Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıl sağlığını düşünen insanın oynamaması lazım bu oyunu. Bakma işte bizimkisi de alışkanlık. Paramızla rezil oluyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XY_SCORPION X kullanıcısına yanıt
    18 şut 10 isabetli. Zar zor isabet ettiriyorsun onda da Ter Stegen kesin kurtarıyor daha bir gol atamadım ona ama benim kalecim tam bir kova. Barcelona'nın çektiği şut sayısı 4, attığı gol sayısı 4.

99 Hız/99 Patlama gücü Mane mi daha hızlı yoksa 74 Hız/72 Patlama gücü olan Lenglet mi? Mane dediğinizi duyar gibiyim. Yanlış cevap X Elbette Lenglet daha hızlı bir oyuncu.

Konami'ye gram tenezzülüm yok artık. Ben burada almayın desem de isteyen yine alacak ama üzülen elbette kim olacak oyuncular. Konami gibi paragöz olan bir şirkete herhangi bir şekilde Pes veya başka bir oyunu için para vermem bundan sonra. Yabancı forumlarda görüyorum "ne kadar güzel benzetmişler yüzlerini, oha United lisansını almışlar" falan bir yığın yorumlar var. Anca göz boyuyor Konami. İsterlerse Pogba'yı bitlerine ayırıp oyunun içine bizzat soksunlar, ben bu oyundan zevk alamıyorsam umrumda bile olmaz.

Bütün kadromu saldım. Oyunu da sildim. Bir daha Konami ile görüşmemek üzere. Hideo Kojima gibi birini bile kısıtlayıp şirketten gönderen bir firmadan fazlasını beklediğim için salaklık bende zaten.

• sondurakmrfrk515, adanalı kardeşim. açıklamana hileci p..ler diye açıklama yazmışsın ama 85te 5i yiyince elinden geleni yaptın koparmak için. muhtemelen profilim yabancı olduğu için ortaya çıkmaz sandın ama malesef sobelendin. youtube'dan videonu izlersin artık. pis ettim seni
  • Legend bilgisayara karşıda 60a kadar falan maçı tutarsanız sonrasında çözülüyor. Ama Legend cidden çok zor hata yapmıyorlar ve sizin pas yapmanıza çok iyi engel oluyorlar.

Hep pas arasına giriyor namıssız
  • Top çevirme olayı bu hafta bonkör galiba. Bedavalarla birlikte 6 kez top çektim kahn, maldini, cambiasso, kluivert, bebeto geldi. İlk 3 ü fena değil diğerleri de legend kadroda oynar.

• Bu yunan piçi yaklaşık 10 dakikadır oyunu bu halde bekletti ve hükümsüz sayıldı
    Ben bunların 7 soyunu......
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

• aksoft kullanıcısına yanıt
    Legend her seferinde yeniyorum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC de oynuyorum 900 civari puanim vardi bugun resmen momentumda zirve yapti konami her 2 3maçtan en az birini rakibe veriyo yeni oyun çikicak satmak için momentumu abartti bu kadar adilik olmaz bir tek oynadiğimiz oyun bu ondada konami resmen sistemsel hile yapiyo zayif rakiplere maç veriyo yaz yaz bitmez saçmaliklari tek bişey yazcam otomatik kayma kapali ben kaymayi kullanman normaldede pek. Basmadiğim halde kiritik yerlerde kayiyo adamlar kart görüyo ya ben gole giderken ya adamlar gerideyken serbest vuruş kazaniyolar böyle saçmalikmi olur daha bir sürü şey var. oyun saticaz diye iyice zivanadan çikti bu konami...
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt
    Maçı tutun pas yapın top çevirin gol atamıyorsanızda berabere bitirmeye bakın en kötü uzatmalar penaltılar falan kazanırsınız ve kesinlikle 60-65ten sonra taze kan oyuncular alın oyuna

Legend hatasız oynuyor 70lik bir oyuncu messi gibi oynayabiliyor hele ki bu hafta legendte bana barça çıktı bilmiyorum herkese aynı mı ?
    bazı pozisyonları engelleyemiyorsunuz golü atıyorlar

3. maçımda %75 top bende kalarak 4-1 kazandım

İlk golü rakip atarsa ve kapanrsa açamazsınız ama siz öndeyseniz açık veriyorlar
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    6 kez top çekmeyi nasıl başardınız ? Şu rockie kupasına girebiliyor musunuz ? Şartlar tutmuyor bizim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar müzayedeler kapandı mı?Ajan alamıyorum veri yok yazıyor da yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

