Şimdi Ara

Pes Club Manager (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
10
Favori
61.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marwolaeth54 -- 24 Mayıs 2018; 16:58:20 >
  • Oyun telefonumdan silindi ve veri geçiş kodu yoktu. şimdi oyuna girmek istediğimde en baştan başlatıyor. Eski oyuna bağlanamıyorum. Nasıl yapabilirim, var mı bir yolu. 3 yıllık oyun, bir sürü 7 yıldız çöp olacak yoksa.

80 adet 6 yildiz

179 adet 5 yildiz

860 gen 25 yaş takım super star 4 te

ilgilenen arkadaslar varsa tekliflerinizi iletebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES CM'yi yıllardır oynuyorum. Oyuna para harcadım, saatlerimi harcadım. Her taktiği denedim. Süper takım kurdum ve ligdeki tüm maçları gol yemeden, gol rekorları kırarak kazanıp şampiyon olduğum bile oldu. Gecenin 2 buçuğu oyundayım ve sayelerinde sinir krizi geçiriyorum. Dandik takımın teki benim ligde tüm maçları kazanarak giden mükemmel takımıma 3 gol atıyor ve simülasyon maçı oynarken her taktiği deneyip maçı kazanmaya çalışıyorum ve maç 3-3 bitiyor.

Oyuncularımın enerjisi full, formu full, doğru taktikteyiz(her oyuncu en ideal pozisyonunda) ve takım oyunu üst seviye... 99 gücü olan oyuncum var takım çok güçlü ve rakip çok zayıf. Maçta saçma sapan zorlanmalarını geçtim kalecim bir pozisyonda kendi kendine kaleyi terkedip orta sahaya (santraya kadar) açıldı ve topu kaybettik rakip oyuncu orta sahadan boş kaleye vurdu gol yedik. Bu maçı onca taktik çabamla son dakikada 3-3'e getirdim yine kazanacaktım da zaman yetmedi. Eğer kalecim bug yüzünden orta sahaya açılmasaydı o son golü yemeyecek ve maçı kazanacaktım. Daha güçlü bir takımla ve doğru taktikle rakip takımımı yenseydi oyunu oynamaya devam ederdim ve sorun etmezdim. Bu olay sonunda emeklerimi suistimal eden embesil menajerlik oyunlarını oynamayı bıraktım. Adam gibi gerçekçi maç motoru, taktik, oyun yapamıyorsanız bunu oynayıp kendimizi aptal yerine koyduğumuza da değmez.

• Sıkıntıdan oyuna tekrar başladım ama en baştan başlamakta zor geliyor insana, sıkılıp bırakan devreden varsa p.m atabilirse çok hayra geçer.

• Bende 450 oyuncu var yetenek avcılığı listemde 7* ve efsanede dolu para 20 000 000 000 larda memleketim son seviye antrenör listem kabarık baya 7 ve 6* antrenörlerle oyuncu iletişim 200 tane var yarısından çoğu 6* 4 seneye yakındır oynuyorum hesabı alan yaşadı.açık artırmaya sunuyorum 😀

• Oyunu 2019 yılına kadar oynamıştım. Burada konusunu açtığımı bile unutmuşum :( bugün bir anda aklıma geldi girip bakayım dedim 2021 yılında kapanmış oyun. Vay be zaman ne çabuk geçiyor şu konuyu açalı 10 yıl olmuş, umarım kapanana dek keyif alarak oynamışsınızdır.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.