Şimdi Ara

pes 2013 orjinal almaya değermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce pesi hiç orjinal olarak almadım bunu itiraf edeyim. Ama 2013ü orjinal dvdsini almak istiyorum. d&r'de 71tl orjinal fiyatı. Sizde bu fiyata değermi ? Online maçlar zevkli oluyormu ? bildiğime göre orjinal maçlarda hız 0 oluyormuş bu çok fark ediyormu ?

• seni korkkutmak istemem ama ben pes 6 dan bu yana her sene orjinal oyun alırım . ilk defa bu kadar berbat bir online si var dedigin gibi oyun acayip bir sekilde onlinede yavaş tabi hız faktörü ping faktörlerinide hafife almamak lazım. oyunun lobilerine giriyorsun tr dışında baglantı kalitesi ya çok kötü yada kötü yani yurt dışında kimle oynarsan oyna baglantı acayip kötü he bu böglemi gidecek zannetmiyorum serverler biraz oturacak yakında oyunun içindeki hataları gideren yama cıkar . sen yinede al bu oyunu zefki onlinede çıkıyo mal gibi bilgisayara karşı oynayacagına karşında etli kanlı biri oynamak daha çok haz veriyo insana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

seni korkkutmak istemem ama ben pes 6 dan bu yana her sene orjinal oyun alırım . ilk defa bu kadar berbat bir online si var dedigin gibi oyun acayip bir sekilde onlinede yavaş tabi hız faktörü ping faktörlerinide hafife almamak lazım. oyunun lobilerine giriyorsun tr dışında baglantı kalitesi ya çok kötü yada kötü yani yurt dışında kimle oynarsan oyna baglantı acayip kötü he bu böglemi gidecek zannetmiyorum serverler biraz oturacak yakında oyunun içindeki hataları gideren yama cıkar . sen yinede al bu oyunu zefki onlinede çıkıyo mal gibi bilgisayara karşı oynayacagına karşında etli kanlı biri oynamak daha çok haz veriyo insana.

Hocam peki onlineda çoklu lig filan yapabiliyor muyuz, ML tarzında? Ya da başka şehirdeki bir arkadaşla hamachi filan olmadan direk maç yapabiliyor muyuz? Bir de BAL gibi tek bir oyuncu olup I Can Football tarzında maçlar yapabiliyor muyuz, FIFA 11'de bu özellik varmış galiba..

Biraz fazla oldu kusura bakma, bu sene ya FIFA ya da PES'in orijinalini alacam. İlk defa almaya kalkışınca böyle oluyor Ben de PES 3'ten beri PES oynarım ama online oynanışları bilmediğim için biraz tereddütte kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci ilyas -- 29 Eylül 2012; 15:37:58 >

• bence almaya değmez. biz aldıkta ne oldu yenilen adam bağlantı kalitesini düşürüp maçı iptal ediyor. ne zevkin ne oynama isteğin kalıyor.
  • çok lu lig var. konami dostluk maçı adında serverler açmış. orda tr server var. ordan girip arkadaşlarınla çok rahat oynarsın da degigim gibi online acayip kötü. ama türkiye içi fena degil. avrupalı ve dünya vatandaşlarında oyunun zefki kaçıyo . ben fifa 13 de aldım. bu gün kurdum. onlinesi inanılmaz güzel. sanki bilgisayara karşı oynuyon. konaminin ders çıkarması lazım .benin için futbol oyunu online ancak onlinede haz veriyor bana , pesmi fifamı dersen oyundan aldıgın haza baglı ben ikisinide severek oynuyorum . yani iki sevgilim var biri sarışın biri esmer ikisininde tadı başka, pes mi fifamı polamigine girenide şiddetle protesto ediyorum.
  • değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

çok lu lig var. konami dostluk maçı adında serverler açmış. orda tr server var. ordan girip arkadaşlarınla çok rahat oynarsın da degigim gibi online acayip kötü. ama türkiye içi fena degil. avrupalı ve dünya vatandaşlarında oyunun zefki kaçıyo . ben fifa 13 de aldım. bu gün kurdum. onlinesi inanılmaz güzel. sanki bilgisayara karşı oynuyon. konaminin ders çıkarması lazım .benin için futbol oyunu online ancak onlinede haz veriyor bana , pesmi fifamı dersen oyundan aldıgın haza baglı ben ikisinide severek oynuyorum . yani iki sevgilim var biri sarışın biri esmer ikisininde tadı başka, pes mi fifamı polamigine girenide şiddetle protesto ediyorum.

Tamam hocam eyvallah. En iyisi bi kafede filan FIFA da oynayıp öyle karar veririm. FIFA için oynanış açısından PC ile PS3 arasında bi fark yok değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 35-40 lira birşey key master lig için değer ama şu kopmaların giderilmesi lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

35-40 lira birşey key master lig için değer ama şu kopmaların giderilmesi lazım..

• bence al ama güncellemeyi bekle
  • Değmez.
  • Oyun hızı 0 mı harbiden ben de alacağım da? Alıntı ile cevap verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.