Şimdi Ara

Pes 5 DEMO !!! DOWNLOAD (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
9.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hunter_hasim

nası bı oyun bu fifa 2006 dan ıyımı

• fifa da ne atari oyunu mu?
  • Öyle demeyin yahu önce Fifa oynayacaklar öğrnecekler oyunları sonra daha iyisine geçecekler. Formulada da böyle bu önce gokarta binersin sonra f1
  • quote:

Orjinalden alıntı: invade

quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

ya yanlız be şu sınırsız oynama olayını çözemedim o trainer ı atıyorum konami klasörüne açıyorum run game diyorum giriyor f4 e basıyorum bişi olmuyo?

BENDE YAPAMADIM 5 dk yetmıo doyamadım onu 1 soliyiverin ! +

taçLarda harıka olmuş kalecinin oyunu eliyle oyuna sokması da kontra atakların akıcılığını arttırmış ayrıca salak sacma verılen paslarda kalkmıs mesela arkası donuk ara pası atamıyosnuz adam arkasını donuyo ole pas verıo

kalecideki yapay zekâ da geliştirilmiş !

bak ben bi yöntem buldum oluyo

şimdi takım seçme yerine geldiğinden itibaren ne kadar süre istiyosan ona bas hep mesela 15 dk. istiyosan f3 e hep bas diğer menüdede arka arkaya hep bas zaman yıldız ayarlarında hep bas oyuna girene kadar hep f3 e bas kesin tutuyo birinde

oh be şöle doya doya oynadık

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Öyle demeyin yahu önce Fifa oynayacaklar öğrnecekler oyunları sonra daha iyisine geçecekler. Formulada da böyle bu önce gokarta binersin sonra f1

• monitör ayarından hz ayarını monitörün desteklediği en son seye getir...
    quote:

Orjinalden alıntı: MK_X

ps2'de çıktığından beri, demo'yu verildiğinden beri(trainer ile birlikte) oynuyorum ve delisi oldum!!!! gerçekçilik adına ne ararsan var! yani KONAMİ yapacağını yapmış yine!!!!

yalnız demo'yu oynarken pes 4'teki gibi bir dalgalanma oluyor ve bir türlü gideremedim!!! vertical sync denen zımbırtı da kapalı üstelik(pes 4'teki sorunu bu şekilde hallediyodum da!!) yardımcı olursanız sevinirim!!!!
  • we9 un we8 den farkı ne ki ?
    Ben hayal kırıklığı uğradım biraz grafik beklendim vardı. Herhalde ps3 ü bekleyecekler. e öyle olursa pc ye çıkmaz ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

monitör ayarından hz ayarını monitörün desteklediği en son seye getir...
    quote:

ps2'de çıktığından beri, demo'yu verildiğinden beri(trainer ile birlikte) oynuyorum ve delisi oldum!!!! gerçekçilik adına ne ararsan var! yani KONAMİ yapacağını yapmış yine!!!!

yalnız demo'yu oynarken pes 4'teki gibi bir dalgalanma oluyor ve bir türlü gideremedim!!! vertical sync denen zımbırtı da kapalı üstelik(pes 4'teki sorunu bu şekilde hallediyodum da!!) yardımcı olursanız sevinirim!!!!

hocam hertz den bahsediyosun galiba benim monitörün en son 75hertz destekliomuş valla onu yaptım şimdi..inşallah dalgalanma olmaz..
    yüksek hertz en iyisi diye biliyorum ama dezavantajı varmı bilemem?

• şu trainer olayını anlatayım trainersiz bişeye benzemez çünkü

şimdi traineri pes5 yüklediğiniz klasöre atın sonra traineri çalıştırın run game diyin

sonra oyun normal açılcak sonra dakika,stad seçme falan ekranında F6 ya basın (F6 30 dk yapıo F5 25 dk F4 20 dk F3 15 dk ) yalnız mesela F6 ya bastık değişikliğin gerçekleşmesi için R1 ya da L1 e basın (ya da klavye de R1 ve L1 e ne ayarladıysanız ) amaç ayarların 2. pencerisine geçmek diğer tuşlar da aşağıda onlara basarak değşik ayarları değiştirebilirsiniz

