Şimdi Ara

PETROL OFİSİ - BONUS 100 tl X 4 =25 TL BONUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar şey sorucam şirket aracı benzinli Chevrolet bundan kazandığımız puanı kendi dizel arabamız için yakıt alırken kullanabiliriz demi böyle bi şart yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tl harcamaya 25 çok az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordakrep

quote:

Orijinalden alıntı: joeblacker

Kılımı kıpırdatmam. En az %10 olmalı

Kombo yaparsan çok karlı is olur.
    şöyleki bahar kampanyasından 40 tl
    iki kere 50 tl harcamaya 20 tl
    Dork kere 100 tl akaryakıt alımına da 25 yi olursa etti sana 85 tl

Akaryakıt dahil mi ki bahar kampanyasında?

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Arkadaşlar şey sorucam şirket aracı benzinli Chevrolet bundan kazandığımız puanı kendi dizel arabamız için yakıt alırken kullanabiliriz demi böyle bi şart yoktur.

Bir engel yok ama etik olarak ne kadar doğru sen karar ver. Vicdanın en iyi terazidir, doğruyla yanlışı ayırt etmede....

• eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Kullanirsin dostum sirket araci icin bu kampanya olmasa da mazot alacaktin nasil olsa kart puaninin helal veya haram ile ne ilgisi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Vicdanım rahat patronumdan gizli yapmıyorum sonuçta.

• % 10 dan aşağı kurtarmaz...En son Paraf kampanyası % 10 verdi...Üstelik nereden alırsan al şeklindeydi...Pos bile aratmadı...
  • Kampanyanın geçerli olduğu firma kodları; 8 , 8100 ve 367

bu ne anlama geliyor bilen var mı?
  • firma kodları ne demekmiş. neredn bilecez firmanın kodunu. vereceği üç kuruş hediye onuda zora sokuyor.
  • Word de de aylardır kampanya yok bonustan geçiniyorduk..Kendilerine kalsın kampanyası..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 kere 100 TL yakıt aldım son iki benzin de "bir defa daha 100 TL yakıt yükleyin 25 TL Bonus kazanın diyor" Mh aradım bekleyin diyor 13unden beri provizyon gözüküyor

• Arkadaşlar puanı yatıp kullanan var mı acaba ??
  • Bu kampanyaya katılanların garanti haricindeki bonus kartları kullanmaları halindeaşağıdaki katılım şartları nedeniyle 4 temmuza kadar en az 25 tl. daha harcama yapmaları gerekmektedir. Bu harcama extreye indirim olarak yansıtılacaktır.
    *Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kartları, 24 Haziran – 4 Temmuz 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında yaptıkları harcamalarında indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.