Şimdi Ara

PES başlıklarını provoke edenlere karşı ciddi önlemler alınsın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık doğru.Çünkü Pes konusunda bazı kişilerin yaptığı eleştiri değil aşağılamadır.Bir oyunu eleştireceksen oyunun iyi ve kötü yönlerini grafiklerini,oynanışını eleştirirsin.O oyunu oynıyanları aşağılayamassın.Bazıları çıkıp Pes konusunda sürekli oyun karşıtı çoğu gerçek olmayan yazılar yazıyor.Bunlara ceza gelmesi gerekiyor.Tabi bu sadece Pes konusunda değil Konsol Bölümünde belli başlı kişilerin çoğu başlıkta yaptığı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 24 Ağustos 2010; 17:52:32 >

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

fifa konularinda tartisma cikmiyor. niye hep pes konularinda cikiyor..

baslik firenzenin dedigi gibi yanlis dogrusu "PES başlıklarında eleştiri yapanlara karşı ciddi önlemler alınsın, biz oyunun eleştirilmesini çekemiyoruz"

Kardesım bu kadar saf ayagına yatmayın cıdden karsınızda 5-10 yasındakı cocuklar yok sızın.

Bana son Fıfa baslıgında son 50 sayafada pes fanı olan ınsanların yazdıgı mesajları goster bakalım ?

Sızın baslıga sızden baskası yazmıyor zaten kendı kendınıze fıfa ve fıfa harıcı her seyden laflıyorsunuz orda ama sız butun pes baslıklarına yorum yapmayı hatta cogunda provoke etmeyı adet edınmıssınız.Mesajlarınızın %90 ı dalga gecme amaclı, tahrık etme amaclı.

Yanı bız yanlıs goruyoruz dıger onlarca ınsan yanlıs goruyor burdkaı bı suru moderator yanlıs goruyor (her gun kamyonla mesajlarınız sılınıyor pes baslıklarında) bı sız dogru goruyorsunuz dı mı ?

Helal sana Mr. 11

fifa konusuna sadece biz mi yaziyoruz fifa konusuna herkes yaziyor zaten ps bolumunde 80% fifa oynuyor. ama pes basligina yazanlar belli sen,gny,emre,kerim ve orkunbjk

elestri yapinca hemen saldiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ağustos 2010; 17:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

Sizin konularınıza mesaj yazıp günde 20 mesajı silinen üyeleri söyle. Söylemezsin yalancı durumuna düşeceksin. Öyle bol keseden atmak kolay.

Kendinizi sütten çıkmış ak kaşık sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Previlla sen saldırmıyor olabilirsin ama emin ol bir çok Pesçi Fifa konusunu mahvetti zaten. Kimi savunuyorsun sen?

Arkadasım bu dedıklerınde cıddı mısın sen ?

Isım ısım saymaya kalksam 10 kusur fıfafanı yazarım buraya. Her gun zaten mesajları sılınen mesaj sayısı cok adamlar bellı bır de onların yanında her gun fake hesap ya da mısafır kullanıcıdan ya da fake olmayan ama mesaj sayısı 10-15 olan hatta nıckı fıfakolık ısımlı kullanıcıya kadar kımlerın mesajlarının sılındıgı bellı

Burda cıksın bakalım madem benı yalanlasın Niggababy,DMC,Awesome,Firenze,Miex gelsın daha ısmını saymadıgım onlarca fıfafanı gelsın mesajlarım sılınmedı desın ? Bunlar adına asına olduklarım hanı aklımda tutamadıgım ve her gun bı suru mesajı sılnen o kadar fıfaboy var kı butun forum bılıyor sen de dahıl. Unuttuklarımı da burdakı dıger arkadaslar soylesın.

Goz var nızam var herkes kımlerın fan oldugunu bılıyor kımlerın mesajlarının sılındıgını bılıyor. Suan kı Türkçe pes baslıklarında son sayfa sılınen mesajlardan dolayı acılmıyordu bıle o kadar cok fifa fanının bı dunya mesajı sılınmıs sen gelmıs ne anlatıyorsun burda..

ılgınc..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 24 Ağustos 2010; 21:50:40 >

• oyunun eleştirilmesini mi çekemiyoruz? belki de sevdiği oyunu en acımasız şekilde eleştirenler biz pes severlerdir. oyunu eleştireceksin, isteklerini belli yerlerde dile getireceksin ki sesin duyulsun. eleştirmek başka, yapılan seviyesiz laf atmalardaki beyin potansiyelini mikroskopla aramak başka.

ben pesi son üç senedir deli gibi eleştirdim. ama "içindeki fifa coşkusu sivilcelerinden fışkırmış ezik liseli ergenler" gibi oynamadığım diğer oyunun başlıklarına girip çocukça muhabbetler yapmadım. bu lafım da üstüne alınan herkese gelsin. pes konularına gelip pislemeye devam edin, istediğiniz kadar konuşun. cevabınızı alır oturursunuz.

