Şimdi Ara

Petler Gelecekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir araştırma sonucunda full versiyona geçildiğinde petlerinde ekleneceği ile ilgili bir haber buldum.

Buyrun;

• Kurtlar;

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaiThan

Kurtlar;

Maymunlar;

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaiThan

Maymunlar;

Alıntıları Göster
    bunlar söylenmişti lakin sağ ol yinede...hatta maymuna kimse bakmamış, kurt'a herkeş aşık olmuştu....

beta'da yok mu bunlar?(malum şimdi beta başlayacak)

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_iceberg2

bunlar söylenmişti lakin sağ ol yinede...hatta maymuna kimse bakmamış, kurt'a herkeş aşık olmuştu....

beta'da yok mu bunlar?(malum şimdi beta başlayacak)

Alıntıları Göster
    3. kurt süper yaw maymunlar ne yapck yanımızda maymuluk mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

3. kurt süper yaw maymunlar ne yapck yanımızda maymuluk mu

Alıntıları Göster
    ya sen ölünce falan ıtem toplayacakmış...ayaklı çanta gibi bişe(miş)..

şu da bir gerçek elime gçen ilk parayla kurt alabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 14:08:57 >

• quote:

ya sen ölünce falan ıtem toplayacakmış...ayaklı çanta gibi bişe(miş)..

şu da bir gerçek elime gçen ilk parayla kurt alabilirm

Alıntıları Göster
    güzelmis de o maymuncuk ölmüo mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chineslere gelen yeni buff
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

güzelmis de o maymuncuk ölmüo mu ?

Alıntıları Göster
    daha ölüsünü görmedim şahsen

valla güzel soru hea...neyse ölen maymun olsun..kurtuma değeni keserim!!!BABAM GELSE TANIMAM
    valla hea..canını ya da kurtunu deseler canımı al derim

• quote:

daha ölüsünü görmedim şahsen

valla güzel soru hea...neyse ölen maymun olsun..kurtuma değeni keserim!!!BABAM GELSE TANIMAM
    valla hea..canını ya da kurtunu deseler canımı al derim

Alıntıları Göster
    mantıksız geldi bana maymunun esya toplaması biri dio du arkadan sizi heallio die ama bende bilmiom
    bizi öldüren adam güçlüyse zatiyn maymunuda gebertir

• quote:

mantıksız geldi bana maymunun esya toplaması biri dio du arkadan sizi heallio die ama bende bilmiom
    bizi öldüren adam güçlüyse zatiyn maymunuda gebertir

Alıntıları Göster
    arkadan heal'da basabilir bunu yeni duydum ama manytıklı...elinde zaten iksir var resimde...

• quote:

arkadan heal'da basabilir bunu yeni duydum ama manytıklı...elinde zaten iksir var resimde...

Alıntıları Göster
    eet kendisi kullanmasında ne yaparsa yapsın tasması fln varmı yoksa pesimizden mi gelcek ben istemem öle maymun oda saldırsın heallemeyi bırakıp

• quote:

eet kendisi kullanmasında ne yaparsa yapsın tasması fln varmı yoksa pesimizden mi gelcek ben istemem öle maymun oda saldırsın heallemeyi bırakıp

Alıntıları Göster
    bencede...zatten çocukken bana şebek derlerdi o yüzden almam bunu uzun süreaslan gibi kurt var...benimkinin adı sarıkızbu arada tasması yok...tasması olsa sen ölünce orada kalırdı yavrucakytada ağca bağlıyon falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 14:38:59 >

• quote:

bencede...zatten çocukken bana şebek derlerdi o yüzden almam bunu uzun süreaslan gibi kurt var...benimkinin adı sarıkızbu arada tasması yok...tasması olsa sen ölünce orada kalırdı yavrucakytada ağca bağlıyon falan

Alıntıları Göster
    bunların önceden yazan bendim arkadaşlar birforumda bulmuştum bunları bende ordakileriaktarmıştım heal olayı filan
    maymun npc den alınacakmış
    kurt skill diye duymuştum ama nekadar doğrudur bilemem gördüğümbirşeyi sizlerle paylaştım yalan olursa kızmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

bunların önceden yazan bendim arkadaşlar birforumda bulmuştum bunları bende ordakileriaktarmıştım heal olayı filan
    kurt skill diye duymuştum ama nekadar doğrudur bilemem gördüğümbirşeyi sizlerle paylaştım yalan olursa kızmayın...

Alıntıları Göster
    maymun npc den alınıo sa at gibi mi yani bi kerelik mi yoksa sürekli mi sürekli ise pahalıdır o daha yeni baslıcam nerden bulcam o paraı

• quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

Alıntıları Göster
    kurt skill mi?

neyin skill'iymiş onu seçemkurtsuz bir SO mu olur yaa

persus ben sana para verirdim ama beni aldattın
    herkesin çarı resleniyordu hani yalan çıktı da mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 15:11:10 >

• quote:

kurt skill mi?

neyin skill'iymiş onu seçemkurtsuz bir SO mu olur yaa

persus ben sana para verirdim ama beni aldattın
    herkesin çarı resleniyordu hani yalan çıktı da mi

Alıntıları Göster
    ben öle bişi demedim kuru iftira sen okumaya okumaya okumayı unutmusuun ben öle bişi yazmadım

• quote:

ben öle bişi demedim kuru iftira sen okumaya okumaya okumayı unutmusuun ben öle bişi yazmadım

Alıntıları Göster
    benım aklımda kurt var ustune bıner deh deh deım hızlı tasımacılık zaten oyunda yurumekten baska bısı yapmıyorsun muaah oyle bı olayı varsa alırım yada sus olsun dıye bısı se salla ya yada atak yapıp bana yardım edıyorsa gene salla ıhtıyacım yok ehuehu ustune bnersem alırım okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

benım aklımda kurt var ustune bıner deh deh deım hızlı tasımacılık zaten oyunda yurumekten baska bısı yapmıyorsun muaah oyle bı olayı varsa alırım yada sus olsun dıye bısı se salla ya yada atak yapıp bana yardım edıyorsa gene salla ıhtıyacım yok ehuehu ustune bnersem alırım okadar

Alıntıları Göster
    kurt "atıl kurt" olayını yapıyormuş...ki ben süs olsa bile alırım

kurt'un skill olduğunu nickyoksunu söyledi zaten konuşmadığım birileri üstüne alınmasın..HIH

bu arada TnnT kurt'a iyi davran..öyle üstüne falan binme kıyamam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 15:21:12 >

• quote:

kurt "atıl kurt" olayını yapıyormuş...ki ben süs olsa bile alırım

kurt'un skill olduğunu nickyoksunu söyledi zaten konuşmadığım birileri üstüne alınmasın..HIH

bu arada TnnT kurt'a iyi davran..öyle üstüne falan binme kıyamam ben

Alıntıları Göster
    http://forum.hardware.fr/hardwarefr/JeuxVideo/MMORPG-Silkroad-gratuit-sujet-92367-22.htm

buraya bir bakın..içerdeki linklere de..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dj_iceberg2

Abi maymun sakat o zaman arkadan heal bascaksa ben almam :)
    delikanlı yaratık kurttur yine :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.