Şimdi Ara

PES 2014 1.04 Öncesi ve Sonrası Hatalar [Karşılaştırma]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Oyun ilk açıldığında arkaplanda çalan müziği değiştiremiyoruz (benim hiç sevmediğim müzik, sinir ediyor)
    2. Menü aşırı hantal
    3. Manuel oyun planı yaparken imleç aşırı hantal
    4. Oyunculara yanlış dereceler atanmış.
    5. Yağmurlu hava yok (Fox Engine'i tam entegre etmeyi becerememişler)
    6. Oyunun saha zemini çok farklı. Bu da onun atarilerdeki futbol oyunlarına benzemesine neden olmuş.
    7. Oyunda özellikle yakın çekimlerde FPS düşüşleri akıcılığa büyük darbe vurmuş (oyun oynarken akıcılığı korumuşlar, sorun yok)
    8. Herzaman ki gibi dev lisans sorunları var (yamalarla halledilebiliyor ancak orjinalinde olması herzaman daha iyidir).
    9. Çok kısıtlı ligler var. Almanya ve Türkiye ligi en büyük eksiklerden
    10. Oyun arcade'den simülasyon tarzına kaydırılırken büyük eksiklikler çıkmış (özellikle paslar ve top kontrolleri çoğu zaman saçmalıyor)
    11. Özellikle şutlarda sıklıkla 2-4 saniye geç işliyor. Bir keresinde orta sahanın sol kanadından ceza sahasına koşu yapar yapmaz şut çekmek istediğimde oyuncum kaleye 2 metre kalana kadar koşu yapıp sonra vurdu. Sanırım 6 saniye falan geçti.
    12. Oyuncu yüz modellemelerinde çok geriye gidilmiş. Ronaldo ve Messi'yi tanımadım.

PES 14 1.04 Sonrası:

1. Madde: Düzeltilmedi
    2. Madde: Menü daha hızlı ve artık hantal değil
    3. Madde: Oyun planındaki imleç hızlandırılmış ancak titremesi geçmemiş
    4. Madde: Düzeltilmedi
    5. Madde: Düzeltilmedi
    6. Madde: Düzeltilmedi
    7. Madde: Yakın çekimlerdeki FPS düşüklüğü ve takılmalar düzeltilmedi
    8. Madde: Düzeltilmedi
    9. Madde: Düzeltilmedi
    10. Madde: Pas ve top kontrolleri, ilk dokunuşlar, geç pas, şut ve orta olayı tamamen düzeltilmiş.
    11. Madde: Tamamen düzeltildi
    12. Madde: Oyuncu yüzleri çok daha iyi hale getirilmiş.

+1 Ekstra: Transferlerin tümü yapılmış ve 1000'e yakın oyuncu eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 22 Kasım 2013; 10:03:52 >

• Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun önce oynanabilirliğine bakarım ben. o tamamsa grafikler yüzler formalar menüler felan önem kazanır benim için.
    oyunun oynanabilirliği çok kötü. ben ana lig online oynuyorum sadece. ofline oyun hiç oynamadım. top kontrolü, dönmeler, top sürme, çalım, pas verme, duran toplar, sutlar oyunda oynanabilirlik adına temel hangi öğe varsa olmamış. Bu kadar fazla tuş kombinasyonu çok gereksiz. eli alışacak insanın ve bir kaç özel kombinasyonuda seri yapmayı öğreneceğiz tabi ama bu kadar karmaşıklaştırmak mantıksız olmuş bence. hepi topu iki elimiz var. :))

en önemli sorunsa ceza alanına yaklaştığında oyunun yavaşlaması. bu anlaşılabilir de değil alışılabilir de değil. adamda ronaldo var ben adını bile bilmediğim 78 overalli dandik stoperimle tüm maç arkama kaçtığı her pozisyonda yetiştim adama. adam hep oyun bilmese koşarak düz top sürmeyide mi bilmiyor yahu :))
    oyunun 60 dan sonra yavaşlaması oyuncuların formu düşüyor diye yorumlanabilir ama o yorulmaya bağlı yavaşlama da abartılı olmuş bence.

