Şimdi Ara

Pes 5 DEMO !!! DOWNLOAD (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
0
Favori
9.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

quote:

yarın ark.cd ye çekip getiriyo.iki kişilik oynanıyo dimi demo.bide uzatma patchini indirdim.off yarın turnuva var dağılınn

bekle belki oynarsın 2 kişilik

en azından klavyeden olmuo

tabiiki klavyeden deil joystickten

vala coyisitik olsa denerdim bilemem oynanırmı oynanmazmı

bakalım yarın denedikten sora sölerim oluyomu olmuyomu.

peki demoda oyuna girerken iki kişi seçme menüsü var dimi? oyuncuya karşı, bilgisayara karşı, aynı takımdan falan filan seçenekleri?

evet var 2 kişi oynıytabiliyosun hatta 8 kişi bile

benim kol bozuldu yaw kardeşimle oynıyamıyorum yarın bi gamepad alcam yaw

oyun gerçekten mükemmel ilk oyayışta biraz yadırgayabşilirsiniz ama biraz oynadınmı gerçekten süper olduğunu anlıyosunuz

• http://www.3dgamers.com/

buraya üye olun üyelik kolay zati o zaman hızlı serverlardan indirebiliyorsunuz ben şu an indiriyorum 23k ile
  • indirelim bakalım,teşekkürler.
  • yarın bende alacam bi gamepad ama ps2 ninaynısı tabi 10 milyon burda
  • indielim hemen
  • indirdim we trailer kotu yaa saniyede bir faul olurmu.ne cok duduk calınıyo oyunda deli oldum game pad i kırıcaktım nerdeyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öz gür

indirelim bakalım,teşekkürler.

önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 16 Eylül 2005, 12:29:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

indirdim we trailer kotu yaa saniyede bir faul olurmu.ne cok duduk calınıyo oyunda deli oldum game pad i kırıcaktım nerdeyse.

konamiye oyun içine önm vermiş yani oynanabilirlik ve gerçekten tam bir futbıl simülasyonu olmuş faul olmasıda bunu bir parçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

indirdim we trailer kotu yaa saniyede bir faul olurmu.ne cok duduk calınıyo oyunda deli oldum game pad i kırıcaktım nerdeyse.

konamiye oyun içine önm vermiş yani oynanabilirlik ve gerçekten tam bir futbıl simülasyonu olmuş faul olmasıda bunu bir parçası

yaa haklısın bekli ama sinirleniyorum zaten asabi biriyim aşırı faul calınıyo bence bide bu sadece tek yarı ben 30 dk cif yarı mac yapsam monitoru kırarım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

yaa haklısın bekli ama sinirleniyorum zaten asabi biriyim aşırı faul calınıyo bence bide bu sadece tek yarı ben 30 dk cif yarı mac yapsam monitoru kırarım

• Topu almak biraz daha zorlaştırılmış, adamların toplara vuruş şekilleri çok daha gerçekçi olmuş, hızlı giderken yön değiştirmeler zorlaştırılmış (ki en mantıklısı bu zaten) ve sahanın üst bölgesinde taç çizgisinin orada giderken kamera çok yukarı çıkmıyor ve böylece ceza sahasını görerek orta yapılabiliyor...

Animasyonlar falan baya bir güzel olmuş... Taktik ayarlarına daha fazla çeşit gelmiş... Oyun çok hoşuma gitti... İlk başlarda bana da çok fark yokmuş gibi gelmişti ama asıl farkı, hemen ardından PES4 oynayınca anladım...

Çıkmasını bekliyorum... (Hala Fifa oynayan mı var ya?)
  • arkadaşlar zaten pesin en büyük özelliği oynanabilirlikte her yıl gelişme göstermesi benim şu ana kadar demoda gördüğüm en iyi özellikler şöyle;
    1-formalardaki sırt nosu yani font olayı her formaya ayrı ayrı font yapabilmek çok güzel.
    2-pes 4 te bazı duran toplara vurma şekli çok kötüydü mesela sağ ayaklı adam yavaş basarsan tuşa sol ayğı ile iğrenç atışlar yapıyordu şimdi harika olmuş.
    3-kornerler harika
    4-artık ceza alanının yakınlarından çektiğimiz şutların gol olma sansı yüksek.
    5-serbest vuruşlarda gol şansı yüksek iyi vurursan.
    6-kontra ataklar daha dikkat çekici hale gelmiş.
    7-formaların şortun üstüne maç ilerledikçe cıkması gercekten oyuna mükemmellik katıyor.

quote:

(Hala Fifa oynayan mı var ya?)

• Oyunu ps2 de türkçe menüler ve türkçe spiker ile oynama şansım olmuştu ve çok memnun kalmıştım.Demoyu görür görmez hemen çekip oynamaya başladım eğer iyi bir sisteminiz varsa oyun bilgisayarda bir başka gözüküyor arkadaşlar oynanışsa 10 üzerinden 10 diyebilirim pes4 teki koşarken kolaycana çalım atma özelliği bu oyunda artık yerini olması geren hale bırakmış bu benim gibi sürekli o tarz çalım atanlara biraz kötü bir haber ama yeni hale alışıncada oyunu kapamak gelmiyor insanın içinden
  • ya ben bı tane ındırdım ıyı bı sıteden ama pl uzantılı bunu nasıl calıstıracagım tıkladıgımda note pad acılıyor
  • %0
  • oyun süper olmuş yine süper yine süper

animasyonlar falan çok gerçekçi ya topa kaymak falan adamların tökezlemesi aşmış.

pes5 ten sonra fifa06 yı açtım oynadım pes5 kadar kesinlikle iyi olmasada 06 dada gelişme var ama pes5 artık kendini aşıyo
  • ya yanlız be şu sınırsız oynama olayını çözemedim o trainer ı atıyorum konami klasörüne açıyorum run game diyorum giriyor f4 e basıyorum bişi olmuyo?
  • quote:

ya yanlız be şu sınırsız oynama olayını çözemedim o trainer ı atıyorum konami klasörüne açıyorum run game diyorum giriyor f4 e basıyorum bişi olmuyo?

BENDE YAPAMADIM 5 dk yetmıo doyamadım onu 1 soliyiverin ! +

taçLarda harıka olmuş kalecinin oyunu eliyle oyuna sokması da kontra atakların akıcılığını arttırmış ayrıca salak sacma verılen paslarda kalkmıs mesela arkası donuk ara pası atamıyosnuz adam arkasını donuyo ole pas verıo

kalecideki yapay zekâ da geliştirilmiş !
  • önce yamay1 kurdugunuz dizine at1n sonra run game sonrada hani stad zaman y1ld1z ayarlar1n1n oldugu yerde F5 e basarsan1z saat ayar1 30 dk olur
  • nası bı oyun bu fifa 2006 dan ıyımı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.