dibine kadar hak etseniz de fifa başlıklarına girip bu yaptıklarınızın aynısını size yapmamız düşünülemez. aradaki fark biraz da bu işte. sizler sadece güzel bir yaz günü vız vız tepemizde dolanan bir avuç sivrisineksiniz. küçüksünüz ama mide bulandırıyosunuz. bırakın kim ne oynarsa oynasın. takip etmediğiniz bir oyunun gelişmeleri şüphesiz ki sizi ilgilendirmez.

peşin edit: bu yorumda kimse şahsi olarak hedef alınmamıştır ancak isteyen üzerine alınabilir. ayrıca şimdiye kadar pes-fifa konularında ayyuka çıkan tartışmalarda yapılan yorumlardan daha ağır bir yorum yapılmamıştır.

• @previlla

Anlaşılan ikimizde birbirimizi anlamayacak. Bak. Ne sen arada bir Fifa konusuna giriyorsun ne ben sizin konunuza giriyorum. Ne senin bizden haberin var, ne benim sizden haberim var. Ama bildiğim bir şey var. Fifa konusunda ne mesajlar silindi, kaç insan banlandı, bunu herkes biliyor. Sana diyorum ki, bir günde 1 sayfa dolusu mesajın silindiği oldu. Anlatabiliyor muyum? Sık sık Pesçilerle karşılaşıyoruz biz. Herkesi kendin gibi sanma. Kaç kere katledildi Fifa konusu. Bıktık artık ama kalkıp böyle bir konu açmadık. Ama eğer moderatörler size cevap verirse ben de aynı konudan açmayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES ve Fifa konuları GOW gibi ayrı olsun. Provoke edenlere ise o okonulara yasak konursa sorun kalmaz.

bu bence olması gereken bir durum..
    sonuçta bu oyunlar en popüler oyunların başında geliyor.
    Ayrıca turnuvalar düzenleniyor ve konu potansiyeli artıyor.
    Sadece Pes 2011 de bile Online Master League Modu ayrı bir başlık olmalı.

• quote:

@previlla

Anlaşılan ikimizde birbirimizi anlamayacak. Bak. Ne sen arada bir Fifa konusuna giriyorsun ne ben sizin konunuza giriyorum. Ne senin bizden haberin var, ne benim sizden haberim var. Ama bildiğim bir şey var. Fifa konusunda ne mesajlar silindi, kaç insan banlandı, bunu herkes biliyor. Sana diyorum ki, bir günde 1 sayfa dolusu mesajın silindiği oldu. Anlatabiliyor muyum? Sık sık Pesçilerle karşılaşıyoruz biz. Herkesi kendin gibi sanma. Kaç kere katledildi Fifa konusu. Bıktık artık ama kalkıp böyle bir konu açmadık. Ama eğer moderatörler size cevap verirse ben de aynı konudan açmayı düşünüyorum.

Hea bı nevı moderasyona gozdağı verdın yanı bakın basınıza ıs alırsınız bızler de fıfa cı olarak bu yoldan gıderız ona gore bu konuyu kaale almayın dıyorsun caktırmadan ?

Zaten kımsenın dıkkate aldıgını dusunmuyorum o yuzden tedırgın olma. Moderasyon bu durumları cok onemsese bugune kadar belırlı bır duzenleme ve yaptırım ıcıne gırerdı. 3,5 adamın mesajını sılınce hersey toz pembe olmuyor. Belırlı bır kültürü ve uygulamayı oturtmak lazım bu foruma. Ya ayrı bolumlerde acılsın konu ve fan oldugu bılenen ınsanlar dıger oyunun konusuna yazamasın ya da daha cıddı yaptırımlar uygulansın.

Ama yok moderasyonun yaptıgı tek sey anca bırılerı artık tahammul edemedıklerı mesajları sıkayet ederse bı ara onları sılmek o kadar. Bu döngü 7-24 boyle devam edılıyor baska bır numara yok.

• previlla girişimini takdir ediyorum ama sende biliyorsun ki bu olay cezayla hallolcak kadar basit değil..yönetiminde yapabileceği pek bişey yok çünkü
    uğraşılmayacak kadar fazla sayıda insan var böyle ve engelleseler bile istedikleri zaman başka hesaptan yorum yapabilirler..
    şunu üzülerek söylüyorum ki türkiyenin en büyük teknoloji sitesinin forumunun seviyesi her geçen gün dahada aşağıya çekiliyor..bırak yorum yapmayı yorumları bile okumak istemiyorum artık çoğu zaman..

Orijinalden alıntı: xxbarisxx

previlla girişimini takdir ediyorum ama sende biliyorsun ki bu olay cezayla hallolcak kadar basit değil..yönetiminde yapabileceği pek bişey yok çünkü
    uğraşılmayacak kadar fazla sayıda insan var böyle ve engelleseler bile istedikleri zaman başka hesaptan yorum yapabilirler..
    şunu üzülerek söylüyorum ki türkiyenin en büyük teknoloji sitesinin forumunun seviyesi her geçen gün dahada aşağıya çekiliyor..bırak yorum yapmayı yorumları bile okumak istemiyorum artık çoğu zaman..

