Bildirim
PES 2014 çift gamepad ÇALIŞMIYOR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19
Pes 2014te garip bir sorun başıma geldi. PCye 2 gamepad takılı pes 2013te fifada vs. sorunsuz karşılıklı oynuyorum ama pes 2014 sadece 1ini görüyor karşılıklı maç yapamıyorum. Bunun için ayarmı yapmam gerekiyor. Yardımınızı bekliyorum.
settings.exe yi çalıştırıp ordan gamepad ayarlarına girip kntrlchz2 yi seçip menülerde gamepad'in adını bulup ayar yapman gerekiyor yapmadıysan
-
Sağol oldu. Yapamayanlarda buna bakabilir.
-
rica ederim -
Pes 2014'un kapaginda Games For Windows ibaresini goremedim acaba resmi olarak desteklemiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ben de çalışmıyor, başka yöntem var mı acaba?Settings'te 2 tane ama oyuna girince tek gamepad çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19
Pes 2014te garip bir sorun başıma geldi. PCye 2 gamepad takılı pes 2013te fifada vs. sorunsuz karşılıklı oynuyorum ama pes 2014 sadece 1ini görüyor karşılıklı maç yapamıyorum. Bunun için ayarmı yapmam gerekiyor. Yardımınızı bekliyorum.
settings.exe yi çalıştırıp ordan gamepad ayarlarına girip kntrlchz2 yi seçip menülerde gamepad'in adını bulup ayar yapman gerekiyor yapmadıysan
defalarca yapmama rağmen oyuna girdiğimde biri görünmüyor. ayrıca diğer kol da ayarlı değil . bir türlü beceremedim.
-
macbook kullaniyorum iki gamepad ile de oynayabiliyorum ama ikisini birden aktif hale getiremiyorum. biri wifi biri de kablolu. kontrollerde ayar yaparken ikisinide goruyor fakat ikisinide joystick olarak goruyor. acaba cakismadan dolayi mi calismiyor? Sorunu nasil halledebilirim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X