Şimdi Ara

Pes 2013 vs Pes 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pes 2013 bilgisayarda yuklu ama sıkılıgım icin oynamıyorum artık. Pes 2014'u hic oynamadım. Tatilde denemeyi dusunuyorum. Onerir misiniz ?

• Önermem, ben 2014 ü kaldırdım hala 2013 oynuyorum. Elimde olsa 2011 e devam edicem ama yama yükleye yükleye mahvettim pes11 i
  • Başta çok sıkıcı. eski pesler gibi yardır gol at olayı yok. futbolcularının özelliklerine göre takım kurman lazım. En az 1 dk paslaşman lazım ki takım yerine otursun. Topa rt ile üstüne basarak sürmen lazım aksi halde ayağından açılıyor. Rt+arapası ile adama çok güzel pas gidiyor. Lb+yüksek pas ile tam boşluğa pas atıyor. Öğrenme menusunse vakit harcamak gerek. 3 kez süper starda clde şampiyon oldum. Bir de en az 10 dk oyun aç. 5 dklık oyunda aşırı pc yardımı oluyor. Pes 2014

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de önermiyorum,Pesbox Anatolia 2013 yamasıyla PES 13'e devam ediyorum şu an zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

Başta çok sıkıcı. eski pesler gibi yardır gol at olayı yok. futbolcularının özelliklerine göre takım kurman lazım. En az 1 dk paslaşman lazım ki takım yerine otursun. Topa rt ile üstüne basarak sürmen lazım aksi halde ayağından açılıyor. Rt+arapası ile adama çok güzel pas gidiyor. Lb+yüksek pas ile tam boşluğa pas atıyor. Öğrenme menusunse vakit harcamak gerek. 3 kez süper starda clde şampiyon oldum. Bir de en az 10 dk oyun aç. 5 dklık oyunda aşırı pc yardımı oluyor. Pes 2014

+1 Boltonla başladım 2. ligde süperstarla premier lige çıkardım 1.yim şuan ilk başladığımda profesyonel de bile yenemiyodum

• Ayrıca 14'te 3 farklı taktik belirleyip maç içinde oyun devam ederken değiştirebiliyoruz. Ör: 1) normal 4231 2) defansif 451 3) ofansif 433 yapıyorum.
    13'te bu olay hakem düdüğüyle beraber oluyordu. Şimdi anlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Operation Manager -- 28 Ocak 2014; 14:43:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2018 kasma
    8 yıl önce açıldı
    ps4 pes 2014
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: droom.

tesekkur ederim..

pes 13
  • Oynamayi bilenler icin pes 14 bilmeyenler icin 13. iyidir . Cunku 13 te cok fazla bug var . Pes 14 te az gol atip daha fazla beceri ister gol atmak icin ugrasirin . Pes 13 te tek pasla gol atiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.