Şimdi Ara

PES 2013 Resmi Veri Güncellemesi çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
55.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç stadyum yaklaşık 40 takımın yeni forması (Beşiktaş dahil) eklendi.Edinmek isteyen arkadaşlar menüden ''Bilgi>Veri Paketi Güncellemesi basamaklarını izleyerek güncellemeyi edinebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DnaSua

Arkadaşlar birkaç stadyum yaklaşık 40 takımın yeni forması (Beşiktaş dahil) eklendi.Edinmek isteyen arkadaşlar menüden ''Bilgi>Veri Paketi Güncellemesi basamaklarını izleyerek güncellemeyi edinebilirler.

evet bunu yaptım ama daha sonra maça girerken çalışmayı durdurdu hatası verip kapanıyor oyun
  • gs kadrosu falan eski hiçbir değişiklik yok kadrolarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

gs kadrosu falan eski hiçbir değişiklik yok kadrolarda

evet güncellemeden sonra hiç bi değişiklik olmadı
  • Kadro için DLC Ekim ortalarında çıkacak diye biliyorum. Rusya ligini bekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twigg

Kadro için DLC Ekim ortalarında çıkacak diye biliyorum. Rusya ligini bekliyorlar.

rusya ligi olacak mı ?
  • arkadaşlar klavye ayarlarını nasıl yapıcaz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok yani Rus takımlarını da güncellemek için. Rusya'da transfer olayı devam ediyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mblood

quote:

Arkadaşlar birkaç stadyum yaklaşık 40 takımın yeni forması (Beşiktaş dahil) eklendi.Edinmek isteyen arkadaşlar menüden ''Bilgi>Veri Paketi Güncellemesi basamaklarını izleyerek güncellemeyi edinebilirler.

evet bunu yaptım ama daha sonra maça girerken çalışmayı durdurdu hatası verip kapanıyor oyun

dostum oyunun simgesine sağ tıkla uyumluluk modunu windows 7 yap sorun düzelecektir.
  • quote:

Hocam bende yükleme %100'e geldiğinde ''İndirme paketi bozuk'' dedi sence neden böyle olmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Hocam bende yükleme %100'e geldiğinde ''İndirme paketi bozuk'' dedi sence neden böyle olmuş olabilir?

Hocam fikrim yok gerçekten.Yakın zamanda kadroları güncelleyecek bir güncelleme çıkarır Konami; o güncellemeyi sitesinden dosya halinde indirirsin belki o zaman problem çıkmaz.Hem o ilk çıkan güncellemeyi de kapsar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

aynı problem bende de pes 2012 de oluyordu 50 gb akk yi geçmiştim hız 1mb e düşmüştü, internet hız problemi yüzünden kaynaklanıyor galiba hocam

• aynı problem bende de pes 2012 de oluyordu 50 gb akk yi geçmiştim hız 1mb e düşmüştü, internet hız problemi yüzünden kaynaklanıyor galiba hocam
  • güncelleme sorunsuz yüklendi ama kadrolar aynı. kadroları yenilenen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

güncelleme sorunsuz yüklendi ama kadrolar aynı. kadroları yenilenen var mı?

Bildiğim kadarıyla Rusya'da transfer dönemi Ekim ortasında biteceği için o zamana kadar Konami'nin transfer güncellemesi yapacağını sanmıyorum
  • bende yükleme sırasında orjinal win 7 olmadığı için anahtar işareti çıktığı anda dosya bozuk diyor ve iptal oluyor.Bunu nasıl halledicem? başka bir şekilde bu veri paketi indirme şansımız yok mu? illa oyunun içinden mi indirebiliyoruz?
  • 2. güncelleme bugün çıktı fakat indiriyorum kuruyorum hiç bir değişiklik olmuyor.Ayrıca tekrar güncellemeye girince yeni bir güncelleme var diyor.4-5 defa yükledim genede olmadı.Var mı sebebini bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

2. güncelleme bugün çıktı fakat indiriyorum kuruyorum hiç bir değişiklik olmuyor.Ayrıca tekrar güncellemeye girince yeni bir güncelleme var diyor.4-5 defa yükledim genede olmadı.Var mı sebebini bilen

Aynı sorun bende de vardı farklı yöntemler kullanarak sorunu giderdim. Aşağıda verdiğim linkten indir içinde açıkladığım şekilde uygula sorunsuzca oynayabilirsin. ;)

http://www.mediafire.com/?k6itr7scumdwt3k

(Not: Umarım link vermek yasak değildir. Kendi hazırladığım dosyayı paylaşıyorum sadece.)

• quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

2. güncelleme bugün çıktı fakat indiriyorum kuruyorum hiç bir değişiklik olmuyor.Ayrıca tekrar güncellemeye girince yeni bir güncelleme var diyor.4-5 defa yükledim genede olmadı.Var mı sebebini bilen

aynı sorun bendede var
  • Arkadaşlar ben güncellemeyi oyundan indirdim kurulmasını bekledim kuruldu real madrid'de modriç falan var ama fenerbahçe ve çoğu takımın transferleri yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.