Şimdi Ara

Petlerdeki yeni özellik hakkında!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dünkü 1.89 versiyonda farkettim yoksa daha önceden varmıydı bilmiyorum ama petlere yeni özellik eklenmiş.İstediğiniz element ,tablet,elixir vs.vs gibi şeyleri toplatabiliyorsunuz.Bunun hakkında bilgisi olan varmı ve ayarlar nasıl yapılıyor.Şimdiden tşk ederim bol SUN'lu günler

Hayatı Paylaşmak İçin.....

• Bu konu için en kısa zamanda detaylı ve resimli anlatım eklenecekdir...
  • Turbobotda var o, bir çok güzel özelliğinden dolayı isrobot tahtını kaybetti zaten gören bilen herkes de turbobota geçiyor, bu yüzden turbobotun birçok özelliğini isrobot taklit etmeye başlıyor ama getirecekleri çok fazla yenilik var bazı yapısal değişikliklere ihtiyaçları olucak bazı özellikler için özellikle seri kasması için script olayına geçmeleri gerekiyor gibi bu da çok fazla isrobot hatası demektir. Benim sincap mesela tablet alıyor ok/bolt almıyor, oyunda ayar yok turbobot kullandığım içn yapabiliyorum, tablet/elixir/kutu/altın toplatıyorum sincapa ok/bolt/alchmy çöp toplatmıyorum çok da memnunum, ayrıca üzeirmde kan/mana/ok bittiğinde sincaptan üzerine alıyor sincap dolduğu zaman asla kapanmıyor üzerine itemleri alıp sincapın çalışmaya devam ediyor, ayrıca script olayları sayesinde isrobo gibi yavaş değil çok çok çok çok daha seri kasıyor, ayrıca bizzatihi satıcısıyım 8 Günlük Sınırsız 11,50 YTL 31 Günlük sınırsız 25 YTL den de çatırr çatır satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 26 Mart 2008; 10:23:40 >

• sLm anatolia peki bu turbobot yasak değilmi banlanma falan oluyormu onda?
  • O na bakarsan bütün bot ların kullanımı yasak. İsmin farklı olması bir şeyi değiştirmez. Silk aldığın sürece Joymax seni banlamaz, istediğin kadar bot kullan.
  • isrobot ile tbot arasında risk farkı yoktur.

Ayrıca Tbot kullanıcı sayısı hızla artmakta ve isrobotu geçmesine ben kesin gözüyle bakıyorum şu an türkiyede isrobot önde ama hemen herkes turbobota geçiş yapıyor artık, isrobotun takılma sorunları ve yavaş kasma problemlerinin yannda isrobot ile bilgisayarın çok daha fazla kasılması problemi de eklenince isrobot çok fazla kullanıcı kaybetti, turbobotla kasmanız halinde ise normal isrobotun pc yi kasmasına göre tobtla 2 tane daha sro açsanız pc çok daha az kasılıyor, ayıca multiler için tobt sorun çıkartmıyor çünkü isribotdaki gibi login problemleri turbobotda bulunmuyor, ayrıca kendileri de biliyorlar tr botsmal ın müşterilere geri dönüşü yok denecek kadar az müşteri hizmetleri yok desek yeridir, sorunlarda müşterilere geri dönüşlerinde yaşanan problemler müşterileri bıktırmış durumda.
  • Anlattıklarına bakılırsa Tbot isrobot tan daha iyi durumda fakat Tbot un ayarları vs. güvenli bir şekilde nerden temin edebiliriz bunları sanırım sana burda açıklattırmazlar, malum biraz arpa vermek gerek sanırım DH e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

Anlattıklarına bakılırsa Tbot isrobot tan daha iyi durumda fakat Tbot un ayarları vs. güvenli bir şekilde nerden temin edebiliriz bunları sanırım sana burda açıklattırmazlar, malum biraz arpa vermek gerek sanırım DH e.

Bizler hali hazırda bir satıcıyız foruma yeterince müşterimiz var ama baktım dh de bot serbest, tr botsmalın tekeline bırakmaya niyetim yok, madem yetkili bayiler forumda satış yapabilicek bende yetkili bayii olarak giricem bi kaç gün içinde, yıllardır hepimiz bu forumdayız tr botmsall gibi kendi forumlarında bile sorunlara cvp veremeyen bir şirkete dh sro 'yu bırakmaya niyetimiz yok, moderatörlerimizin bile yetkileri elinden alındı(nomad feversea vs.)

