Şimdi Ara

Petlas 4 Mevsim Lastik Öneri? Edit : Test Ettim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Hayırlı olsun
    teşekkürler henüz 100 km yaptım daha şimdilik iyi lastikler :)
  • Beyler benim ön lastikler iyi daha 5000 km yaptı yapmadı ön lastiklerim lassa, yalnız arkalar gitmiş yarın arkaları değiştirmeyi düşünüyorum, arkaları petlas taksam sorun olur mu, önler lassa arkalar petlas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Arkalar önemli dostum arada cok fark yoksa ıslak yol tutuş a etiketli birşey almaya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 17 Haziran 2020; 0:56:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoorMan

Arkalar önemli dostum arada cok fark yoksa ıslak yol tutuş a etiketli birşey almaya bakın
    Tşk, neyse o zmn hiç değiştirmeye gerek yok arka lastikleri de lassa alayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lastiklerimi dün yoğun yağış alan istanbul da test ettim .. lastikler beklediğimden daha iyi öncelikle .. yağmur da sert virajlara rağmen yoldan çıktığını görmedim üstelik fren mesafesi de iyiydi. denemediğim tek karlı alanda kaldı lastikleri zira 4 mevsim den karda pek te sonuç beklememek gerekir lakin ben karda da işe yarayacağını düşünüyorum.. tam bir f/p ürünü petlaslar almak isteyenlere öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

arkadaşlar lastiklerimi dün yoğun yağış alan istanbul da test ettim .. lastikler beklediğimden daha iyi öncelikle .. yağmur da sert virajlara rağmen yoldan çıktığını görmedim üstelik fren mesafesi de iyiydi. denemediğim tek karlı alanda kaldı lastikleri zira 4 mevsim den karda pek te sonuç beklememek gerekir lakin ben karda da işe yarayacağını düşünüyorum.. tam bir f/p ürünü petlaslar almak isteyenlere öneririm..
    pt535 kışın karda buzda yolda bırakır. fren tutmaz. 3PMSF kar tanesi sembolü yok. bu lastik m+s logolu yaz lastiğidir. petlasın 4 mevsim lastiği multi action PT555 modelidir.

Petlas 4 Mevsim Lastik Öneri? Edit : Test Ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

pt535 kışın karda buzda yolda bırakır. fren tutmaz. 3PMSF kar tanesi sembolü yok. bu lastik m+s logolu yaz lastiğidir. petlasın 4 mevsim lastiği multi action PT555 modelidir.

Alıntıları Göster
    Doğrusunda , bu lastik sadece 205 55 16 ölçüsünde var başka ölçü yok(PT 555)

Ancak Ankarada bile en tepesinde oturuyorum PT 535 le bile hiç sorun yaşamadım ,ki karla kaplı yol bile yokki hemen temizleniyor

Dökülen parçalana 4 mevsim nokianı gördüm, kalitesiz 4 mevsim nokian lara birsürü para veriyorlar hemde ithal..

PT 535 Petlas 4 mevsim nokiandan çok daha kaliteli lastik yazın EGE de çok sıcaklarda da kullandım adı üstünde Türkiyenin Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 20 Haziran 2020; 13:54:25 >

• quote:

Doğrusunda , bu lastik sadece 205 55 16 ölçüsünde var başka ölçü yok(PT 555)

Ancak Ankarada bile en tepesinde oturuyorum PT 535 le bile hiç sorun yaşamadım ,ki karla kaplı yol bile yokki hemen temizleniyor

Dökülen parçalana 4 mevsim nokianı gördüm, kalitesiz 4 mevsim nokian lara birsürü para veriyorlar hemde ithal..

