde?

Tabii ki ODTÜ. Eğer gerçekten istiyorsan yeri odtüdür. Merak etme, odtü'nün içinde yurt var ve kolay alışırsın. Ankara'da istanbuldan gelenler için en iyi okul odtüdür. Komplekslerin yoksa halledersin.
  • quote:

ankarayı hiç bilmiyorum iyi midir? ömür boyu istanbul da yaşadım yurt falan çıkmazsa boku yerim.

Odtü'de okuyorum. Yurt çıkmaması söz konusu değil. Ankara dışındansan ve yurtta kalmak istiyorum dersen garanti çıkıyor yurt. Ayrıca fiyatları da gayet uygun. 120 ve 180 tl'likler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

quote:

ankarayı hiç bilmiyorum iyi midir? ömür boyu istanbul da yaşadım yurt falan çıkmazsa boku yerim.

Odtü'de okuyorum. Yurt çıkmaması söz konusu değil. Ankara dışındansan ve yurtta kalmak istiyorum dersen garanti çıkıyor yurt. Ayrıca fiyatları da gayet uygun. 120 ve 180 tl'likler var.

teşekkürler
  • odtüye kürt yuvası diyorlar,öyleyse itü yazacağım doğruluğunu bilen varmı?
  • quote:

odtüye kürt yuvası diyorlar,öyleyse itü yazacağım doğruluğunu bilen varmı?

Son olaydan sonra öyle duymuşsundur da her okulda var öyleleri üni cidden fark etmez her türden insan çıkacak karşına.
  • quote:

odtüye kürt yuvası diyorlar,öyleyse itü yazacağım doğruluğunu bilen varmı?

kürt adam gelip orada okuyabiliyorsa senin de gidip okuman gerekir,haa başka bi durum varsa bilemem ama yok orada kürt var burada türk var demek etik değil HEPİNİZ ÖĞRENCİSİNİZ
  • uzmanlar 20yıla petrol biticek diyo o zaman napcak bu bölümdekiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

uzmanlar 20yıla petrol biticek diyo o zaman napcak bu bölümdekiler

Yapay Petrol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.