Edit: E-pin (silkroad silk satışı) verme yetkisi olan erkom bilgisayar ile tr botsmall sanırsam ortaklığa gitmişler 2 ayrı şirket olarak hem legal hem illegal silkroad satışı yapıyolar dikkat etsinler bu konuda başları ağrıyabilir

Edit2: Alın bir edit daha tr botsmala güvenilir diyen Dh tr botsmalın yöneticisi İskenderin bu fitamay ortak olan arkadaşlarını bu bot olayında dolandırdığını bilmiyorlar sanırım baya da yüklü vole vurduğunu biliyorum Güvenilir heee Sanırsam iskender artık tr botsmall da yok olmasında zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 26 Mart 2008; 12:43:18 >

• Bu bahsedilen olay yeni bir özellik dğeil ki :S

Yeni gelen özellik, Char Cantasındaki itemleri veya taşları V.s V.s ( siz belirleyebiliyorsunuz ) hayvan'ın cantasına katarılması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Anlattıklarına bakılırsa Tbot isrobot tan daha iyi durumda fakat Tbot un ayarları vs. güvenli bir şekilde nerden temin edebiliriz bunları sanırım sana burda açıklattırmazlar, malum biraz arpa vermek gerek sanırım DH e.

Bizler hali hazırda bir satıcıyız foruma yeterince müşterimiz var ama baktım dh de bot serbest, tr botsmalın tekeline bırakmaya niyetim yok, madem yetkili bayiler forumda satış yapabilicek bende yetkili bayii olarak giricem bi kaç gün içinde, yıllardır hepimiz bu forumdayız tr botmsall gibi kendi forumlarında bile sorunlara cvp veremeyen bir şirkete dh sro 'yu bırakmaya niyetimiz yok, moderatörlerimizin bile yetkileri elinden alındı(nomad feversea vs.)

Edit: E-pin (silkroad silk satışı) verme yetkisi olan erkom bilgisayar ile tr botsmall sanırsam ortaklığa gitmişler 2 ayrı şirket olarak hem legal hem illegal silkroad satışı yapıyolar dikkat etsinler bu konuda başları ağrıyabilir

Edit2: Alın bir edit daha tr botsmala güvenilir diyen Dh tr botsmalın yöneticisi İskenderin bu fitamay ortak olan arkadaşlarını bu bot olayında dolandırdığını bilmiyorlar sanırım baya da yüklü vole vurduğunu biliyorum Güvenilir heee Sanırsam iskender artık tr botsmall da yok olmasında zaten

1. Paragrafa...

Suan Turkiyede TEk YEtkili Servis Turkiye Botsmall dır ... Eger Sizde olmak istiyorsanız bizden almanız gerekcek bayiliği V.s...

2. Paragrafa..

Bu konuda hiçbir şekidle başımız agrımaz.. Bu konuda kismeyi ilgilendirmez... Bundan Önce 6 - 7 ay Gamesultan ile ve bir oakdarda GameMasters ile çalıştık... Bize cazip gelen fiyatı verenlerle calısmaya devam ediceğiz.. ..

3. Paragraf..

İskender denen şahış bizi ciddi bir miktarda dolandırmıştır evet.. Biz bun ubiliyoruz merak etmeyin... Bunu O zamanki uyelerimizde çok iyi biliyorlar.. Bunu yazarak nereye vardıgını anayamıyorum.. Sonucda O Şahıs bizi dolandırdı sizi değil! Bu şekilde Asıfsız suçlamalara devam ederseniz hakkınızda suc duyurusunda bulunacağım habaeriniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 26 Mart 2008; 13:21:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

quote:

quote:

1. Paragrafa...

Suan Turkiyede TEk YEtkili Servis Turkiye Botsmall dır ... Eger Sizde olmak istiyorsanız bizden almanız gerekcek bayiliği V.s...

2. Paragrafa..

Bu konuda hiçbir şekidle başımız agrımaz.. Bu konuda kismeyi ilgilendirmez... Bundan Önce 6 - 7 ay Gamesultan ile ve bir oakdarda GameMasters ile çalıştık... Bize cazip gelen fiyatı verenlerle calısmaya devam ediceğiz.. Zaten Yakında kendi E-pin adresimizde alucak...