*________________________________________*
    | PES5 Demo Trainer |
    |----------------------------------------|
    | F1 5min |
    | F2 10min |
    | F3 15min |
    | F4 20min |
    | F5 25min | |
    | Einf (INS) Condition.Home prev |
    | Entf (DEL) Condition.Home next |
    | Pos1 (Home) Condition.Away prev |
    | Ende (END) Condition.Away next |
    | F7 Injuries on |
    | F8 Injuries off |
    | F9 Entrance.Scene on |
    | F10 Entrance.Scene off |
    | F11 Stadium.Effects on |
    | F12 Stadium.Effects off |
    | PgUp Max.Substitutions more |
    | PgDn Max.Substitutions less |
    *________________________________________*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 16 Eylül 2005, 20:13:58 >

• PES5 DEMOSU ÇIKTIĞINDAN BERİ GÜN İÇİNDE EN ÇOK KÜFÜR ETTİĞİM ŞAHISI ARTIK AÇIKLIYORUM KENDİSİ AŞAĞIDAKİ KARE DE HER POZİSYONA FAUL VERİP BENİ JOYSTİĞİ KIRACAK KADAR SİNİRLENDİREN ŞAHIS ONA

Pes 5 DEMO !!! DOWNLOAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 16 Eylül 2005, 20:18:21 >
  • Pes 4 tede bi Kazuki Ito vardır bilirmisiniz Gülmekten çatlıyoz.Daha bugün bana omuz omuza faulden kırmızı kart verdi
  • alla alla çok faul veriyo demiş herkeş ama ben pek abartı görmedim faulleri yerinde veriyo bence ama şu oyun için animasyonlara bittim oyunu gerçeğe çok yaklaştırmış bu hareketler

yanlız bende bi sorun var adam sakatlanıyo ya küçük video giriyo sarı kart yada kırmızı yada uyarıyo falan ondan sonra karanlık oluyo ekran gelmiyo hiçbişi sadece ses geliyo.ama bu olay sadece biri sakatlandığında oluyor.sakatlandıktan sonraki videoya girmiyo yani sedyeyle götürülen video olcak o ama çıkmıyo o işte oyun kalıyo bende reset atmak zorunda kalıyorum pc ye neden böyle bişi oluyo?_
  • ynayan varmı demoyu nasıl bişi güzelmi kesin güzeldirde işte soruyom öle ne akdar iyi olmuş diye

• quote:

Orjinalden alıntı: musty17

PES5 DEMOSU ÇIKTIĞINDAN BERİ GÜN İÇİNDE EN ÇOK KÜFÜR ETTİĞİM ŞAHISI ARTIK AÇIKLIYORUM KENDİSİ AŞAĞIDAKİ KARE DE HER POZİSYONA FAUL VERİP BENİ JOYSTİĞİ KIRACAK KADAR SİNİRLENDİREN ŞAHIS ONA

Pes 5 DEMO !!! DOWNLOAD

puhahahaha yaşa la sen

• beyler yeni hareket buldum oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

ynayan varmı demoyu nasıl bişi güzelmi kesin güzeldirde işte soruyom öle ne akdar iyi olmuş diye

çok ii olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

beyler yeni hareket buldum oyunda

ee sölesene arkası yarın mı yapıon
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

beyler yeni hareket buldum oyunda

ee sölesene arkası yarın mı yapıon

UHUHEUAEUHAE walla HELAL
  • quote:

PES5 DEMOSU ÇIKTIĞINDAN BERİ GÜN İÇİNDE EN ÇOK KÜFÜR ETTİĞİM ŞAHISI ARTIK AÇIKLIYORUM KENDİSİ AŞAĞIDAKİ KARE DE HER POZİSYONA FAUL VERİP BENİ JOYSTİĞİ KIRACAK KADAR SİNİRLENDİREN ŞAHIS ONA

Pes 5 DEMO !!! DOWNLOAD

• quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

monitör ayarından hz ayarını monitörün desteklediği en son seye getir...
    quote:

saol dostum, dediğini yaptım bi de vertical sync'i açtım sorun kalmadı!!!( oyunun başında uyuklamam haricinde)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.