Şimdi Ara

Pes4 sorun!!! Kafayı yicem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya pes 4de bi sorunum war annnamadım ned3en ilk başta gelen konami adidas vs. yazolar gelio fakat sorasında introya geçerken takılıo çözünürlük deiştirdim olmadı ekran kartının driverı yeniledim olmadı acaba war mı bunun bi çözümü??(introyu devre dışı bırakmanın yolunu da söleseniz yeterli :))

• eğer oyuna patch yüklediysen ondan olmuştur..
  • ii de ama patch yükledikten sora nerdeyse 2 ay oynadım olmadı bişi yeni çıktı bu sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugo

ii de ama patch yükledikten sora nerdeyse 2 ay oynadım olmadı bişi yeni çıktı bu sorun

ben de top patchi yüklediğimde öle olmuştu oynadım baya fakat bi gün gitti oyun nedenini anlamadım ben de oyunu silip bi daha yüklemiştim
  • sildim yeniden yükledim yine de işe yaramadı
  • quote:

sildim yeniden yükledim yine de işe yaramadı

eğer donanımda bi değişiklik yapmadıysan bu sorunun olmaması gerekir.. oyunu yeniden yükleyince patch yüklemeden girmeyi denedin mi yani oyun orjinal haliyle de mi çalışmıo eğer öleyse bu sorun beni aşar..
  • ewt denedim peki introyu devre dışı bırakmanın bi yolu war mı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ewt denedim peki introyu devre dışı bırakmanın bi yolu war mı??

sorunun introyla alakası yok bence

ayrıca intro geçme yok ama intro değiştirme var bazı patchleri yükleyince intro değişio..

3danalyzer programını dene bi de..o program oyunun bazı kartlardaki hatalarını çözüyodu
  • pes3te de introda donuyor da o yüzden sordum
  • quote:

pes3te de introda donuyor da o yüzden sordum

arkadaş sen de sordukça yeni şeyler çıkartıyon

taa en başta yazsaydın ya bunları ona göre cvp verirdim ben de

introyla ilgili sorunu ilk defa duydum diğer forumlara da bakayım bi..
  • yaw kardeş kusura bakma bn genel hatlarıyla yazim dedim kusura bakma sorry :(
  • quote:

yaw kardeş kusura bakma bn genel hatlarıyla yazim dedim kusura bakma sorry :(

özür dilemene ne gerek var kardeş..pes oynayan kardeşlerimize hizmeti borç bilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.