3. Paragraf..

İskender denen şahış bizi ciddi bir miktarda dolandırmıştır evet.. Biz bun ubiliyoruz merak etmeyin... Bunu O zamanki uyelerimizde çok iyi biliyorlar.. Bunu yazarak nereye vardıgını anayamıyorum.. Sonucda O Şahıs bizi dolandırdı sizi değil! Bu şekilde Asıfsız suçlamalara devam ederseniz hakkınızda suc duyurusunda bulunacağım habaeriniz olsun

Hayır bayiliği sizden almam gerekmiyor, tek bayi de siz değilsiniz örneğin GameTurkOnline var ve onların da alt bayilik verme yetkileri var. Ayrıca botsmall türkiye ayağının tekelini size vermedi, isteyen herkese ayrı tr bayiliği verebileceklerini söylüyorlar hatta ve hatta satış sitesini kendileri bize bırakmaksızın kurmayı bile öneriyorlardı.

Ayrı site üzerinden ayrı isimlerle ancak bot ve silk silk satışları gerçekleştirebilirsiniz Joymax botsmall alan adınıza e-pin hakkını vermeyecektir.

• Bizden derken BOTSMALL global veya bot369 ' u kast etmişdim.. Biz sadece bayilik verebiliyoruz zaten Yetkili Site ğnvanı veremiyoruz
  • Anatolia nickli arkadaşın dedikleri çok doğru. Ayrıca botsmall ile bot369 aynı değil insanları kandırmayın. Tbot > isrobot fakat en büyüğü softmod kazıklanmayın akıllı olun :)
  • quote:

quote:

Eh haklısınız, Windowsunuzda mavi ekran çıkınca hemen Microsoft a telefon ile sarılsanız ne olur? 1000000000000000000 kişi bile çalıştırsa kimseye hizmet veremez. Peki ne yapıyorlar? Yardım başlıkları hazırlanıyor genel olarak, genel karşılaşan sorunlara.
    Eğer genel karşılaşan sorun değilse ne deniyor? SİSTEM YÖNETİCİNİZE BAŞVURUNUZ!

Bot doğru olarak çalışıyor, genel alınan hatalara hatta FORUMDA GÖRDÜNÜZ MÜ BİLMEM AMA BOT YARDIMCI BAŞLIKLARI Türkiye Botsmall a ait bu kadar ayrıntılısıda dünya genelinde satış yapan firmalarda bile yok.
    Her yerde belirtiyoruz, genel herkesin karşılaştığı bir sorun değilse, forumlarımızda açıkladığımız bir durum söz konusu değilse bu kişisel donanım ya da yazılımlar nedeniyle oluşan bir problemdir.
    Türkiye Botsmall ın binlerce üyesi olduğunu dolayısıyla müşterisi olduğunu biliyor muydunuz?

Yetki işine gelince, yetkili olmak kolay değil, yetki aldınız diyelim bir şekilde bir kaç on bin dolarlar yatırarak ( 40 - 50.000 en az gözden çıkarmanız gerekiyor). 40 - 50.000 lik bir yatırımla bile;
    - Kart iptal edemezsiniz, müşterileriniz mağdur durumda kalır - çok hata yapılıyor-
    - Bot şifresi değiştirebilmek için taklalar atarsınız, değiştiremezssiniz.
    - Bot hesabı hacklenir sizden kullanım kaydı istenir (kaç kredi hangi tarih ve saate hangi KARAKTERDE KULLANILMIŞ), kayıt vermezler.

Kısacası bu gibi yetkilere sahip olabilmek için yukarıda yazılan miktarın bir kaç katı sermayeyi sadece SRO BOT için ayırmanız gerekecek.
    Yetkinin KO premium , cash gibi her gelene verildiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. KO bile düzenlemeye başladı ve 1000$ alt limit getirdi. (Keşke onuda 15- 20.000$ gibi yapsalar tam rayına oturacak).

İskender bizi dolandır dımı? Evet. Dolaplarına kendi sitesinde devam ediyor mu? Evet. Bizler ne yaptık bu durumda? 1 kişi çıksın dürüstçe söylesin ben zarara girdim İskender olayı yüzünden ve Türkiye Botsmall karşılamadı!!! On binlerce ytl zarara girmişken, ben kendi cebimden ödeyerek 1 hafta boyunca siteden anons yaptım ana sayfadan zararı olanlar DEKONTLARIYLA gelip bildirsinler ürünler teslim edilecek diye. 1 haftadır görmeyen müşterilerimiz içinde 1 hafta ekstra uzattık. 3 günlük olay yüzünden (ilişiğini kesmeden 3 gün önce başlamış müşterilere dadanmaya ondan öncesi sadece bizim kendi sermayemizden dolaplarını yapmış) ben kendi cebimden bir kaç bin ytl ödeyerek mağdur durumda olan müşterilerin zararlarını karşıladım.

