Şimdi Ara

Pes 2014 DLC 1.0 ve Patch 1.01 Çıktı! Tek Link İndir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
36.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PES 2014'ün KONAMI tarafından yayınlanmasının hemen ardından PES 2014 1.01 PATCH yani resmi güncellemeside firma tarafından hemen yayınlandı. Pes 2014 te ki ki hataları gideren ve oyunu güncelleyecek olan PES 2014 1.01 patch official update adı altında yayınlanan resmi güncellemeyi indirerek setup şeklinde çok rahat bir şekilde oyuna uygulayabilirsiniz.

DOWNLOAD – PES 2014 1.01 PATCH TURBOBİT İNDİR TEK LİNK

http://turbobit.net/iae5679len2v.html

__________________________________________________ ____________________________________________

PES 2014 DLC 1.0 TEK PART İNDİR

PES 2014‘ün çıkmasından kısa bir süre geçmesine rağmen oyun için resmi güncellemeler gelmeye devam ediyor. Kısa bir zaman önce yayınlanan 1.01 patch’den sonra PES 2014 içinde bir çok güncellemeyi içeren ilk Dlc de KONAMI tarafından yayınlandı. PES 2014 DLC 1.0 ile oyuna yeni toplar eklendi, oyun hataları düzenlendi,bazı takımların üçüncü formaları eklendi,bazı logoları güncelleştirildi ve daha bir çok yenilik oyununuza gelecek.

NOT: Bu PES 14 dlcyi kurabilmeniz için öncelikle PES 2014 oyununuza 1.01 Patch yüklemelisiniz.

PES 2014 DLC 1.0 KURULUM: İndirmiş olduğunuz rarlı dosyanın içinde ki dosyaları” C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download” içerisine atınız.

PES 2014 DLC 1.0 Turbobit Tek Link İndir:

http://turbobit.net/qufa9p7kpirx.html

ÖNEMLİ NOT: Turbobit.net'ten ücretsiz indirme ile bu dosyayı 120 dakikada (2 saat) indirirsiniz, premium alırsanız aynı dosyayı sadece 12 dakikada indirirsiniz...
    Turkcell, Avea, Vodafone hattınızdan SMS ile premium almak için:

BURAYA tıklayın Download fast - Yüksek Hızda iNdirme ye tıklayın, gelen ekranda yukardan SMS'i seçin,

3 aylık premium almak için turbonet100 yazıp 7979'a,

1 aylık premium almak için turbonet30 yazıp 7979'a,

1 haftalık premium almak için turbonet7 yazıp 7979'a gönderin

Telefonunuza gelen PİN'i doğru bir şekilde boş kutucuğa girin ve premium hızda indirin... iyi eğlenceler...

SMS yerine Reseller list veya Kredi kartı ile ödemeyide tercih edebilirsiniz.

__________________________________________________ ________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanDemirali -- 11 Ekim 2013; 0:16:25 >

• hocam eline sağlık ama, ben 1.01 patch yükledim + DLC download klasorune attım. oyun DLC yi görmüyor, uygulanmamış diyor. nasıl yapacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 21 Eylül 2013; 9:36:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

hocam eline sağlık ama, ben 1.01 patch yükledim + DLC download klasorune attım. oyun DLC yi görmüyor, uygulanmamış diyor. nasıl yapacağız ?

Daha önce pes yaması kurdunuz galiba, onu kaldırıp tekrar deneyin

• Bu d.l.cyi pek anlamam ne işe yarar? Transfer güncellemesi mi?
  • pes yaması derken hangisini kastettiniz anlamadım ? DLC kurmadan önce patch 1.01 kurun diye notlar var heryerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

pes yaması derken hangisini kastettiniz anlamadım ? DLC kurmadan önce patch 1.01 kurun diye notlar var heryerde

Resmi güncellemeyi demiyorum, transfer yaması falan çıktı onları kurmadan önce resmi güncelleme ve DLC paketini yüklemelisiniz.

Oyunda bu tür eklenti varsa bu hatayı veriyor

Ayrıca DLC yi tek link olarak konuya ekledim, artık daha kolay indirilebilir
  • ben reloaded olarak indirdim 2014 ü daha sonra 1.01 i uptade yi kurdum oyundan girip veri paketi güncellemesini baslatmak isteyince kayıt kodu soruyo orjinal değil oyunum paketi kuramam mı bu durumda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende oyun kurulu ama C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download böyle bi dosya yok. PESin içinde sadece klasör olarak data var
  • Ben yamayı C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download buraya kurdum fakat hiç bişey olmadı ne yapmamız gerekiyor
  • Orijinal oyun kullananlar online oynamak için resmi güncelleme!

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

İstatistiklerden veri paketi güncellemesini yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F912EC139 -- 21 Eylül 2013; 21:24:07 >
  • 1 kbyle iniyor yaw bu ne
  • Dediklerini aynen yaptım hatta oyunu sildim en baştan yükledim dediğin adımları uyguladım transferler filan yine yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hy11

Orijinal oyun kullananlar online oynamak için resmi güncelleme!

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

İstatistiklerden veri paketi güncellemesini yapabilirsiniz.

Bi print screen yap gözümsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar ben yamayı kurarken şu hatayı aldım bi yardım edseniz???
    https://store.donanimhaber.com/62/b9/06/62b90608bc669e7f50fff9ed17c429bf.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidi@geforce -- 22 Eylül 2013; 12:06:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nvidi@geforce

ya arkadaşlar ben yamayı kurarken şu hatayı aldım bi yardım edseniz???

aynı hatayı bende aldım oyunu sil tekrar yükle geçiyor merak etme

• dosya tc ye yuklermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

dosya tc ye yuklermisiniz

nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsdc35

quote:

ya arkadaşlar ben yamayı kurarken şu hatayı aldım bi yardım edseniz???

aynı hatayı bende aldım oyunu sil tekrar yükle geçiyor merak etme

tamam deniycem

• quote:

quote:

nasıl yani?

turbobitten indiremeyenler için , indirenler indirdigi dosyaları dosya tc ye upload ederse bizde ordan indirebiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

nasıl yani?

turbobitten indiremeyenler için , indirenler indirdigi dosyaları dosya tc ye upload ederse bizde ordan indirebiliriz.

yamayımı yüklememi istiyorsun kusura bakma anlamadım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.