Şimdi Ara

pet nasıl kaldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pet im öldü ve ben nasıl kaldırılcağını bilmiyorum belki bu konu hakkında forum vardır ama bulamadım yoksa yardımcı olabilirmisiniz varsada o forumu yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürlerBİDE NASIL HUNTER OLUNUYOR YENİ OYUNCUYUMDAsadece hunterler hayvan yakalaya biliyomuş ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrynl91 -- 7 Mayıs 2007; 16:54:22 >

• şimdi arkadasım 10 lvl olunca dragon castleda book store diye bir kitapcı var harıtayı buyult sarı noktaların ustune gel mausla gorebılırsın neyci olmak ıstedıgın sana baglı ben bır sey dıye mem sade sunu soyluyım balta agırdır ama saglam vurur kılıc hızlıdır fakat biraz az vurur statlarda onemlı tabı str / int gidersen ve warrior olursan tam lvl kasmalıktır sırf pvp ıcın kasmak ıstersen bıraz zor kasılıyor orası ayrı full str gıdersın ve + assasin olman şart..

Attack petler ise şoyle..

Wolf [10lvl]

Bear [30lvl]

hawk [40lvl]

Tiger [50lvl]

Hunter isen wolfu highlands te bulabılırsın..bear da highlands te ... hawk shoutern plainste.. Tiger ise tame skilin lvl 12 ve senınde 50 + olman gerekır yakalıyabılmen icin tigerda shoutern plainste Tiger bosundan yakalayabılırsın..

job petleri şoyle sıralanıyor ..
    binek petler

wolf [assasin meslek ]

WhiteTiger [psychian meslek ]

Reinder [Hunter meslek ]

Tiger (ismini unuttum sımdı aklıma gelmıyor ondan ) [warrior meslek ]

bunları ise wenom swampta bulabılrsın bunları yakalıyabılmen ıcın canlarını %4 veya %5 e kadar dusurmen gerekır ve tameyi atarsın...

Skiller ise şoyle..

10 lvl skilleri dragon castle book store NPC..

25 lvl skilleri dragon castle book stor NPC..

40 lvl skilleri Shoutern plains Book store NPC..(bi gorevdende alabılıyorsun aklıma gelmıyor)

50 lvl skiller 50 lvl gorevinde verilir ve job icin 2 tane ayrı meslek verir...

60 lvl skilleri Antique book chest acabılırsın ondan cıkarabılırsın acması 20mlL pazardada bulabılırsın satılıyor..markette yani.

75 lvl skilleri 82 lvl de bir gorev var ve o gorevı yapınca 75 skllerını acabılırsın

SKİLLER MAX 12 LVL OLABİLİYOR...

NOT: bu kadar aklıma gelenler ...yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

canım sıkıldı boyle bısı gonderem dedım

• sağol kardeş çok yardımcı oldunda benim asıl sormak istediğim öldükten sonra peti nasıl kaldırcağımdı o ksımı atlamışsın ama yorumun için gene çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrynl91 -- 8 Mayıs 2007; 15:04:21 >
  • dragon castle da haritayqa bakarsan stable keeper Ma olucak ona gidicen dead spirit incence var onu satın alıcan item yerinde sağ tıklayıncada canlancak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.