Şimdi Ara

PES 5 de Param war ama Adam Gelmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Takımım Arsenal Milan dan 1189 değerindeki Gerrard ı almaya çalışıyorum.Bu adama 4100 vermeme rağmen transfer breakdown oluyor.Hiç bi iyi oyuncuyu alamıyorum.Örneğin 1000 değerindeki bi adama 4000 veriyorum yine de gelmiyor.
    Bu sizce neden olabilir?
    Siz nasıl adam alıyorsunuz?
    Adamları takas yapıyomusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 1 Temmuz 2006; 20:23:52 >

• transfer zorluğu var sanırım onu en düşük yap
  • paran var mı almak için yoksa onun için gelmeyebilir
  • oyuncu transferi çok zor öle paran olunca gelmiyorlar o ps1 deydi contract lenght fln düşür fiyatı birazdaha artır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 1 Temmuz 2006; 21:25:28 >
  • transfer zorluğunu nerden ayarlayabilirim?
  • Ayrıca 30000 civarında da param war
  • ben hiç transfer yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lig durumunda önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

transfer zorluğunu nerden ayarlayabilirim?

öyle bir seçeneğin yoq
  • O zaman acele etmmim bu transfer konusunda
    Bi de sormak istediğim siz training yapıyomusunuz?Benim oyuncular çok çabuk yoruluyor,ve tam performans bi tek ilk bi kaç maç oynayabiliyolar.İkinci yarı fln çıkarıyorum ama yine de işe yaramıyo?Regula Condition da bi işe yaramıyo
  • walla ben yapıyorum ayrıca sezon sonu trainingleri çok önemli onları ihmal etme benim cisse nin şut gücü 98 olmuştu
  • ronaldinhoyu 60000 e cristiano ronaldoyu 50000 e almıştım

çok iyi oyunculara 3 katı para vermeniz lazım ki gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: semxx

walla ben yapıyorum ayrıca sezon sonu trainingleri çok önemli onları ihmal etme benim cisse nin şut gücü 98 olmuştu

antrenman olayını nerden yapıyoruz ki?
  • ben antreman olayını bi türlü çözemedim 2 maç yapıyolar hemen condition warning uyarısı geliyo yaw nasıl ayarlıcaz antremanları
  • bi de trade loan ile ilgili bişi war o ne
  • Canı istemiyodur hem paran kaç dolar? Az ise gelmez çünkü onlar para yemek istiyolar
  • hmm sizin yardıma ihtiyacınız var

1.Bende ronaldinho ferdinand gibi yıldızları aldım fenerbahçeye fazladan para vermenize gerek yok ligleri hep 1.ci bitirin yeter(ümit özatı werip ferdinandı lucianoyu werip terryi almıştım ama liginizi 1.bitirmeniz lazım kupalarda cok önemli)
    2.Adamlara transfer teklif ettikten sora oyunu kaydedin kabul etmezlerse cıkıp bi daha deneyin o şekilde eninde sonunda alabilirsin
    3.sezon sonunda antremanlar çok önemli
    4.adamlar bırakın yorulsun sakatlanana kadar oynatın bişe olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası
    4.adamlar bırakın yorulsun sakatlanana kadar oynatın bişe olmaz

Öle olmuyo işte
  • eet ya cok sacma olmus 10 mac üst üste yapamıo adamlar gercekte böle mi???? bide omuz omuza mücadelede bile 3 -5 hafta sakatlanabiliolar
  • transfer nasıl yapılıo onu bulamadım ben daha bence takım adamı satmak istemiordur ondan olabilirr dioru
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.