şutlar tam facia. yediğim gollerin yarısından fazlası aşırtma vuruş. ahali bu seneki açığı bulmuş vur aşırtmayı hop gol. gerk kalan yarısıda kalecinin altından çok cılız ve yavaş giden toplar. bir çoğunun bilerek vurulmadığı bile belli :))

şöyle kallavi bir şut çeken, ceza alanı dışından vuran çok az gördüm. onlarda henüz parasızlıktan dandik olan kalaecim tarafından buffon edasıyla hep kurtarılıyor. ben inatla gereksiz yere aşırtma vurmamaya ve köşelere şutlar atmaya devam ediyorum :)) gol de atamıyorum haliyle :)
    uzaktan şutlara olmayacak hamleler yapan kaleciler ne hikmetse dönen toplarda mala bağlıyor :))

ha hiç mi iyi şey yok derseniz şunu derim. oyun pes 13 den çok farklı dizayn edilmiş. adamlar artık biraz daha zor futbol bilenin oynayabileceği, daha çekişmeli, daha takım oyunlu kısacası daha futbol olan bir şey yapalım demişler ben bunu anladım açıkçası. niyet çok hoş tam ihtiyacım olan şey ama olmamış agalar. çay tiryakilerinin çok iyi anlayacağı bir örnekle anlatayım. konami mütiş harman bir çay demlemiş çaya suyunuda eklemiş ateşi de kısmış ama dem tam oturmadan bardaklara doldurup servis etmiş. :))) kısacası mundar etmiş.

benim şahsi yorumumdur. hiç bir kişi yada kurumu bağlamaz. al sat tavsiyesi de değildir . :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

PES 14'ün eksileri:

1. Oyun ilk açıldığında arkaplanda çalan müziği değiştiremiyoruz (benim hiç sevmediğim müzik, sinir ediyor)
    2. Menü aşırı hantal
    6. Oyunun saha zemini çok farklı. Bu da onun atarilerdeki futbol oyunlarına benzemesine neden olmuş.
    7. Oyunda özellikle yakın çekimlerde FPS düşüşleri akıcılığa büyük darbe vurmuş (oyun oynarken akıcılığı korumuşlar, sorun yok)
    8. Herzaman ki gibi dev lisans sorunları var (yamalarla halledilebiliyor ancak orjinalinde olması herzaman daha iyidir).
    10. Oyun arcade'den simülasyon tarzına kaydırılırken büyük eksiklikler çıkmış (özellikle paslar ve top kontrolleri çoğu zaman saçmalıyor)
    11. Özellikle şutlarda sıklıkla 2-4 saniye geç işliyor. Bir keresinde orta sahanın sol kanadından ceza sahasına koşu yapar yapmaz şut çekmek istediğimde oyuncum kaleye 2 metre kalana kadar koşu yapıp sonra vurdu. Sanırım 6 saniye falan geçti.
    12. Oyuncu yüz modellemelerinde çok geriye gidilmiş. Ronaldo ve Messi'yi tanımadım.

PES 14'ün artıları:

1. Fox Engine ile yepyeni PES deneyimi
    2. Oyun %100 Türkçe
    3. Oyun planını istediğimiz gibi ayarlayabildiğimiz mükemmel bir sistemi var (söylemeden geçemeyeceğim, Fifa halen 2005'ten kalan sistemi kullanıyor)
    4. Arcade'den simülasyona geçilmesi, eskisi gibi 2 pas ile gol atmayı çok zorlaştırmış. Artık herkes takım oyunu oynamayı öğrenecek.
    5. Top eskisi gibi futbolcunun ayağına yapışmıyor, biraz daha serbest bir top var.

Sizlerinde artı-eksi yazacaklarınız varsa belirtebilirsiniz.
    Oyunun %100 Türkçe olması demek içerisinde bulunan spikerin de Türkçe olması demektir. Bkz: FM 2014

@judasole beğeniye tıkladım bile hocam... :)

• @Locked1

Aslında Türkçe spiker çıkarsa spikerde dahil tam Türkçe olacak. Konudaki ilgili kısmı düzenledim.

