Şimdi Ara

petekler yeterince ısınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    buderus GB022marka yoğuşmalı kombi kullanıyorum(yanılmıyorsam 24000 lik). Ayrıca RC20 oda termostatım var.
    Kombi sıcaklığını 45-50 derecelere ayarladığım halde peteklerde normal bir ısınma oluyor. Hatta bazen sadece ılık bir sıcaklık oluyor.Peteklerde hava olduğunu düşünmüyorum. ÇÜnkü peteğin her yerinde aynı sıcaklık var. Dolayısıyla ev tam anlamıyla ısınmıyor. Acaba peteklerde kirlenme varda tam su sirkülasyonunu mu sağlamıyor. Çünkü peteklere giren boruların içindeki su çamur gibi gözüküyor. Ayrıca 3 senedir de herhangi bir bakım ve temizlik yaptırmadım. Hepsini söküp banyoda tazyikli suyla temizlesem faydası olur mu?
    Güya ekonomik olsun diye 3 milyarlık yoğuşmalı kombi aldık. aynı apartmanda 1-1,5 milyarlık kombisi olanlarla aşağı yukarı aynı doğalgaz faturası ödüyoruz. Isınamamamız da cabası.
    Cevaplarınız içi teşekkürler

• Zaten teşhisi koymuşsunuz, tesisatta ve peteklerde dolaşan tüm suyu değiştirmeniz isabetli olur. Ayrıca peteklerin içini üstten su basıp iyice temizleyin. Daha iyisi bu işleri yapan bir tesisatçıya yaptırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Petekler Isınmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.