Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün mesaj kutusuna bakim dedim bi myclub online da 3 mesaj. 2sinden 70bin GP birinden 250 para çıktı. Nasıl oldu bu? Bu hediyeleri alabilmek için ne yapmak lazım ki? bi anda 100bine yakın GP oldu napayım bu parayla? 1 hafta oldu başlayalı. 2014ten sonra baya zorlandım ama alışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riodororo

arkadaşlar bugün mesaj kutusuna bakim dedim bi myclub online da 3 mesaj. 2sinden 70bin GP birinden 250 para çıktı. Nasıl oldu bu? Bu hediyeleri alabilmek için ne yapmak lazım ki? bi anda 100bine yakın GP oldu napayım bu parayla? 1 hafta oldu başlayalı. 2014ten sonra baya zorlandım ama alışıyorum.

Kardes sana talih kusu konmus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

neden?

Ibrahimovic toplarin icinde yer almasi gerekirken yokmus. Ozur mahiyetinde.

Iki katini verselermis bende ibo haric ya btn siyah topcular varsa :)

• Yalnız bu Ibra olayı, Konami'nin yaptığı dolandırıcılığı kabul etmesi anlamına da geliyor. Eğer biri veya birileri çıkıp da bu olayı kanıtlamasaydı, kimsenin umrunda olmayacaktı.

Gerçi bence Konami hala en üst düzeydeki oyuncuları kuralarda gizliyor veya çok düşük bir ihtimale dahil ediyor. Çok da takmıyorum artık, şans yoksa yapacak bişey de yok..

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    nasıl ya kimseye böyle birşey olmadı mı? :D 122bin GP var napacam bilemiyorum takım da dandirik şuan ama sürekli yendiğim üçün TS 89 oldu. 57lik adam bile canavar gibi oynuyor. Zengin bebeleri almışlar tüm yıldızları da oynatamıyorlar :D
  • Beyler bu toplarin sırrı nedir? Nasıl tutturacaz ya var mı bi kuralı?

• Bende çok açtırdım ama hiç yıldız gelmedi :(
  • Bu hediye gpler neden geliyor? La 100bin gp hediye geldi geçen hafta 150k gp var takimda napayım? Ricci bauao falan dandik adamlarla oynuyorum.

• Riodororo R kullanıcısına yanıt
    şampiyonlar ligi futbolcuları gelince bütün hepsini kullan aç 5 yıldız gelir diye düşünüyorum
  • Ne zaman gelecek Şampiyonlar Ligi bir daha? Sürekli yapılıyor mu?

Bugun geliyor hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Yalnız bu Ibra olayı, Konami'nin yaptığı dolandırıcılığı kabul etmesi anlamına da geliyor. Eğer biri veya birileri çıkıp da bu olayı kanıtlamasaydı, kimsenin umrunda olmayacaktı.

Gerçi bence Konami hala en üst düzeydeki oyuncuları kuralarda gizliyor veya çok düşük bir ihtimale dahil ediyor. Çok da takmıyorum artık, şans yoksa yapacak bişey de yok..

Dediginiz cok dogru hocam, gecen cl toplarinda hemen hemen 15 e yakin siyah top geldi gelenler hep 80-81. Hicmi 85 ustu adam gelmez ya 15 topun icinden isin icinde cakallik var, bu cakalligida millet para ile coin satin alsinlar diye yapiyorlar. Yoksa cakallik olmasa ronaldo robben gibi oyuncular kolay ciksa kime satacaklar o coinleri

Oyun icinde oyunun para ile satilmasindan nefret ediyorum, resmen tuzak iyice fifaya benzedi bu konuda pes.

• pape kullanıcısına yanıt
    aa harbi bugün geliyor mu ?? neden bugün peki? yani ne zamanlarda geliyor? ona göre bilelim yani
  • bir oyuncunun uyumluluğunu artırmak için sürekli oynatmak mı gerekiyor? Yoksa uyumluluk artmıyor mu? ricci gibi salak saçma adamlarla yene yene TS 95 oldu da zayıf kalıyor takım çok güçlü kadrolara karşı. Ter dökerek her maç yenmekten bıktım.
  • pape kullanıcısına yanıt
    Oyun ilk çıktığında demiştim hala da arkasındayım bu düşüncemin; 2015'le birlikte PES'in içine para olayı girdiği için kimse oyunun doğal ve adil olacağını düşünmesin, mutlaka oyuna müdahaleler olacaktır ki oluyor, bunun en bariz örneği Ibra fiyaskosu ve yıldız oyuncuların siyah toplar içinde ayrıca daha düşük bir ihtimale denk getirilmesi..

Nasılsa coin alanlar var, bizim gibi coin almak istemeyenler durumu kabullensin artık. 2016 çıkacak ama takımlarımızda hala CR7, Messi veya Ibra yok, ne diyim ki, ocağın sönsün Konami :)

Oynadıkça uyumluluk artar ancak kimi oyuncunun uyumluluğu 99'a kadar çıkarken kimisi ne kadar oynarsa oynasın 84 veya 94'te takılı kalabiliyor. Oyuncuların gücü kısıtlıysa takım kimyası 99 bile olsa bi yere kadar, yetenekli oyuncu şart. Ek olarak, oyuncunun detaylarında ekstra özellikler varsa gücü 78'lik olsa bile etkili olabilir.

İyi oyuncuları bulmak için CL maçlarının olduğu haftaları değerlendir, bu zamanlarda siyah top çıkma olasılığı normale göre daha fazla.

• 350.000 GP yaptım ŞL özel temsilcisini bekliyorum
  • Şampiyonlar Ligine özel gelen teklifler kaç haftada bir yenileniyor ? Bakım var sanırım giremiyorum my club'e böyle birşeyin olduğunu yeni öğrendim parayı harcadık dün
  • Bundan sonraki yenileme 19 Martta. Ama paran varsa bu temsilcide harca hepsini çünkü bildiğim kadarıyla 19 Martta çıkacak temsilcide ŞL kalan takımlarım futbolcuları gelecek örneğin M.City ve PSG elenince bu takımlardaki futbolcular gelmeyecek.
  • 19 deneme 10siyah 1 adet 84 1 adet 83 1 adet 82 4 adet 81 3 adet 80 benim tablo budur :)

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.