Karşılamamızda gerekiyordu, işini ciddi yapan bir yer olarak bunu göz ardı etmedik, edemezdik. Online oyunların piyasasında, dolandırıcılık ayrı bir iş alanı gibi olmuş durumda, bizler ürün alırken dolandırılmadık mı? Dolandırıldık bir kaç defa. Fakat bizim çalışma şeklimiz gereği, bizler aldığımız ürünü satışa sunmadan bir kaç ay (ürüne göre) güvenlik testini yaparız daha sonra satışa sunarız. Bu nedenle Tbot v.s. satışa sunmayı düşünmüyoruz zaten :) testlerden sınıfta kaldı.

Kısacası karalama yapmaya çalışacaksanız, en azından ne olmuş ne bitmiş kulaktan dolma bilgilerle değil bizlere gelip sorabilirdiniz.

Ciddi olmayan bir firmanın DH de reklam verebileceğini hiç sanmıyorum. Garanti bankası, Sony, Teknosa gibi firmaların reklamının olduğu bir sitede sizce ciddi olmayan işini adam gibi yapmayan bir yer reklam verebilir mi?

Zaten mantar gibi siteler çıkıyor sürekli olarak, dolandırıcılık resmen iş alanı haline gelmiş durumda, bakın gittigidiyor neden her alıma ön provizyon alıyor? Online oyunlarla ilgili hizmetlerde dolandırıcılığın üst düzeyde olması nedeniyle.- Yardım dan ticket açıp sorabilirsiniz-. Mantar gibi türeyen bu siteler için zaten TEK UMUDUMUZ, Ülkemizin bir an önce online olarak yapılan internet üzerinden alınarak, internet üzerinden harcanan bu tarz ürünler için (online mağzalar değil, DnR v.s. onlar farklı bir kategori) bir an önce YASAL DÜZENLEMENİN GELMESİ.

Eminim ki yasal düzenleme geldiğinde, Kalacak 3-5 site olur, Gamesultan, Erkom, GameMasters, Turkiye Botsmall ve bir iki site daha kalır piyasada diğerleri mecburi olarak kapanır. O günleri iple çekiyoruz :)
    Böylece herşey rayına oturmuş olacak ve temiz bir şekilde çalışma alanı oluşturacaktır. Bu tarz tartışmalara bile son verecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackDragoN

Anatolia nickli arkadaşın dedikleri çok doğru. Ayrıca botsmall ile bot369 aynı değil insanları kandırmayın. Tbot > isrobot fakat en büyüğü softmod kazıklanmayın akıllı olun :)

Soft mod en büyüğü oké.. Kime Göre neye göre ve nedne guncellemeleri 1 -2 gunde cıakrken bizimkilerin en fazla 3 saatte cıkıyor... Boş laflar etmeyin sadece kullanıcı olarak.. EGer o en buyuk olsaydı emin olunki onun satısını yapardır...
  • tbot isro bottan daha iyi olabilir ve öylede kanımca. fakat bugün ulaşılması en kolay bot isro bottur bunuda herkes bilmekte kredi kartı sahibi olmayan kullanıcılar isro botu çok rahat elde edebilmekteler fakat tbot tedariği kredi kartı olmayışı durumundan birazsıkıntılıdır. bu arada sm multi client olayı harici benim gözümde hiçbirşey ifade etmiyor. söylenene göre botsmall şu anda mevcut yetkili bayi tbot satışınada başlayacak.
  • EVET ARTIK BOTTAN BANLANMA DİYE BİŞEY KALMADI.DEDİĞİN DOĞRU HOCAM SİLK ALIYORSAN EĞER BANLANMAZSINAMA ŞÖYLE BİŞEY VAR SİLK ALMIYIPTA BOT KULLANIYORSAN O ZAMAN GİDERSİN AMA BOT KULLANMIYIM SİLKTE ALMAZSAN BİŞEY OLMAZ CAR CURT FELAN İŞTE

quote:

