Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
393.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

arkadaşlar forum çok hareketsiz son zamanlarda neden? 1.02 yamasından sonraki izlenimleriniz neler paylaşırsanız sevinirim

valla üstadım 1.02 den sonra 10 mac yapmışımdır bunun 9u real leydi tiksindim artık oyundan ronaldoyu forvete almalar fln.1 haftadır online oynamıyorum daha doğrusu oyunu oynamıyorum.bu 10 mac boyunca ne değişiklik gözlemledin dersen ikili pres yapmak daha zor gibi geldi bana ama yaniliyoda olabilirim.

offline da bi değişiklik gözlemledin mi üstad

valla oyunda offline da hicbi degisklik yok online da formları stabil yapıp uzatmaları eklemisler o kadar, tek takıldıgım hadi uzatma neyse mantıklı da form durumunu neden sabit yapıosun ben mecburmuyum as kadro sabit adamlarla oynamaya, bırak o ozgurluk bende kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

arkadaşlar şu pes 2013 ün şarkılarından bıktım ps3 te pes 2013 müzik nasıl yüklicez

benim favori şarkım savoir adore-dreamers sürekli onu dinliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

arkadaşlar şu pes 2013 ün şarkılarından bıktım ps3 te pes 2013 müzik nasıl yüklicez

arkadaş pes 2013 e nasıl müzik yüklicez benim istediklerimi şarkıları bunun bir yolu yok mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

arkadaş pes 2013 e nasıl müzik yüklicez benim istediklerimi şarkıları bunun bir yolu yok mu

abi sizi sayıylamı veriyolar anlamadım gitti bi insan bi konuyla ilgilendiginde hicmi bi kac msj yukarıya bakmaz da sordugum soru daha once sorulmusmu cozulmusmu demeden sadece son msja bakarak soru sorar, bak bakalım 9 msj yukarı bi yolu varmıymıs yokmuymus.

• kusura bakma kardeş senin mesajını görmedim bi 9 mesaj gidince çözüm yolunu gördüm ama biraz daha açık olarak anlatırmısın
  • Oyun 2012 ye göre çok daha iyi , bugün 2012 oynadım resmen çıldırdım hiçbir pasım istediğim yere gitmedi : ) Yalnız bizim maloz konami 2 tane güncelleme yaptı ve ne lig geldi nede devam eden pozisyonlarda kart gösterme geldi. Buradan anlaşılan konami çıkardığı oyunlara yama ile hiçbir yenilik katmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pes 2013 te gol atınca istediğim bir müzik çalsın istiyorum bu mümkün mü acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: certel44

arkadaşlar pes 2013 te gol atınca istediğim bir müzik çalsın istiyorum bu mümkün mü acaba yardımcı olursanız sevinirim

mümkün tabi hocam ps3e attigin müzikleri çalma listesi duzenleyicisinden istediğin gibi ayarlayabilirsin gol sonrası,öncesi,vs.gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kusura bakma kardeş senin mesajını görmedim bi 9 mesaj gidince çözüm yolunu gördüm ama biraz daha açık olarak anlatırmısın

anlamadıgın kısmı tam oalrak soylersen daha kolay yardımcı olabilirim hocam. mesela nerde takıldın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

kusura bakma kardeş senin mesajını görmedim bi 9 mesaj gidince çözüm yolunu gördüm ama biraz daha açık olarak anlatırmısın

anlamadıgın kısmı tam oalrak soylersen daha kolay yardımcı olabilirim hocam. mesela nerde takıldın,

kardeş gerek yok şimdi anladım yaptım çok teşekkürederim
  • quote:

quote:

quote:

hocam basit bi olay cunki o yuzden ustunde durmadım yapabilirsin yani sonucta kolaylıkla

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam basit bi olay cunki o yuzden ustunde durmadım yapabilirsin yani sonucta kolaylıkla

neyse olan oldu sonunda yaptım sana ayrıca teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eyw saolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Oyun 2012 ye göre çok daha iyi , bugün 2012 oynadım resmen çıldırdım hiçbir pasım istediğim yere gitmedi : ) Yalnız bizim maloz konami 2 tane güncelleme yaptı ve ne lig geldi nede devam eden pozisyonlarda kart gösterme geldi. Buradan anlaşılan konami çıkardığı oyunlara yama ile hiçbir yenilik katmıyor.

Aynen öyle hocam güya 2 güncelleme geldi en göze batan şeyler hala yerli yerinde...

Birde arkadaşlar offline master ligde bu kondisyonlar hep düşük hangi rakiple oynasam adamlar kırmızı yada turuncu benim oyuncularda bir iki belki böyle yapmam gereken bir şey mi var bu kondisyon için. Zira maç yaparken oyunun saçmalıkları bir tarafa oyunun zorluğu bi de kondisyon problemi eklenince kazanmak için bin dereden su getirmek gerekiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eyw saolasın.

eyvallah kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Oyun 2012 ye göre çok daha iyi , bugün 2012 oynadım resmen çıldırdım hiçbir pasım istediğim yere gitmedi : ) Yalnız bizim maloz konami 2 tane güncelleme yaptı ve ne lig geldi nede devam eden pozisyonlarda kart gösterme geldi. Buradan anlaşılan konami çıkardığı oyunlara yama ile hiçbir yenilik katmıyor.

Aynen öyle hocam güya 2 güncelleme geldi en göze batan şeyler hala yerli yerinde...

Birde arkadaşlar offline master ligde bu kondisyonlar hep düşük hangi rakiple oynasam adamlar kırmızı yada turuncu benim oyuncularda bir iki belki böyle yapmam gereken bir şey mi var bu kondisyon için. Zira maç yaparken oyunun saçmalıkları bir tarafa oyunun zorluğu bi de kondisyon problemi eklenince kazanmak için bin dereden su getirmek gerekiyor...

kondisyonu arttırmak için yardımcı antranör almanız lazım, ağustos ayında alınabiliyır form seviseyi yüksek çalıştırıcı seçmeniz lazım

• eyvallah kardeşim çok teşekkürler
  • Arkadaslar pes 2013 ps3 guncel transfer paketi varsa verir misiniz cunku kendi update yapmiyor hala yok transfer paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: mC_ReTurNs*

Arkadaslar pes 2013 ps3 guncel transfer paketi varsa verir misiniz cunku kendi update yapmiyor hala yok transfer paketi

http://uploaded.net/file/1eygz8pt
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mC_ReTurNs*

Arkadaslar pes 2013 ps3 guncel transfer paketi varsa verir misiniz cunku kendi update yapmiyor hala yok transfer paketi

http://uploaded.net/file/1eygz8pt

Tesekkur ederim kardesim nasil atcgimida soylersen kurcagimi yani :) bide ingiltere ligi amblemleri felan var mi ya ingiltere lginden sogudum yemin ederim

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.