Şimdi Ara

Petrol fiyatlarına sesimizi duyuralım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde maalesef genel menfaatler için ortak refleks gösterecek bir toplum yok. Emniyet şeridine giren, iş için onu bunu araya sokan, sırada başkasının önüne geçen insanlardan bi b*k olmaz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AA3437 -- 18 Kasım 2017; 10:23:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalni o film olayi halk sayesinde duzelmedi.



    Film yasagi geldi, sonra cb cikti kaldiriyorum boyle bir sey mi olur, hop kahraman. Ustelik daha yeni serbest birakilmisti, bu tiyatroya ancak kargalar guler koyunlar oynar.



    Vergi zammi da ayni. Amac zaten 20 yapmakti. Biz 40 diyelim cb tepki gelince olmaz oyle sey 20 yapin desin ve gunun kahramani olsun. Olay bu, yani zaten olacak bir seye sadece oyuncak oldu halk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MachinaeSupremacy kullanıcısına yanıt
    belki benzin fiyatlarıda öyle düşücek yazmaktan nie çekiniyorsunuz ki
  • Şaka bir yana 10 sene önce 50 liraya benzin aldığımızda deponun yarısı doluyordu, şimdi yarısını geçtim depo göstergesinin kırmızı çizginin sınırında. Yıllardır 50 lira benzin alıyorum diyen arkadaşlar farkındamı bilmiyorum dünyada birim fiyat olarak en pahalı benzin Türkiyede. Azcık bi dünyadan haberiniz olsun. Sayenizde eşi benzeri görülmemiş (gazoza meyve suyuna %10 ötv) saçma sapan vergiler ödüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dükkanda boya Fırını çalıştırıyorum , brülör mazot ile çalışıyor. Bir bidon mazot alırım her zaman, çok değil 1 sene önce 120 tl ye doluyordu o bidon yaklaşık olarak.. 1,5 sene kadar öncede 100 TL ye.. Birkaç gün önce aynı bidonu 150 TL ye doldurdum.

    Köprülerden geçemiyoruz ceza kesmeye başladılar, taşıma yaptığımız araç minibüs köprüler yasak. İst. anadolu dan avrupa yakasına geçmemiz lazım 3. köprü Para Para Para.. yada avrasya. Ekstra para.. Soran var mı sende o para var mı ? 'Diye...
  • mtv ve cam filmine gösterilen tepki tamamen medya yönlendirmeli. aynı tepkiler ötv, akaryakıt, gelir vergisi zamlarında da oldu mu mesela? olmadı çünkü tepkileri bilerek cam filmine yoğunlaştırdılar. medya ne derse o olur.
  • Kesinlikle haklısın nerde o bi ağaç kesildi diye yürüyüş yapanlar Berk’in helvan için gösteri yapanlar bu ülke hep buyüzden kaybetti gösteri yürüyüş yapacaksan bunlar için yapacaksın zamlar için vergiler için yapacaksın imam hatip açılsın diye değil bilim merkezleri laboratuvarlar açılsın diye yapacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrol fiyatlarına sesimizi duyuralım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

    binmeyeceksin diye birşey yok işte olmuyor okula gidiyosun işe gidiyorsun olmuyor

    Herkes binmeyelim etmeyelim diyor ama muhtaçsın su içmek ne kadar muhtaçsan arabaya da o kadar emin ol o protesto 1 gün bile sürmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XxTRUCKxX X kullanıcısına yanıt
    20 lira fazla ödeyip, 2 litre eksik mazot almışsın,, bişey olmaz 600 km yapsan, kmde 3 kuruş fark olur,, onunda hesabı isyanı olmamalı, bakın ülkemizle herkeşler uğraşıyir,, vatandaş uğraşmasın bide o çıkmasız ,, aziz vatanımıza saygıyla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz biz hep 20 liralık alan bir milletiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam filmi gibi dünyanın en önemli konuları varken zamlar kimin umrunda .millet yediği içtiği hergün zamlanıyor ses yok.maaşı hergün eriyor ses yok.



    cam filmi yasaklanıyor ortalığı ayağa kaldırıyor,ete yalandan indirim haberi geliyor 4 lira için bimi yağmalıyor, aslında et indirimide yalan hile dolu.böyle insanlarla aynı havayı solumak bile utanç verici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar arapçılık yapılıyor nasıl petrol bu kadar pahalı?
  • Petrol bulamıyorlarsa at arabasına binsinler...
  • Kontak kapatmaya gerek yok tepki için. MTV de, cam filminde kim kontak kapattı?

    Sadece organize olup sosyal medyayı salla, gerisi gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi moralinizi bozmak istemiyorum, ancak birkaç gün evvel rüyamda benzinin 7 TL olduğunu gördüm, bana kalırsa gidişat hiç de hayra alamet değil, hele ki bu Zarrab davasından sonra davalar silsilesi ve ülkemize yaptırımlar başlarsa, işte o zaman siz seyreyleyin gümbürtüyü, dolar 5, euro 6, benzin 7 olabilir bu durumda, belki daha bile fazlası, ama gördüğüm kadarıyla insanlar hala yöneticileri sorumlu veya sorunlu görmek yerine sebebleri dışarıda aramaktalar, ne diyeyim bu da insanoğlunun varoluşundan bu yana düştüğü büyük yanılgıdır, çaresi kendindedir, lakin evvelinde derdi kendinde görmesi gerekmektedir.
  • Akaryakıtta ÖTV kaldırılsın. Çiftçilerden KDV de alınmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah vergi dairesi gibi bütün benzin istasyonlarımız.... Bence az bile yapılıyo haftada yada ayda bir yapılan bu zamlar.... Semer ile ilgili bi söz var ama söylemeye dilim varmıyo....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezer0635

    Maşallah vergi dairesi gibi bütün benzin istasyonlarımız.... Bence az bile yapılıyo haftada yada ayda bir yapılan bu zamlar.... Semer ile ilgili bi söz var ama söylemeye dilim varmıyo....

    Equus asinus'a altın semer vursan Equus asinus yine Equus asinus'dur.
  • La ne petrolü.

    Adamlar sodaya, gazoza, kolaya bile %10 ÖTV getirdiler.

    Siz petrol diyorsunuz :))))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.