Bildirim
Pes 2013'ün HATA VERMESİNİ İSTİYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kurulu olduğu dizine gir rasgele bir şeyler sil -
Oyunu sil. -
oyunu silmicem oyun duracak oyuna girecek pes2013.exe çalışmayı durdurdu gibi hatalar verecek oyuna girecek oyunda hata verecek.. -
caps felan mi yapacaksin -
Noliy la? -
beyler sorun açık değil mi pes2013'e girerken hata vermesini istiyorum oyun açılsın ondan sonra pes2013.exe çalışmayı durdurdu veya siyah ekran hatası vb.. hatası almak istiyorum biliyorum biraz garip gelebilir ama yok mu bilen -
C'de oyunun kurulu olduğu yere girip biraz dosya silerseniz dediğiniz olur herhalde -
komşu çoçuğunu yada kuzeni başından savmak içinmi bütün bunlar. -
beyaz'ın pisikopatı geldi aklıma,
''pes 13 oynamak istiyorum ama aynı zamanda hata vermesini istiyorum anlıyor musun beni''
http://www.youtube.com/watch?v=jzTw9jgAfSU -
rahatbatıyor.dll -
Denetim masası ebeveyn kontrolleri pes 2013 açılmasını engelle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exe'yi not defteriyle aç kafana göre değiştir bozulması lazım. -
Dosyaları başka klasöre taşı işin bitince yerine koy. -
neden böyle birşey yapmak istiyorsun merak ettim -
Kardeşi veya kuzeni istemesin diye yapıyordur. Ben de her 2'si olmuştu. Kuzenim yurt dışından gelince kardeşim ha bire Pes aç da oynayalım diyordu, e ben de kuzenimin hatrına mecburi açıyordum. En son dayanamayıp oyunun klasörüne girip ''rld.dll''yi sildim.
( böyleydi sanırım adı ) Onlar da bir daha istemediler oynamayı.
-
Evet kesin öyledir ben de çok küçükken kuzenim bana bırakmıyor diye Counter'ın simgesinden kısayol yaptıydım tıklayınca simgesi açılıyordu kuzen de niye açılmıyor bu oyun diye ağlaya ağlaya gitti bida bilgisayar oynamak için gelmedi -
Adam yarın "ne yaptıysam artık oyunu çalıştıramadım lütfen yardım" edin diye başlık atar. Millet artık arıza aramaya başlamış yaa -
Neden böyle bi konu açtığımı söylüyorum oda arkadaşlarım sürekli pes atıyolar 2 dk pc yi boş bırakmıyolar arkadaşlarda laptobunu bana veriyolar onların pc'ye kurdum pes'i hepsinde hata veriyo oyundan atıyo bi tek bende atmıyo (şansıma tüküriyim ) 2 dk tuvalete gidiyim hemen pc yi alıyolar hooppp pes dışarı çıkıyım 2 dk hooppp pes bıktım artık bende pes oynarım ama 1 maç yapar bırakırım arkadaşlar bi oturuyo sabah 7'ye kadar pes atıyolar ulan hiç mi bıkmıyolar o yüzden bende böyle bi konu açtım
-
quote:
Orijinalden alıntı: NİGHTROD
beyaz'ın pisikopatı geldi aklıma,
''pes 13 oynamak istiyorum ama aynı zamanda hata vermesini istiyorum anlıyor musun beni''
http://www.youtube.com/watch?v=jzTw9jgAfSU
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X