Şimdi Ara

Pes deki şu müziğin adını bir bulayım var ya !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
5.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes serisinde şampiyonlar ligi müziklerinde çalan bir müzik var ama o müziği bırakın bulmayı adını bile bilmiyorum

hatta müzik, pes 2009 da şampiyonlar ligi finali başlamadan seramonide çalıyordu Inter in Giuseppe Meazza stadında oynadığı şampiyonlar ligi maçlarının devre arasında

sürekli çalıyor. Ayrıca şampiyonlar ligindeki tüm takımların ş.l.

marşından hemen önce çalıyor.

Müziğin videosunu buldum ama mp3 şeklinde bulamadım. Müziğin adı nedir, mp3 şeklinde nerde bulabilirim??? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

İşte o muhteşem müzikin videosu :
    Dailymotion
    PES 2009 & la Champions League - Vidéo Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/x762j3_pes-2009-la-champions-league_videogames

• mp3 e çevirsene
  • Merhaba,

UEFA resmi sitesinde asagidaki bilgi mevcuttur:

"This was composed by Tony Britten. He was commissioned to write and arrange the music in a Handelian style. It is performed by the internationally acclaimed Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of Saint Martin in the Fields Chorus in the three official UEFA languages: English, French and German. There are no lyrics to the song as such; the word ‘Champions’ is simply repeated in the different languages. The anthem is played at the start of all UEFA Champions League matches to accompany the centre circle ceremony and accompanies the opening and closing sequences of all UEFA Champions League broadcasts. It cannot be bought or downloaded from any website."

Sozlerini de yazalim:

ce sont les meilleures equipes
    sie sind die allerbesten mannschaften
    the main event

die meister
    die besten
    les grandes equipes
    the champions

une grande reunion
    eine grosse sportliche veranstaltung
    the main event

ils sont les meilleurs
    sie sind die besten
    these are the champions

die meister
    die besten
    les grandes equipes
    the champions

die meister
    die besten
    les grandes equipes
    the champions

Son olarak da linkini verelim sizi daha fazla bekletmeyelim:http://www.corederoma.net/download/miscellanea/CL_theme.mp3

Tesekkurler,

Hicks

• konomi allahtan türkçe yapmış oyunu . inglizce veya başka bir dil olsa hepten bişey anlayamıyacakmışız :D
  • arkadaşlar peki bu sene şampiyonlar ligi finalinde bayern münih - inter maçının başında çalan, şampiyonlar ligi müziği ama tek bir kişi söylüyor o müziği linkini bilen var mı?
    müzik bu:
    thepcboardyoutube
    Champions League Finale 2010 - Bayern vs. Inter - 0:2 - Tore + Highlights - 22.05.2010
    http://www.youtube.com/watch?v=qgbpeEmpc08&feature=related
    videoda dk 1:15 e kadar sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 2 Kasım 2010; 20:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

UEFA resmi sitesinde asagidaki bilgi mevcuttur:

"This was composed by Tony Britten. He was commissioned to write and arrange the music in a Handelian style. It is performed by the internationally acclaimed Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of Saint Martin in the Fields Chorus in the three official UEFA languages: English, French and German. There are no lyrics to the song as such; the word ‘Champions’ is simply repeated in the different languages. The anthem is played at the start of all UEFA Champions League matches to accompany the centre circle ceremony and accompanies the opening and closing sequences of all UEFA Champions League broadcasts. It cannot be bought or downloaded from any website."

Sozlerini de yazalim:

ce sont les meilleures equipes
    sie sind die allerbesten mannschaften
    the main event

die meister
    die besten
    les grandes equipes
    the champions

une grande reunion
    eine grosse sportliche veranstaltung
    the main event

ils sont les meilleurs
    sie sind die besten
    these are the champions

die meister
    die besten
    les grandes equipes
    the champions

die meister
    die besten
    les grandes equipes
    the champions

Son olarak da linkini verelim sizi daha fazla bekletmeyelim:

Tesekkurler,

Hicks

İndirmek isteyenler arkadaşın vermiş olduğu linkin sonuna .m p 3 yazsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pausanias -- 1 Kasım 2010; 14:50:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Arkadaşlar pes serisinde şampiyonlar ligi müziklerinde çalan bir müzik var ama o müziği bırakın bulmayı adını bile bilmiyorum

hatta müzik, pes 2009 da şampiyonlar ligi finali başlamadan seramonide çalıyordu Inter in Giuseppe Meazza stadında oynadığı şampiyonlar ligi maçlarının devre arasında

Müziğin videosunu buldum ama mp3 şeklinde bulamadım. Müziğin adı nedir, mp3 şeklinde nerde bulabilirim??? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

Dailymotion

Devre arasında hiç bekleyip müzik dinlememiştim.
    İlginç geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Şu Müziği Bulun Ya...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şaka mı yapıyorsunuz???