@judasole

"konami mütiş harman bir çay demlemiş çaya suyunuda eklemiş ateşi de kısmış ama dem tam oturmadan bardaklara doldurup servis etmiş."

Bu sözünü çok beğendim. Gerçekten oyun bayat değil, sadece tam demini almamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 24 Ekim 2013; 16:16:21 >
  • Oyunun en büyük eksilerinden biri serbest vuruş ve kornerdeki çizgi olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: judasole

oyunun önce oynanabilirliğine bakarım ben. o tamamsa grafikler yüzler formalar menüler felan önem kazanır benim için.
    oyunun oynanabilirliği çok kötü. ben ana lig online oynuyorum sadece. ofline oyun hiç oynamadım. top kontrolü, dönmeler, top sürme, çalım, pas verme, duran toplar, sutlar oyunda oynanabilirlik adına temel hangi öğe varsa olmamış. Bu kadar fazla tuş kombinasyonu çok gereksiz. eli alışacak insanın ve bir kaç özel kombinasyonuda seri yapmayı öğreneceğiz tabi ama bu kadar karmaşıklaştırmak mantıksız olmuş bence. hepi topu iki elimiz var. :))

en önemli sorunsa ceza alanına yaklaştığında oyunun yavaşlaması. bu anlaşılabilir de değil alışılabilir de değil. adamda ronaldo var ben adını bile bilmediğim 78 overalli dandik stoperimle tüm maç arkama kaçtığı her pozisyonda yetiştim adama. adam hep oyun bilmese koşarak düz top sürmeyide mi bilmiyor yahu :))
    oyunun 60 dan sonra yavaşlaması oyuncuların formu düşüyor diye yorumlanabilir ama o yorulmaya bağlı yavaşlama da abartılı olmuş bence.

şutlar tam facia. yediğim gollerin yarısından fazlası aşırtma vuruş. ahali bu seneki açığı bulmuş vur aşırtmayı hop gol. gerk kalan yarısıda kalecinin altından çok cılız ve yavaş giden toplar. bir çoğunun bilerek vurulmadığı bile belli :))

şöyle kallavi bir şut çeken, ceza alanı dışından vuran çok az gördüm. onlarda henüz parasızlıktan dandik olan kalaecim tarafından buffon edasıyla hep kurtarılıyor. ben inatla gereksiz yere aşırtma vurmamaya ve köşelere şutlar atmaya devam ediyorum :)) gol de atamıyorum haliyle :)
    uzaktan şutlara olmayacak hamleler yapan kaleciler ne hikmetse dönen toplarda mala bağlıyor :))

ha hiç mi iyi şey yok derseniz şunu derim. oyun pes 13 den çok farklı dizayn edilmiş. adamlar artık biraz daha zor futbol bilenin oynayabileceği, daha çekişmeli, daha takım oyunlu kısacası daha futbol olan bir şey yapalım demişler ben bunu anladım açıkçası. niyet çok hoş tam ihtiyacım olan şey ama olmamış agalar. çay tiryakilerinin çok iyi anlayacağı bir örnekle anlatayım. konami mütiş harman bir çay demlemiş çaya suyunuda eklemiş ateşi de kısmış ama dem tam oturmadan bardaklara doldurup servis etmiş. :))) kısacası mundar etmiş.

benim şahsi yorumumdur. hiç bir kişi yada kurumu bağlamaz. al sat tavsiyesi de değildir . :))))

ÇAY ÖRNEĞİ CUKK OTURMUŞ HOCAM TEBRİKLER..YEMEĞİN TÜM MALZEMELERİNİ KOYMUŞLAR AMA PİŞİRMEYİ BECEREMEMİŞLER BENCE DE:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cl.de son 16da eşleştiğim bütün takımlar beni 2. maçımızda yendi ve hep final oynadı. Bu ne saçma bir oyun mantığıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatatesliDondurma

