Şimdi Ara

PES 2019 Mobile - Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merakla beklenen PES 2019 Mobile oyunu nihayet çıkışını yaptı ve sunucular aktif hale geldi. Android ve iOS için yayınlanan oyun birçok yenilikle geliyor. Şuan servelarında sorunlar olsada 4 günlük bir çalışmadan sonra KONAMI oyunun güncellemesini yaptı. Önceki günlerde oyunu indirime açan konami UNREAL engine motorunu kullanarak oyuna yeni oynanabilirlikle birlikte geliştirilmiş grafikler ekledi. Ayrıca oyunda Trade sistemide geldi. Yani oyuncularınızı artık takas edebileceksiniz.

    Unreal Engine 4 motoru üzerinde geliştirilen PES 2019 oyunu Türkiye dahil Portekiz, İskoçya, Belçika, Danimarka, İsveç gibi pek çok ligin olduğu oyunda yeni olarak Şili, Arjantin gibi Güney Amerika ligleri ve Japonya ligi de dahil edilmiş. Ayrıca Rusya ligi de ilk kez PES 2019 ile futbol sahalarına geliyor.

    Oyun içi oynanışla ilgili videoda geldi.
    https://www.youtube.com/watch?v=tgeocTjuDo4

    Oyunla ilgili önemli hatırlatma: Oyunda Pes2018 deki oyuncularınız silinmiyor. Aynı oyuncularla devam ediyorsunuz. Hatta oyuncuları geliştirdiyseniz güçleride eski haline dönmemiş


    PES 2019 Mobile oyununu oynayan arkadaşlarla ilerde Turnuvalar yapabiliriz sayfayı sürekli güncellemeyi düşünüyorum. PES 2019 yeni sezon hayırlı olsun.

    Oyunla ilgili her türlü görüş tartışma yardım için burdan yazalım.




    PES 2019 Mobile - Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWTurk -- 15 Aralık 2018; 22:30:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.