O na bakarsan bütün bot ların kullanımı yasak. İsmin farklı olması bir şeyi değiştirmez. Silk aldığın sürece Joymax seni banlamaz, istediğin kadar bot kullan.
  • bu arada belirtmeliyimki firmalara ithamlarda bulunurken dikkat edi. müşteri ilgisi sorunlu müşteriye geri dönüş vs. yok denmiş bu kanıt olmayınca direk kuru iftiraya girer ve sizi komik duruma düşürmekten başka bişeye yaramaz. zira ben sizinde hali hazırda satıcı olduğunuzu düşünerek daha oranın sistemini kullanma ihtiyacı hissedip bu sıkıntıları bizzat gördüğünüzden bile şüpheliyim
  • quote:

Hayır bayiliği sizden almam gerekmiyor, tek bayi de siz değilsiniz örneğin GameTurkOnline var ve onların da alt bayilik verme yetkileri var. Ayrıca botsmall türkiye ayağının tekelini size vermedi, isteyen herkese ayrı tr bayiliği verebileceklerini söylüyorlar hatta ve hatta satış sitesini kendileri bize bırakmaksızın kurmayı bile öneriyorlardı.

Ayrı site üzerinden ayrı isimlerle ancak bot ve silk silk satışları gerçekleştirebilirsiniz Joymax botsmall alan adınıza e-pin hakkını vermeyecektir.

Hah şimdi anlaşıldı nerden geldiğiniz :) GameTurkOnline sanırım. Botsmall dan ürün alamaz mısınız? Alırsınız, Türkçe destek diyeceksiniz o zaman Türkiye Botsmall a gidiniz diyecekler. Bir şey rica edeceksiniz, yaptırım uygulatmak için kabul etmeyecekler.
    Botsmall dan kart aldınız, Bot369 un sitesinde yetkili olarak yayımlanacağınızı mı düşünüyorsunuz?

GTO versin yetki sadece kendi sitesinde yayımlayabilir (aynı şekilde bizlerde, Bot369 sitesinde yayımlatmak için Bot369 ile bir kaç on bin dolarlık anlaşma yaptıktan sonra sitesinde yayımlanabilirsiniz) bu siteler benden alıyor diye. AYRICA GTO müşterisine;

1. Bot şifremi unuttum diye gideceğim sabah 10 da, akşam 7 de bana bot şifremi verebilecek mi?
    2. Bot kartımı yanlışlıkla boşluk bırakarak yükledim ID ye, bot kartımı iptal edip bana yeni bir kart verecek mi?
    3. Bot hesabım hacklendi, BOT hesabımın kaç kredi ile hangi hesapta kullanıldığının bilgisini isteyeceğim, bana kullanım geçmişini, sabah istersem akşam 7- 8 gibi verebilecek mi?

Bunlar hep çalışma şekli ve ana firma tarafından verilen yetkilere dayanır. Türkiye de bu tarz konularda çalışma sistemi olarak en hızlı çalışabilen site Türkiye Botsmalldır.
    Özellikle yeni site sonrasında teslimat sürelerine hiç bakan oldu mu?

Örnek;
    Sipariş Zamanı : 26.03.2008 12:50:08
    Teslimat Zamanı : 26.03.2008 12:50:14

Bu bir siparişten alıntıdır. 6 saniye de teslimatı gerçekleştirebilen ve ürünü sipariş son işlem sonrasında 6 saniyede müşterisine ulaştırabilen başka bir yer gösterebilir misiniz?

Tekrar ediyorum, Türkiye de bu tarz yaptırım uygulatabilen ve uygulattığında en hızlı uygulatabilen TEK YER Türkiye Botsmall maalesef beğensenizde beğenmesenizde.
    Dürüst olarak ekliyorum, SRO Bot konusunda bu kadar yetkiliyiz, diğer ürünler için firmadan firmaya değişiyor. Çoğu firma aynı yetkiyi herkese verir ancak SRO Bot konusu bu şekilde değil :)
    Yani reklam verildi, DH ye, konu tartışılıp YETKİLİ SİTELER için hak verildi diye bu kadar çekinmenize gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nmx -- 26 Mart 2008; 13:55:44 >

• 3 ay önce ısrobotumun şifresini unutmuştum trbotsmall dan yardım istedim , benden kullanıcı adımı v.s bilgilerimi istediler 1 hafta içinde şifreni vericez dediler o gün, bu gündür ses seda çıkmadı...
    kısacası teknik destek bence zayıf bu yüzden SM kullanmaya başladım allaha şükür dertsiz tasasız yuvarlanıp gidiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.