Şimdi Ara

PES 2013 orjinal oyun satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunu ön sipariş ile aral game den almıştım...yanında hediye olarak özel Metal Şampiyonlar Ligi kutusuda geldi

metal kutusu kendi plastik kutusu ve kullanım kılavuzu her şey dahildir... PC içindir

oyun ilk çıktığı gün elime geçti toplasan 10 maç yapmadım pes ile oldum olası aram iyi değildir sadece o kutunun görüntüsüne aldanıp aldım hevesle

ilgilenenler bilir online oyunda sıkıntılar vardı son yayınlanan patch ile problem bitti online oyuna girebiliyorum artık...

Pes den 1 hafta sonrada fifa aldım ona alıştım artık pes e elimi dahi sürmüyorum..boş yere duracağına almak isteyen bir arkadaşın olsun oyun...

50 lira istiyorum araştırırsanız zaten cd keyleri dahi o fiyatlarda neredeyse aynı fiyata kutulu hemde özel kutulu oyun veriyorum :)

kocaeli içi elden teslim ederim şehir dışı kapıda ödemeli yollarım kargo konusunda yardımcı olurum... ilgilenenler pm yazabilirler...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yokmu alıcı :)

• fiyat 45 lira olmuştur... üzerini ekleyip logitech f710 alacağım

• 2013 elimizde var farklı orjinal oyun elinde mevcut ise almak yada takas yapmak isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

yokmu alıcı :)

oyun hala satılık mı? p.m atmaya çalıştım ama gönderilmedi. bir arkadaşım için araştırıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.