Oyunun en büyük eksilerinden biri serbest vuruş ve kornerdeki çizgi olayı

Klavyeden Q, oyun kolundan LB tuşuyla o çizgiyi kaldırabiliyorsun. Hatta oyun ayarlarından da kaldırabiliyorsun. Bu bir eksik değil.
  • 2013 te de olduğu gibi offline mod bir lig kuramıyorsun
    oyuncu değişikliği yaparken oyuncuyu seçtiğinde seçtiğin oyuncu ekrandan yok oluyor (bazen)
    menü geçişleri ve maçı başlatması çok yavaş.
  • Bugün yeni birşey keşfettim; gece maçlarında oyuncuların gölgeleri kaybolup-geri geliyor. Sık olmaya başladı.
  • Konu güncellendi.
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum: yeni güncellemeyi nasıl kurmamız lazım yardımcı olabilir misiniz? dlc2 var, veri sürümü 1.04 var bunların boyutu nedir yani doğru olanları kaç mb? bir de 800 mb boyutlu olan bir dosya var galiba indirilmesi gereken, bu hangi isim altında? bir de kurulum yaparken sadece bunları indirip yüklemek yeterli mi, birini diğerinin içine yapıştırmamız mı lazım? yardımcı olabilecek varsa sevinirim.. ben sadece 1.04'ü yükledim 43 mb boyutunda ama bu tek başına bir işe yaramaz muhtmelen, pc için soruyorum (oyun orjinal değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih deniz -- 6 Aralık 2013; 20:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih deniz

arkadaşlar birşey sormak istiyorum: yeni güncellemeyi nasıl kurmamız lazım yardımcı olabilir misiniz? dlc2 var, veri sürümü 1.04 var bunların boyutu nedir yani doğru olanları kaç mb? bir de 800 mb boyutlu olan bir dosya var galiba indirilmesi gereken, bu hangi isim altında? bir de kurulum yaparken sadece bunları indirip yüklemek yeterli mi, birini diğerinin içine yapıştırmamız mı lazım? yardımcı olabilecek varsa sevinirim.. ben sadece 1.04'ü yükledim 43 mb boyutunda ama bu tek başına bir işe yaramaz muhtmelen, pc için soruyorum (oyun orjinal değil)

Hem 800 MB hem de 43 MB güncellemesinin ikisini de yapacaksınız.
  • Hala çılgınlar gibi Pes 2013 oynuyoruz evde ; 2014 oynanacak durumda mı kardeşim.

Ona göre gidip orginal alacağım Steam'de bekledim o kadar hala gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Hala çılgınlar gibi Pes 2013 oynuyoruz evde ; 2014 oynanacak durumda mı kardeşim.

Ona göre gidip orginal alacağım Steam'de bekledim o kadar hala gelmedi.

Konuya öncesi-sonrası eklemiştim. Oradan fikir sahibi olabilirsiniz.

Ben oynuyorum, oyun bana gayet kaliteli geliyor. Ara sıra arkadaşlar geliyor, onlar PES 2014 bilmediği için 2013 oynuyorum. 2013 bana çok saçma geliyor.

PES 2013 ile 2014 küçük kıyaslaması:
    - 13'te bir oyuncunun rakip oyuncuya koşarak yetişmesi mümkün değil. Defans arkasına atılan ara pasa rakip hemen yetişirken, bizim defans oyuncuları kendini bu rakibin hızına göre ayarlıyor ve arada atıyorum 3 metre varsa bu mesafe sürekli korunuyor, defans ne kadar koşarsa koşsun yetişemiyor.

14'te böyle bir olay yok. Sadece forvet depar atmıyor, tüm oyuncular depar atabiliyor. Bu yüzden defansta boşa çıkan futbolcu oldumu yön değiştirmeden bir oyuncuyu koşturursak depara geçiyor ve oyuncuya yetişiyor.

- 13'te topu istediğimiz yönlere istediğimiz kadar çekelim oyuncu ne yoruluyor ne sersemliyor ne de başka birşey oluyor. Aynı hızda topu farklı yönlere çekebiliyor. Yani hızı hiç azalmıyor.

14'te böyle değil; iki yöne gitmek güç istiyor, bir oyuncuyla 3-4 yöne topu çektiniz mi oyuncu yorulup sersemliyor. Bu durumda pas vermek zorundasınız.

- 13'te ara pasları gamepad'deki RT tuşuyla verirsek kesinlikle bizim oyuncumuz alıyor, rakip resmen manuel mode geçiyor, topu alması çok zorlaşıyor. Bu yüzden ara pasların çoğu tutuyor.

