Şimdi Ara

Peter Windsor'un Kimi Takıntısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F1 Racing'i takip edenlerin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama geçen sezondan beridir Peter Windsor hemen hemen her yarış analizinde Kimi'ye laf dokunduruyor. Haziran sayısında da Malezya GP'si yazısı içinde başlığın hemen altında ".....,Kimi dondurma yemek için aracını kenara çekti" şeklinde bişeyler yazmış ve ilgili konunun sonunda da "Kimi en son elinde bi dondurma ile görüntülendi" gibisinden gereksiz bi laf kullanmış.

2 sene önceydi sanırım;etusch,Windsor için "cahil" kelimesini kullanmıştı ve ben o zaman etusch'a tepki göstermiştim. etusch ona cahil demesinin arkasında yatan sebebi "Windsor'un Schumi hayranı olduğu ve bunun yazılarını fazlasıyla etkilediği" şeklinde açıklamıştı. bugün etusch'un ne kadar haklı olduğunu anlıyorum. Windsor'un Schumi takıntısı Kimi'ye olan yaklaşımını fazlasıyla etkiliyor.

• şu dergiyi pdf formatında bi yerlerden bi temin edebilsem
  • Futbolda Selçuk Yula neyse F1'de de Windsor odur. Kendisi Schum'nin en büyük yalakalarından biridir.

Gereksiz bir adam. Yine gereksiz bir yorum yapmış. Fazla dikkate almamak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

Futbolda Selçuk Yula neyse F1'de de Windsor odur. Kendisi Schum'nin en büyük yalakalarından biridir.

Gereksiz bir adam. Yine gereksiz bir yorum yapmış. Fazla dikkate almamak gerekiyor.

bır fenerbahce taraftarı olarak senı eshefle kınıyorum

ama evet selcuk ta asırı fanatık ya
  • Forumu karşı ebu-cehl de denmişti ama.herkes cahil. eh azcık saygı olsaydı 96 dan beri izlediğim F1 ci adama bu ne diyor diye az dikkat edilmesinide arzu ederdim.muhim mi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 13 Temmuz 2009; 10:11:27 >
  • gazeteci gibi değil de tarftar gibi... bence f1 racing deki en kötü yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptklu -- 10 Temmuz 2009; 16:48:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

Futbolda Selçuk Yula neyse F1'de de Windsor odur. Kendisi Schum'nin en büyük yalakalarından biridir.

bır fenerbahce taraftarı olarak senı eshefle kınıyorum

ama evet selcuk ta asırı fanatık ya

Tc anayasasına göre kimse düşünce ve inançlarından dolayı kınanamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.