Şampiyonlar Ligi'nin tüm maçlarından önce çalar. Şampiyonlar Ligi'yle ilgili her türlü yayında (kura çekimi, maç öncesi, maç sonrası, maç özetleri) çalar. Şampiyonlar Ligi maçlarına gidin, seromonide çalar. Yani Şampiyonlar Ligi'nin ne olduğunu biliyorsanız, bu müziği de bilirsiniz; aklım hayalim almıyor ilk kez PES 2011 ile mi keşfettiniz bu müziği??

Hatta bunu bilen "Bir Şampiyonlar Ligi Sponsoru olan Ford (1 sn es) ve Playstation (0.5 sn es) X-Y maçını sunar/sundu" klişesini de ezberlemiştir.

Aslen georg friedrich handel'in zadok the priest adlı klasik eserine UEFA yorumlamasıdır. Ancak bu klasik eser bir ilahidir ve çok daha yavaştır, CL Theme olarak aratınız, beğendiğiniz o hızlı versiyon budur.

Gene PES 2011'in efsane olabilecek bir başka şarkısı ise Nina Zilli'nin 50 milla'sıdır. CL Theme'e göre daha az bilinir ve bence bir o kadar güzeldir.

• Yok kardeş şaka yapmıyorum. Konunun ilk mesajını ben attım o mesajın sonunda bir video linki var oradan izlersen dediğim müziğin senin dediğin müzik olmadıını anlarsın

O senin dediğin müziği bilmemek imkansız gibi birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: iasonion

Şaka mı yapıyorsunuz???

Şampiyonlar Ligi'nin tüm maçlarından önce çalar. Şampiyonlar Ligi'yle ilgili her türlü yayında (kura çekimi, maç öncesi, maç sonrası, maç özetleri) çalar. Şampiyonlar Ligi maçlarına gidin, seromonide çalar. Yani Şampiyonlar Ligi'nin ne olduğunu biliyorsanız, bu müziği de bilirsiniz; aklım hayalim almıyor ilk kez PES 2011 ile mi keşfettiniz bu müziği??

Hatta bunu bilen "Bir Şampiyonlar Ligi Sponsoru olan Ford (1 sn es) ve Playstation (0.5 sn es) X-Y maçını sunar/sundu" klişesini de ezberlemiştir.

Aslen georg friedrich handel'in zadok the priest adlı klasik eserine UEFA yorumlamasıdır. Ancak bu klasik eser bir ilahidir ve çok daha yavaştır, CL Theme olarak aratınız, beğendiğiniz o hızlı versiyon budur.

Gene PES 2011'in efsane olabilecek bir başka şarkısı ise Nina Zilli'nin 50 milla'sıdır. CL Theme'e göre daha az bilinir ve bence bir o kadar güzeldir.

Arkadaşta biliyor bunun cl müziği olduğunu ama bu başka bir versiyonu. 4-5 tane farklı CL müziği var oyunda. Arkadaş bunlardan birini sormuş. Mesela benim en çok beğendiğimde budur:
    WallaceDSFyoutube
    PES 2010 - UEFA Champions League Theme
    http://www.youtube.com/watch?v=rXzjy3hP1lQ&feature=related

Bu versiyonun adını bilmediğim için indiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 2 Kasım 2010; 9:34:42 >

• quote:

Arkadaşlar pes serisinde şampiyonlar ligi müziklerinde çalan bir müzik var ama o müziği bırakın bulmayı adını bile bilmiyorum

Dailymotion

Buyur dostum. Hem senin istediğin PES 2009 CL Tema hem PES 2011'deki 5 adet CL müziği burada...
    (Zip dosyasını Mac OS'da yaptığım için gereksiz birkaç dosya eklenmiş olabilir, onları silersin.)

http://rapid-share.com/files/428449990/PESCL.zip

rapid ve share arasındaki -'yi sil...

@ £se® Senin istediğin de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 2 Kasım 2010; 11:01:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Dailymotion

Buyur dostum. Hem senin istediğin PES 2009 CL Tema hem PES 2011'deki 5 adet CL müziği burada...
    (Zip dosyasını Mac OS'da yaptığım için gereksiz birkaç dosya eklenmiş olabilir, onları silersin.)

http://rapid-share.com/files/428449990/PESCL.zip

rapid ve share arasındaki -'yi sil...

@ £se® Senin istediğin de var.

evet, dostum süpersin sonunda buldum

• C-TRanger Eyvallah hocam, çok makbule geçti.
  • Dazran303youtube
    Pro-Evolution Soccer 2010 (Wii) UEFA Champions League [INTERACTIVE MENU]
    http://www.youtube.com/watch?v=KyHriAmbP1Y

Allah aşkına şu videodaki 5:50 den sonraki bölümün adını söleyebilirmii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.