14'te tüm paslara oyuncunuzu yönlendirip almak kolay, ara pasları geçirmek zorlaştırılmış. Rakip oyuncu ara pasın önüne otomatik geçebiliyor (top yakınından geçerse)

- 13'te kafa vuruşları çok saçma, çoğunlukla kafanın ortasıyla yukarıya vuruyorlar.

14'te alınla vurulabiliyor ve çok güzel kafa golleri atılabiliyor. Kornerden gol atmak bu yüzden kolaylaşmış.

- 13'te takım oyunu kavramı yok. En uçtaki adama ara pas at, defans zaten yetişemiyor, kaleciyle karşı karşıya kal, sola çek vur gol.

14'te takım oyunu olmadan kalenin yüzünü bile görmeniz oldukça zorlaşmış. Oyuncu sabit hızla koşamıyor, ara paslar kolayca en uçtaki oyuncuya ulaşmıyor. Oyunculara çalım atmak için sağ-sol yapmak yetmiyor, her oyuncu çalım yemiyor.

Sonuç olarak gerçekçilik ve oynanabilirlik yönünden PES 2014 bence alkışı hakediyor. PES 2013 çok daha arcade tarzıdır.

• PES 2013de aşırtma zor ve mantıklı idi.

PES 2014 aşırtma peynir ekmek gibi ceza sahasının neresinden(6 pas dahil) vurursanız vurun %80 gol olur.
    L1+3gen ile yanındakine pas atamayan adam 40-50 metre ileri noktas pası atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Den57 -- 8 Aralık 2013; 11:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

PES 2013de aşırtma zor ve mantıklı idi.

PES 2014 aşırtma peynir ekmek gibi ceza sahasının neresinden(6 pas dahil) vurursanız vurun %80 gol olur.
    L1+3gen ile yanındakine pas atamayan adam 40-50 metre ileri noktas pası atıyor.

PES 2013'teki aşırtma gollerinden klip yapsam komedi klibi koyardım adına. Rakip-kaleci arası 1 metre, kaleci-kale arası 1 metre. Toplam 2 metrelik mesafede topu 3 metre aşırtarak gol atmak çok mantıklı ve gayet fizik kurallarına uygun değil mi?

PEs 2013'te fizik yok denecek kadar azdır.

LB+Ara pas tuşu tüm PES serilerinde aynı işlemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

PES 14 1.04 Öncesi:

2. Menü aşırı hantal

PES 14 1.04 Sonrası:

1. Madde: Düzeltilmedi
    2. Madde: Menü daha hızlı ve artık hantal değil
    3. Madde: Oyun planındaki imleç hızlandırılmış ancak titremesi geçmemiş
    4. Madde: Düzeltilmedi
    5. Madde: Düzeltilmedi
    6. Madde: Düzeltilmedi
    7. Madde: Yakın çekimlerdeki FPS düşüklüğü ve takılmalar düzeltilmedi
    8. Madde: Düzeltilmedi
    9. Madde: Düzeltilmedi
    10. Madde: Pas ve top kontrolleri, ilk dokunuşlar, geç pas, şut ve orta olayı tamamen düzeltilmiş.
    11. Madde: Tamamen düzeltildi
    12. Madde: Oyuncu yüzleri çok daha iyi hale getirilmiş.

+1 Ekstra: Transferlerin tümü yapılmış ve 1000'e yakın oyuncu eklenmiş.

Öncelikle zahmet edip böyle açıklayıcı bir yazı yazmanı takdir ettiğimi söyleyeyim, aydınlatıcı olmuş bir çok konuda, ancak bazı maddeler var ki herhangi bir resmi yama ile düzeltilebilecek şeyler değil. Bunlara "düzeltilmedi" yazmayı pek isabetli bulmadım. Kendi fikirlerimi söyleyeyim;

1. Oyunun yamasız halinde de, yamalı halinde de kendi müziklerimizi koyabiliyoruz ve hangi müziğin çalıp çalmayacağını seçebiliyoruz, müzik konusunda sorun yok. Bana sorarsan tek problem FIFA'daki çalan şarkıyı geçme seçeneğinin olmayışı.

