Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.164
Cevap
71
Favori
1.571.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her sene illa bir tane troll cikacak pes konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlineda rakip bulamıyor sistem nedir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 27 Ağustos 2019; 21:34:27 >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Doğru full sürümde demo ya daha az çıkıyorlar
    Demo daki çoğu kisi pes oynamamis kisilerden oluşuyor dayanamıyor
    2 mac yaptim 1 maçta çıktılar ikinci maci 90 dk oynayabildik

Orijinalden alıntı: suÇ

Benim gibi yapin sizde..oyuna baslamadan profiline girip hangi oyunlari oynamis diye bakiyorum..full fifayi oynadigini gorunce baslamadan cikiyorum oyundan :)
    Bakıyorum hep, ilk günlerdeydi o Fifa cılar, galibiyet oranı arttıkça Avrupa bölgesindeki pes15-16-17-18-19 aralarda birkaç da Fifa oynamış olan adamlar denk geliyor. Kimi de profilini kapatmış görünmüyor, maça temkinli başlıyorum, gol yediğinde gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Doğru full sürümde demo ya daha az çıkıyorlar
    Demo daki çoğu kisi pes oynamamis kisilerden oluşuyor dayanamıyor
    2 mac yaptim 1 maçta çıktılar ikinci maci 90 dk oynayabildik
    Valla full pes ciler gelmeye başladı, bakıyorum profiline 15ten beri oynamış adam, arada birkaç Fifa serisi de oynamış. Demo ilk çıktığı günler full Fifa cı geliyordu

Illaki meraktan alip bir kac mac yapip birakanlar var cok oyle..ben oyunda actigi kupalara gore oyuncu seciyorum..fazlaysa oyunda actigi kupalar,o adam iyi oyuncudur diyorum

• quote:

Illaki meraktan alip bir kac mac yapip birakanlar var cok oyle..ben oyunda actigi kupalara gore oyuncu seciyorum..fazlaysa oyunda actigi kupalar,o adam iyi oyuncudur diyorum
    Adamlar ne yapsın alışmışlar langırt oynamaya futbolun ta kendisi ile karşılaşınca affalıyorlar.

• Dk 60 civarları ben 1-0 öndeyken rakip takımı bir tık ileri alınca nedense her maç dağılıyor benim takım. İleride tek paslar falan hep rakibe çarpıyor benim sahaya geri geliyor sanki bir mıknatıs var benim kalede çekiyor topu benim kaleye doğru. 19'da 4-1-3-2 oynadım santos'la ama bu sene bu taktik yemez gibi duruyor. 3 orta sahalı bir 4-3-3 bu senenin formasyonu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 28 Ağustos 2019; 0:50:28 >

Orijinalden alıntı: Kalel99

Dk 60 civarları ben 1-0 öndeyken rakip takımı bir tık ileri alınca nedense her maç dağılıyor benim takım. İleride tek paslar falan hep rakibe çarpıyor benim sahaya geri geliyor sanki bir mıknatıs var benim kalede çekiyor topu benim kaleye doğru. 19'da 4-1-3-2 oynadım santos'la ama bu sene bu taktik yemez gibi duruyor. 3 orta sahalı bir 4-3-3 bu senenin formasyonu olabilir.
    Şu benim Boca Juniors taktiğimi tavsiye ederim, kullanmayı bilen adam için ilerde feci ofansif ve top kaptırdığı an seri şekilde geri dönüyor, tek sorun dakika 70-75te her iki bekler değişmesi gerekiyor;

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

Taktik ekranımda görünmeyen ve taktiği tamamlayan ek detay vereyim;

*Orda duran tek ön liberom mutlaka rakibin en öndeki hücum oyuncusuna "adam adama markaj" uygulaması gerek, rakip çift fw oynuyorsa ikinci forveti de beklerden hangisine yakınsa onla markajlamak gerek, stoperler asla markaj yapmamalı, geride manuel alan savunması..

*Mutlaka ofsayt taktiği açık, çizgi halinde kandıran 2 stoper

*Son olarak da rakip Barcelona alıp tiki-taka ile top çeviriyorsa defansif taktiklerin ilkini Gegenpress yapıyorum sadece.

40ın üzerinde galibiyet serisi yaptım bu takımla, momentum kaynaklı 2 beraberliğim oldu, maç kaybetmedim, en fazla 3 gol yedim 4 attım, o da oyunu iyi bilen Juventus almış biriydi, Ronaldo attı hep uzaktan 3 golü

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Şu benim Boca Juniors taktiğimi tavsiye ederim, kullanmayı bilen adam için ilerde feci ofansif ve top kaptırdığı an seri şekilde geri dönüyor, tek sorun dakika 70-75te her iki bekler değişmesi gerekiyor;

Taktik ekranımda görünmeyen ve taktiği tamamlayan ek detay vereyim;

*Orda duran tek ön liberom mutlaka rakibin en öndeki hücum oyuncusuna "adam adama markaj" uygulaması gerek, rakip çift fw oynuyorsa ikinci forveti de beklerden hangisine yakınsa onla markajlamak gerek, stoperler asla markaj yapmamalı, geride manuel alan savunması..