Evet cıdden kalıte ve sevıye ıyıce dıbe vurmaya basladı.Insanların resmen zevklerı,tercıhlerı sorgulanıyor yetmıyor bır d eustune hakaret edıyorlar.
    Neyse devam etsın bakalım bu sekıl. Yarın obur gun buralarda 1 tane bıle aklı basında adam kalmayıp ortalık youtube vıdeolarına yapılan yorumlar kalıtesınde mesajlarla dolunca artık Fıfa dan talepte bulunurlar gelıp forumu kurtarsın dıye..

• Fanlara bak fanlara. Bana soruyorlar PES'in nesi hoşunuza gidiyor. Adam akıllı açıklıyorum. Üstüne sataşıyorlar. Niyetiniz belli.

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: -AsiL

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Pes PC'de rakipsiz, Fifa konsol'da...

Bence 2'sinde de PES Rakipsiz.

Nolcak şimdi ?

Sizin gibi olaylara at gözlükleriyle bakan üyeler sayesinde bu tür gereksiz tartışmalar çıkıyor.

İki dakika objektif olsanız neyin nerede kral olduğunu anlayabilirsiniz.

Şu inceleme siteleri olmasa kimin kral olduğu belli olmayacak. Bizim en azından belgelerimiz var
    FIFA 10 İnceleme Notları

* Eurogamer.net – 9/10
    * Eurogamer.it – 10/10
    * IGN UK – 9.3/10
    * 3DJuegos – 9.3/10

PES2010 İnceleme Notları

* Eurogamer – 7/10
    * 3DJuegos – 8/10
    * IGN UK – 8.7/10
    * Videogamer – 7/10
    * SpazioGames – 8.2/10
    * Britxbox – 8/10

• quote:

Şu inceleme siteleri olmasa kimin kral olduğu belli olmayacak. Bizim en azından belgelerimiz var
    FIFA 10 İnceleme Notları

* Eurogamer.net � 9/10
    * Eurogamer.it � 10/10
    * IGN UK � 9.3/10
    * 3DJuegos � 9.3/10

PES2010 İnceleme Notları

* Eurogamer � 7/10
    * 3DJuegos � 8/10
    * IGN UK � 8.7/10
    * Videogamer � 7/10
    * SpazioGames � 8.2/10
    * Britxbox � 8/10

Bilgisayar için mi konsol için mi? Neye göre incelemeler yapılmış? Konsolda Fifa, pc'de pes... Aksini iddia eden olmaz herhalde.

FIFA 10 İnceleme Notları

* Eurogamer.net � 9/10
    * Eurogamer.it � 10/10
    * IGN UK � 9.3/10
    * 3DJuegos � 9.3/10

PES2010 İnceleme Notları

* Eurogamer � 7/10
    * 3DJuegos � 8/10
    * IGN UK � 8.7/10
    * Videogamer � 7/10
    * SpazioGames � 8.2/10
    * Britxbox � 8/10

Ya bende demınden beır sana cevap yazmaya calısıyorum..

Adam gelmıs su baslıkta bıle usenmemıs gıtmıs oyunları puanlayan sıtelerı acmıs ıstatıstık getırmıs pes dogrusu

Bız burda ne tartısıyoruz sen halaa nelerın pesındesın

Aynen devam Kral Fıfa, hepımız fıfayız hepımız 11 ız ok kib

• Fifa konusunu çok takip etmiyorum nadiren bakıyorum ondada sabri resimleri ve en iyi forvet kim tartışmaları görüyorum. Aktif bir pesseverin fifa konusuna giripte hakarete varan sözler söylemesine rastlamadım. Arkadaş ya pc bölümünden bahsediyor yada işkembeden sallıyor.

İnstagram: LeatrixCreative
  • Ne olmuş burda yine mesajlar yok

@kerim35
    PC bölümünden bahsediyorum ben.

Orijinalden alıntı: Faramir

Beyler bu kadar tartışmaya gerek yok. PES'i seven PES. Fifa'yı seven Fifa oynar. Nedir derdiniz yani.

Bizim konumuza saldırmasınlar başka isteğimiz yok

Orijinalden alıntı: [DMC]

fifa konularinda tartisma cikmiyor. niye hep pes konularinda cikiyor..

baslik firenzenin dedigi gibi yanlis dogrusu "PES başlıklarında eleştiri yapanlara karşı ciddi önlemler alınsın, biz oyunun eleştirilmesini çekemiyoruz"

Düz mantık.
    Senin gibi düşünürsek; "PES başlıklarında eleştiri yapanlara karşı ciddi önlemler alınsın, onlar oyunun Fifa'dan güzel olmasını çekemiyorlar"
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.