Şimdi Ara

Pes Club Manager (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
10
Favori
61.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya eski takımımla güçlü felan fark etmiyordu gelene geçene vuruyodum neyse sonumuz hayrolsun ,)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye.? Efendim, onlar (TÜRKLER) durdurulamazlar."
  • Bence bu bi manager oyunuysa daha fazla taktiksel seçenek olmalı fm deki gibi genislik baskı derecesi tempo v.s oyunculara özel komuutlar dribling sut çekme orta yapma v.s bu oyunu oynadığımdan beri gördüğüm tek eksiklik bu ve bi manager oyununda taktiksel çeşitlilik olmazsa olmaz bence

Oyunda çok eksik var ama bu alanda şu anda en iyi seçim.
    Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye.? Efendim, onlar (TÜRKLER) durdurulamazlar."
  • Arkadaşlar oyuna her gün düzenli olarak giriyorum ID'm bu 36892072 ekleyerseniz sevinirim
  • Geçen yaz biraz oynamış bırakmıştım. Bu yaz nerden estiyse yine başladım bu oyuna. 5. seviyenin altında tesisim yok şu anda. Yetenek avcılığı ve gençlik akademisi tesisleri 6. seviye. Stadyum yakında 6. seviye olacak. Pro 11'deyim. Başlarda doğru düzgün coins biriktiremeden yetenek avcısını açıyordum ve vasat ve vasat altı oyuncular çıkıyordu genelde. Tesisleri yükselttikçe daha iyi oyuncular çıkar mı acaba dedim ama pek değişen bir şey olmadı. 300 coins verip açtığım oldu birkaç kere. Tatmin edici sonuç olmadı yine. Tek tük iyi oyuncu çıktı. Hulk çıktı bi' keresinde. Tam bir komediydi. Adam sağ açık olmasına rağmen çoğunlukla göbekte, nadiren sol açıkta ve çok nadir de kendi mevkisinde takılıyordu. Verem etti verem. :) Her defasında taktiği ve dizilişi kontrol ediyordum bunun yüzünden. Bir de yetenek avcısı çoğunlukla aynı mevkilere oyuncu buluyor. Şu anda elimde sadece bir tane stoper var beklettiğim, sağ bekin sürüsüne bereket misal. Gençlik akademisi dersen 6. seviye olmasına rağmen hâlâ bir, iki, üç yıldızlı elli küsürlü gençler buluyor. Yahu ne alt yapıdan çıkıyor iyi bir topçu ne de yetenek avcılığından. Maçlar da bir garip. Kullanıcı takımlarıyla oynarken genellikle ya bir sakatlanan oluyor oyunun başında ya da kırmızı kart gören. En iyi berabere bitiyor böyle maçlar. O da seyrek. Takım seriye bağlayıp kopup gidiyorken bağlantı kopuyor, uygulamayı tekrar başlatıp oyuna döndüğümde o şahlanan takımdan eser kalmıyor. Eser kalmadığı gibi bu defa da puan kaybı serisine başlıyor takım. İlginçlikler silsilesi... Oyundan zevk almıyorum artık. Yakın zamanda bırakırım galiba yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu ben takım yaptım adını değişirdim. 4 takımlı gruba atti Galatasarayı.. yeni takım seçmek istiyorum nasil yaparız bunu ?

• ARKADASLAR onemli bir konu simdi ben mac yapıyorum ve totaldaki takim gücü benden fazla olan birisi ile kadromu kiyasladim. Resimleri assagida veriyorum benim defans kadrom cok daha kaliteli kadrom totalda o kadrodan daha guclu fakat onun takimin totali 895 benim 845 bu nasil mumkun olabiliyor?

[Link=https://imageshack.com/i/plpVHEXdp]
     Pes Club Manager
    [/link]

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Pes Club Manager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevhid571 -- 18 Ekim 2016; 15:28:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tevhid571

ARKADASLAR onemli bir konu simdi ben mac yapıyorum ve totaldaki takim gücü benden fazla olan birisi ile kadromu kiyasladim. Resimleri assagida veriyorum benim defans kadrom cok daha kaliteli kadrom totalda o kadrodan daha guclu fakat onun takimin totali 895 benim 845 bu nasil mumkun olabiliyor?

[Link=https://imageshack.com/i/plpVHEXdp]
     Pes Club Manager
    [/link]

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Oyunculara verdiği has özellik sayesinde oyun içerisinde ulaştığı maksimum güç o.
    Sende oyuncularına has özellik yükle ve seviyesini arttır seninde totalin artsın.

• Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Benim has ozelliklerim tamami 4 seviyede adaminki 1. Seviyede ama?

• Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Ondan dolayimi?

• Alakası yok kardeşim has özellikle anladığım kadarıyla totale etki eden belli özellikler var senin oyuncunun overall ı yüksek olsa bile oynadığı pozisyona etki eden özellikleri düşük olduğu için takım totalibe diğer adamdan düşük yansıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agirretxe -- 21 Ekim 2016; 22:18:02 >
  • Arkadaşlar son yapılan etkinlikte dünyada 54.sırada olan grubumuza sınırlı sayıda takım arkadaşı alınacaktır etkinlikler sırasında iletişim ve gruba özel turnuvalar için whatsapp zorunludur 1 gün boyunca online olmayanlar ile yollarımızı ayırıyoruz, bağımlı dostları bekleriz...
     Pes Club Manager Pes Club Manager

• canına yandığımın oyununda arkadaş ekleyecek adam bulmak neden bu kadar zor? 2 haftadır oynuyorum sadece 3 arkadaşla hediyeleşebiliyorum. hediyeleşmek isteyen qızlar eqlesin id: 793010534

751781775
  • Arkadaşlar son yapılan etkinlikte dünyada 46.sıradaki Türkiye nin en iyi 4.olan grubumuza sınırlı sayıda takım arkadaşı alınacaktır etkinlikler sırasında iletişim ve gruba özel turnuvalar için whatsapp zorunludur 1 gün boyunca online olmayanlar ile yollarımızı ayırıyoruz, bağımlı dostları bekleriz...

Pes Club Manager
  • bugün oyun açılmamya başladı sizdede benze bir soru var mı? bir kez girebildim ücretsiz oyuncu açtım sonra haber menüsü dışıda hiçbiryere girmemeye başladı. silip tekrar kurdum yine aynı sorun devam etti.
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.