6 kez top çekmeyi nasıl başardınız ? Şu rockie kupasına girebiliyor musunuz ? Şartlar tutmuyor bizim
    25.000 gp ile top açılan yerden bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lefterin_sol_ayağı

sondurakmrfrk515, adanalı kardeşim. açıklamana hileci p..ler diye açıklama yazmışsın ama 85te 5i yiyince elinden geleni yaptın koparmak için. muhtemelen profilim yabancı olduğu için ortaya çıkmaz sandın ama malesef sobelendin. youtube'dan videonu izlersin artık. pis ettim seni
    Ooo sen çok geriden geliyorsun ama soner reyis. beceriksiz bir hileci kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine online kapalı durumda.Server hatası veriyor.Online olarak en çok sorun yaşatan ama yine de satışlarına azımsanmayacak düzeyde devam eden tek oyun Pes olmalı.
    Şu anki beceriksiz yapımcılar,Winning Eleven efsanesine dua etsinler.Bu kadar soruna rağmen Pes,sevilmeye ve deli gibi oynanmaya devam ediyorsa bu durum,geçmişteki oyunların inanılmaz bir hayran kitlesine sahip olduğunu gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 5 Temmuz 2019; 10:26:1 >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    yüzsüz bide profil açıklamasına hileci p..ler yazmış:) tam yavuz hırsız
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    sattığı falan yok yahu, her sene daha da düşüyor satış rakamları. bu gidişle daha da düşer zaten. millet öyle grafiğe, yok gerçekçi yüz modellemelerine aldanmıyor artık. oyunu aldıktan sonra başına geleceği çok iyi biliyor herkes
  • lefterin_sol_ayağı L kullanıcısına yanıt
    Karşısındaki oyun,bu kadar tatsız oynanışına rağmen lisanslarının tam olması ve online alt yapısının sorunsuz olması gibi etkenlerle inanılmaz satıyor gibi görülebilir ..Zaten sırf bu iki özellik sayesinde oynanışa önem vermeden her sene yeni oyun çıkarıyorlar..Buna rağmen myclup ,takım kurma,oyuncu bulma vb şeyler sayesinde ve oyuncuların ,gerçek hayataki oyuncularla mental ve görsel olarak bire bir benzeşmesiyle ,top fiziğiyle ,gerçek futbol hissiyatıyla Pes de fena satmıyor ..Mycluple beraber Peste coin satışları ,hiç de fena değildir.
    Bu olumlu özelliklere rağmen Pes yapımcıları,online alt yapıyı düzeltmezse coin satmak uğruna her maça ayrı bir senaryo yazarlarsa Pesin şu anki eski Pes hayranlarından oluşan kitlesini de kaybedebilirler ve Pes,tamamen Free to Play bir oyun haline gelebilir.

Pes te lisanslar tam da olsa,online tamamen sorunsuz hale de getirilse Fifa,sırf ismiyle satmaya devam edecektir..E spor turnuvalarını bazen izliyorum,o oynanışı, o basit golleri,o keyifsiz futbolu asla kabul edemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 5 Temmuz 2019; 11:4:44 >

fifa da çok satmıyor artık, 2019 beklentinin çok altında kalmış. bence futbol oyunlarına olan ilgi genel olarak azalıyor. ha bana soracak olursan ben futboldan başka oyun çok nadiren oynarım kendimi bildim bileli, onu da pes oynarım. fifaya bir türlü elim gitmedi, gideceğini de sanmıyorum. pes ve fifa arasındaki satış farkını pek önemsemiyorum ben, o rakamlar oldum olası öyle, bana göre pes belli bir kitlenin izlediği sanat filmi, fifa ise sıradan ama gösterişli gişe filmi gibi. yani pesi değerlendirirken fifayla kıyas etmem asla, benim zaten oynamadığım, seçeneklerimin içinde bulunmayan bir oyun fifa.
    Arkadaşlar, müzayedeler bitti mi artık?

Veri yok yazıyor devamlı; nasıl alcaz 5* efsaneleri ???
  • ARKADAŞLAR MÜZAYEDEDEN BENİM GİBİ YETENEK AVCISI ALAMAYAN VAR MI?KONAMİYE MAİL ATTIM CEVAP BEKLİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Trakya 83 -- 5 Temmuz 2019; 11:3:44 >
  • 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.