4. "Yanlış dereceler" çok öznel bir tabir. Kime göre, neye göre yanlış? Ben de senin gibi, PES'teki derecelendirmeleri çok başarılı bulmuyorum, ama yanlış yerine abartılı demek veya kötü kararlar verilmiş demek daha doğru olur. Derecelerde data hatası yok. Mesela Guidetti 94 olsa da Agüero 76 olsa o zaman yanlış diyebilirdik. PES'in bu konudaki en önemli eksiği de WWE sistemi (biz oyuncuların tavsiyeleriyle oyuncular üzerinde değişiklikler yapılması) gibi bir sistemin olmaması, ve editörlerin özellikle kimi liglerle ilgili az bilgiye sahip olması. ve bunu değiştirmek için yapacak bir şeyimiz olmaması. Kanat ve açıklarda harika oynayıp göbekte oynayamayan bir Yekta Kurtuluş veya asıl pozisyonu ofansif orta saha olan ve sağ bekte pek oynayamayan bir Hamit Altıntop beni de rahatsız ediyor epey.

5. Evet yok. Olmayacağı oyunun çıkışından önce duyurulmuştu, "biz yağmuru bir görsel efekt olarak değil oyunu direkt etkileyen bir faktör olarak entegre etmek istiyoruz, ve bu sene yapamadık" demişlerdi. Bu durumda yamayla sonradan eklenmesi de pek mümkün değil.

8. Bu konuda da haklısın. Bunun asıl nedeni EA denilen firmanın KONAMI'den fersah fersah büyük olması, ve "exclusive licence" denilen, Türkçesi "bu lisans bizim oyunumuzda olsun ve başka hiçbir oyunda olmasın" olan lisans çeşidi. Bu yüzden PES 2014'te Liga BBVA statları yok, Portekiz Ligi'nin önemli bölümü yok, Premier Lig takımları oyuncuları hariç lisanssız ve Almanya ligi komple yok. KONAMI de bunun, ve bu tarz problemlerin option file'larla çözüldüğünün farkında, o yüzden editçilerin işini epey kolaylaştırıyor. Ancak lisanssızlık üzücü çünkü PES elinde lisans varsa epey otantik bir atmosfer yaratabiliyor. Örneğin geçen sene İspanya Ligi maçı oynamak başlı başına zevkti.

9. Önceki maddeyle aşağı yukarı aynı şey. Evet, özellikle Almanya Liginin olmaması büyük kayıp, gerçi halihazırdaki takımlara Dortmund da eklense idare edebilirdik diye düşünüyorum. Ligler option file'larla eklenebiliyor tabii. Ancak bu ligleri online'da (haliyle) kullanamıyoruz.

12. Fox Engine'e geçilmesinin sıkıntılarından biri bu, her yüz tekrar modellenmek zorunda kaldı. Adamların eski teknolojisi epey rahattı, PS2 ve PS3'te aynı yüzleri kullanabiliyorlardı. Şimdi hazırdan da yiyemediler, zorlandılar. Ama söz verdikleri gibi yüzleri yapmaları fena olmadı.

• Teşekkür ederim. Tecrübelerimi yaşadığım kadarıyla aktarmaya çalıştım. Özellikle "Düzeltilmedi" yazmamdaki temel amaç bu oyuna uzak kalanların yama ile neyin geldiğini görmeleriydi. Yoksa bende farkındayım, örneğin yağmur yama ile gelemez. Oyunu satın almak isteyenler olursa bilgileri olsun, yağmur efekti gelmedi demek istedim işte

PES 2014'ü 1.04 yaması öncesi çok sıkıcı buluyordum. CPU ile oynadığım için, CPU çok avantajlı konuma geliyordu. Yama ile oynanabilirlik arttı. Artık hiç sıkılmıyorum.

Bize yıllar sonra adaletli, arcadeden uzaklaşmış ve simülasyona yaklaştırılmış, Fifa'dan çok daha zevkli bir oyunu, eski tarzını hiç bozmadan sunduğu için KONAMI'ye teşekkürü borç bilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.