*Mutlaka ofsayt taktiği açık, çizgi halinde kandıran 2 stoper

*Son olarak da rakip Barcelona alıp tiki-taka ile top çeviriyorsa defansif taktiklerin ilkini Gegenpress yapıyorum sadece.

40ın üzerinde galibiyet serisi yaptım bu takımla, momentum kaynaklı 2 beraberliğim oldu, maç kaybetmedim, en fazla 3 gol yedim 4 attım, o da oyunu iyi bilen Juventus almış biriydi, Ronaldo attı hep uzaktan 3 golü

Alıntıları Göster
    Ofansif beklerle yani devamlı git gel yapıyorken 70'e kadar dayanıyorsa iyi bile. ben defansif yaptığım halde ölüp bitiyorlar.

Ben genelde forveti kontra hedef yapıp diri tutmayı tercih ediyorum ki bana kalırsa demoda gördüğüm kadarıyla fizik kondüsyon olayı bu sene her zamankinden daha önemli. Gücü tükenmiş, ölmüş adam bu sene hepten bitmiş ne pas atıyor ne bir şey. Ama bu taktiği de deneyeceğim.

• Arkadaşlar psn kardeşlik yapmak isteyen varmi standart sürümü alacağim yarı yarıya bölüşelim. veya sec hesap 20 tl daha ucuz olacak şekilde alalım oyunu.pri sec benim için farketmez.

Bir cozum getiremedim bu olaya.sanirim uzun topla cikmak gerek oyle yapanlara ama ben uzun havadan oynamayi sevmiyorum

Onu 2019 dan beri uyguluyorum ma burada fazla yemiyor o taktik 19'a gore☺

• quote:

Onu 2019 dan beri uyguluyorum ma burada fazla yemiyor o taktik 19'a gore☺
    Valla iyi takımlarla hep attım ben, ön direkteki adam sağlam olmalı biraz, biraz da rakibi o an kandırmak, uyutmak gerekiyor ki ön direği kapatana kadar orta açalım. Yani oluyor yine gol, diğer seriler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Adamlar ne yapsın alışmışlar langırt oynamaya futbolun ta kendisi ile karşılaşınca affalıyorlar.

Alıntıları Göster
    Uzun yıllardan beri fifa oynayan biri olarak pes mi fifa mi tartışmalarına pek girmedim girmem de zevkler değişir tabi ki kişiden kişiye göre,lakin fifaya langırt deyip pese futbolun ta kendisi yorumunuza biraz kahkaha attım o yüzden yazmak istedim.Sene olmus 2020 hala sağ analog ile çalım atma özgürlüğü tanımayan,hantal gerçekçi olmayan oyuncu mekaniklerinin olduğu bir oyunu futbolun ta kendisi demek biraz garip geldi açıkçası.Amacım tartışma yaratmak değil yanlıs anlamayın,fifacılara niye konuya salça oluyorsunuz diye kızıyorsunuz da böyle bi yorumu gorunce de insanın gorup yazası geliyor :D Pesin demosundan gram zevk almadım yaklasık 10 maç oynadım hepsini kazandım lakin bana keyif vermedi,size veriyor olabilir buna saygı da duyarım ama futbolun ta kendisi falan diyip te kendimizi kandırmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Uzun yıllardan beri fifa oynayan biri olarak pes mi fifa mi tartışmalarına pek girmedim girmem de zevkler değişir tabi ki kişiden kişiye göre,lakin fifaya langırt deyip pese futbolun ta kendisi yorumunuza biraz kahkaha attım o yüzden yazmak istedim.Sene olmus 2020 hala sağ analog ile çalım atma özgürlüğü tanımayan,hantal gerçekçi olmayan oyuncu mekaniklerinin olduğu bir oyunu futbolun ta kendisi demek biraz garip geldi açıkçası.Amacım tartışma yaratmak değil yanlıs anlamayın,fifacılara niye konuya salça oluyorsunuz diye kızıyorsunuz da böyle bi yorumu gorunce de insanın gorup yazası geliyor :D Pesin demosundan gram zevk almadım yaklasık 10 maç oynadım hepsini kazandım lakin bana keyif vermedi,size veriyor olabilir buna saygı da duyarım ama futbolun ta kendisi falan diyip te kendimizi kandırmayalım

Alıntıları Göster
    "hala sağ analog ile çalım atma özgürlüğü tanımayan"

Taş olursun taş, takımı geçip en son kaleciyi de geçip boş kaleye skill ile girmek mümkün

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.