PT 535 Petlas 4 mevsim nokiandan çok daha kaliteli lastik yazın EGE de çok sıcaklarda da kullandım adı üstünde Türkiyenin Lastiği

Alıntıları Göster
    yerli üretime destek vermek lazım.. petlasın 5 yıl içinde çok daha gelişeceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

yerli üretime destek vermek lazım.. petlasın 5 yıl içinde çok daha gelişeceğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum hatta 5 yıldan hızlı olur diyorum :)

PT 741 Velox Sport mesela çok başarılı

Pt 525 Pro green yeşil etiketli oda başarılı

Bizi haritada bile göstermeyen continental veya pul pul dökülen kalitesiz nokian alınacağına hem üretime destek hemde kaliteli lastik

• quote:

Katılıyorum hatta 5 yıldan hızlı olur diyorum :)

PT 741 Velox Sport mesela çok başarılı

Pt 525 Pro green yeşil etiketli oda başarılı

Bizi haritada bile göstermeyen continental veya pul pul dökülen kalitesiz nokian alınacağına hem üretime destek hemde kaliteli lastik

Alıntıları Göster
    ProGreen kullandiniz mı? Etiket degerleri 515'ten daha iyi ama tam karar veremedim.

Progreen ile 515 İmperium arasinda kararsız kaldım. 515 İmperium'un Reinforced modeli varmış, güçlendirilmiş anlamina geliyor, belki yanak tarafi güçlendirilmiş olabilir ya da jant korumasi olabilir, ya XL gibi extra load ilave yük taşıma kapasiteli model de olabilir.
    Ya 515 imperium Reinforced alacagim ya da Progreen deneyeceğim.

Progreen etikette yakit C, İmperium E ama Reinforced modelinde de c oluyor. Gerçi etiket degerlerine de cok takilmamak lazim. Benim icin sağlamlık önemli, bir de uzun ömür. Yazın çokça bozuk yollara da giriyorum.

Aracim 1250 kg Renault Scenic, lastik ebadi 185/65 R 15, aracı sakin kullanırım genelde. Ama acil durum, ani fren, güvenlik, ne zaman lazım olacağı belli olmaz.

Yerli mali olmasından dolayi da biraz Petlas düşündüm. İlk kez Petlas alacağım, daha önce hep Dunlop, Goodyear, Pirelli ve Conti kullandim, bir kere de Bridgestone. Artik Petlas düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksph -- 12 Temmuz 2020; 11:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ksph

ProGreen kullandiniz mı? Etiket degerleri 515'ten daha iyi ama tam karar veremedim.

Progreen ile 515 İmperium arasinda kararsız kaldım. 515 İmperium'un Reinforced modeli varmış, güçlendirilmiş anlamina geliyor, belki yanak tarafi güçlendirilmiş olabilir ya da jant korumasi olabilir, ya XL gibi extra load ilave yük taşıma kapasiteli model de olabilir.
    Ya 515 imperium Reinforced alacagim ya da Progreen deneyeceğim.

Progreen etikette yakit C, İmperium E ama Reinforced modelinde de c oluyor. Gerçi etiket degerlerine de cok takilmamak lazim. Benim icin sağlamlık önemli, bir de uzun ömür. Yazın çokça bozuk yollara da giriyorum.

Aracim 1250 kg Renault Scenic, lastik ebadi 185/65 R 15, aracı sakin kullanırım genelde. Ama acil durum, ani fren, güvenlik, ne zaman lazım olacağı belli olmaz.

Yerli mali olmasından dolayi da biraz Petlas düşündüm. İlk kez Petlas alacağım, daha önce hep Dunlop, Goodyear, Pirelli ve Conti kullandim, bir kere de Bridgestone. Artik Petlas düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Size 515 RF daha uygun gibi ,

Progreen i arkadaşın fiestaya aldık onda diş derinliği michelinler gibi desen de benzer memnun kaldı ama bozuk yollarda ne kadar ideal bilemem progreen daha çok düz asfalt için şehir içi şehirler arası yollar için gibi.

En iyisi petlas bayisinde ikisini de incele

• quote:

Size 515 RF daha uygun gibi ,

Progreen i arkadaşın fiestaya aldık onda diş derinliği michelinler gibi desen de benzer memnun kaldı ama bozuk yollarda ne kadar ideal bilemem progreen daha çok düz asfalt için şehir içi şehirler arası yollar için gibi.

En iyisi petlas bayisinde ikisini de incele

Alıntıları Göster
    Bilgi için teşekkürler.

Güçlendirilmiş yanak RF, kulağa daha sağlam gibi geliyor.
    Umarim süspansiyona fazla vuruntu, ses vs yapmaz. Ama ilk kriter sağlamlık, o nedenle gürültüye de katlanılir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.